Morpheus 5,112 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) TOP 16 FAZA [TABLE="width: 640, align: center"] [TR] [TD]GRUPA E[/TD] [TD][/TD] [TD]GRUPA F[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]BARSELONA EMPORIO ARMANI UNIKAHA OLIMPIJAKOS PANATINAIKOS FENERBAHČE ANADOLU EFES LABORAL KUĆA[/TD] [TD]9-0 6-3 5-4 4-5 4-5 4-5 2-7 2-7[/TD] [TD="align: left"]REAL MADRID CSKA MAKABI LOKOMOTIV BAJERN GALATASARAJ PARTIZAN ŽALGIRIS[/TD] [TD]8-1 8-1 6-3 4-5 4-5 3-6 2-7 1-8[/TD] [/TR] [/TABLE] Edited March 13, 2014 by Morpheus Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 grupa A: Barsa, CSKA, Fener, Budivelnik, KKP, Nanter grupa B: Real, Efes, Žalgiris, Bamberg, Armani, Strazbur grupa C: Olimpijakos, Montepaski, Unikaha, Galata, Stelmet, Bajern grupa D: Panatinaikos, Makabi, Laboral, Lokomotiva Kuban, FMP, pobednik kvalifikacija ja zadovoljan a Vučić će morati još nešto da proda pored JAT-a i da uloži još para u Čovića, ako hoće u top 16 :kez: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 :lol: Salu na stranu, grupa nam je vrlo jaka...imamo ovu trojku i mi, ona dva kluba se nadam da nisu briga... No, videcemo :ajde: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Koliko god ne voleo JSD, mislim da nikad ne bih bio u stanju napisati post koji u ovako malo reči sadrži toliko nipodaštavanja prema njemu i njegovim košarkašima koji se sportski bore na terenu kao što je to Pink uradio. No, ne zameram, teško je izbeći u atmosferi koju navijači Partizana neguju poslednjih godina. I ja sam zadovoljan, nakon dugo vremena ću gledati voljeni klub u borbi sa najvećim klubovima Evrope. Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Grupa nam i nije toliko jaka. Pored Barselone koju redovno tucemo u Bgd-a mi smo jedna od najacih ekipa u grupi. Verujem da cemo pobediti sve utakmice u Bgd-u u Com. areni pretpostavljam pred 20000 gledalaca i nadam se da mozemo pobediti ruse u Moskvi. Prema tome, kao prvi u grupi prolazimo sigurno dalje. E sad, za ove druge tj FMP ne znam....jako tesko ce to biti ostvarivo. A da digne Srbija neki kredit od MMF-a ili Svedske banke, recimo 30 miliona, da Cokiju taj kesh, on ulozi u ekipu nekih 3-4 miliona ostalo stavi sa strana za svoje crne dane....moguce...ma sve je moguce :smeh:. Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 njegovim košarkašima koji se sportski bore na terenu ne sećam se da sam ikad nipodaštavao košarkaše a ni trenere a klub Crvenu Zvezdu poštujem kao velikog rivala i jedva čekam da se odmrzne i da ponovo igramo derbije Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 :lol: OK, razumem mantru. Nek' oba kluba, kako god da se zovu, odigraju dobru košarku. Za ostalo ćemo lako. ;) Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 mislim da nikad ne bih bio u stanju napisati post koji u ovako malo reči sadrži toliko nipodaštavanja izvini, moram samo još da te pitam u vezi ovoga.. kada trenera protivničkog kluba nazoveš spodobom koja izaziva gađenje, je l' to onda nije nipodaštavanje? ili je rečeno u puno reči? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 To je upućeno Vujoševiću lično i nema nikakve veze sa klubom koji vodi. Jako sam se trudio da to naglasim i evo, naglašavam još jednom. :) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Kompletan raspored: Prvo kolo (17, 18. oktobar) Barselona – Partizan Crvena zvezda - Lokomotiva Drugo kolo (24, 25. oktobar) Partizan – Nante Makabi – Crvena zvezda Treće kolo (31. oktobar, 1. novembar) Buđiveljnik – Partizan Crvena zvezda – Panatinaikos Četvrto kolo (7, 8. novembar) Partizan – Fenerbahče Laboral Kuča – Crvena zvezda Peto kolo (14, 15. novembar) CSKA – Partizan Crvena zvezda – kvalifikant Šesto kolo (21, 22. novembar) Partizan – Barselona Lokomotiva – Crvena zvezda Sedmo kolo (28, 29. novembar) Nante – Partizan Crvena zvezda – Makabi Osmo kolo (5, 6. decembar) Partizan – Buđiveljnik Panatinaikos – Crvena zvezda Deveto kolo (12, 13. decembar) Fenerbahče – Partizan Crvena zvezda – Laboral Kuča Deseto kolo (19, 20. decembar) Partizan – CSKA Kvalifikant – Crvena zvezda Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 naš raspored je super... još kad bismo uhvatili Barsu na spavanju.. a vama je ultra mega giga bitna prva utakmica.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Tu prvu, dve protiv kvalifikanta i još jednu kući. Makabi? Protiv Panatinaikosa realno nemamo šta tražiti, Laboral... ko zna. Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 taj kvalifikant može biti Himki, veoma dobar tim Makabi je strašno jak, tamo je onaj Blat trener, naoštrili su se ove godine za f4 Panatinaikos se pojačao u odnosu na prošlu sezonu Laboral - tim iz vrha španske lige Lokomotiva - bogati Rusi, prošlogodišnji osvajači EC stvarno teška grupa zato mislim da je prva utakmica jako važna, jer s pobedom će ekipa steći samopouzdanje, a u slučaju poraza - preti start 0 iz 4 Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 U stilu kakav dolikuje jednom od najboljih evropskih košarkaških klubova, Partizan je dobio promotivni spot pred novu sezonu u kojoj ga kao po običaju očekuju borbe na četiri fronta. Navijači su napravili odličan video zapis u kojem su predstavili tim za narednu sezonu. U video klipu su prikazani svi košarkaši crno-belih, trener Duško Vujošević kao i detalji iz slavne prošlosti. Svoje mesto na video zapisu naravno našli su i novajlije Đoko Šalić, Boris Dalo i Terens Kinsi. Uz pomoc Sportal.rs Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 (edited) POBEDNIK KVALIFIKACIJA LIETUVOS RITAS Edited October 10, 2013 by Morpheus Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 10, 2013 Author Report Share Posted October 10, 2013 Raspored mečeva prvog kola u uvodnom postu. :) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 KK Crvena zvezda Telekom objavio je cene ulaznica za meč prvog kola Evrolige protiv Lokomotiva iz Kubana. Prodaja ulaznica počinje danas u 14 časova na svim prodajnim mestima Eventim-a (Kombank Arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar, knjižare Delfi i 150 prodajnih mesta širom Srbije). Ulaznice za sve sektore na nivou 400, u okviru koga se nalazi i navijačka tribina Sever, koštaju 600 dinara. Za parter 4 (Zapad - sektori: 221, 222 i 223) i za parter B (Istok – sektori: 208, 209 i 210) potrebno je izdvojiti 1000 dinara. Cene karata za tribine A (sektori 211 i 212), B (sektori 219 i 220), C (224 i 225) i D (206 i 207) iznose 1500 dinara. Bela loža (Jug - sektor 201 i 226) i plava loža (Jug - sektori 204 i 205) koštaju 2000, a identičnu sumu potrebno je izdvojiti za mesta u sektorima 213, 214, 215, 216, 217 i 218 ). Loža (sektor 202 i 203 ) košta 2500 dinara. Mesto u skajboksu, koji se nalazi na nivou 300, prodaje se po ceni od 7000 dinara. Za sve one koji žele da rezervišu svoje parking mesto, mogu da kupe i parking kartu po ceni od 350 dinara. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 U prvoj četvrtini dosta traljavo, užasna odbrana, posle gotovo savršeno! Par grešaka za psovku u finišu napada, mogla je biti veća prednost od 4 razlike, ali dobro. Samo da ovako nastave na početku treće četvrtine i biće ovo jako važna pobeda na startu. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 I sad period kad apsolutno ništa ne ide... :smor: Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Partizan - Nanter 73:43 NAMA NIKO NIKADA NECE MOCI POSTAVITI PITANJE WHO THE FUCH ARE YOU ? Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 To je standardni navijački rekvizit navijača Makabija, vide ga svi klubovi koji gostuju tamo. :roll: Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 a vasi napisali saopstenje kako su vas jako uvredili i kako je to jako nizak udarac...lol kakav FAIL!! inace, posle bambergovanja, doslo i nanterovanje dominacija!!! Faramir 1 Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Toga tamo nije bilo kada ih je Partizan pobedio u Nikia areni i izbacio iz F4....nadam se da se secaju forumasi toga :lol: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 :jok: Ne bese tada tog transparenta.... Znaju oni vrlo dobro ko smo mi :kez: Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Naravno da znaju oni, a i jos mnogi drugi ko smo mi....evo ovde je zabelezen delic toga. P.S. Joooj sto volim ovooooooo :hhh: Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts