Pinkerton 302 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 u fenomenalnim košarkaškim trenerima ne oskudevamo, to je činjenica Željko Obradović, Duda Ivković, Dule Vujošević, Svetislav Pešić... lista je podugačka možemo na ovoj temi o njima, a i o inostranim trenerima evo, za početak, dva klipa Željka Obradovića dis iz a džok bre... Žocov engleski prosto obara s nogu i legendarna ispovest posle brodoloma na EP 2005. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Ja imam malko drugačiji redosled, meni je prvi od trenera koji mi je zapao za oko da ume da napravi tim i da ga vodi je Boža Maljković Posle njega idu Duda, pa Željko i Dule Sve u svemu, oni su zaista naše legende i bez obzira na (ne)uspeh sa reprezentacijom oni su ostvarili odavno veliki broj svojih snova i postigli mnoge neverovatne uspehe, da je sasvim izlišno pričati o tome koji je bolji... Od '85-'86 sam počela intezivnije da pratim domaći basket pa mi je valjda zato Maljković zapao za oko :beyond: Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 da, Boža Maljković i ćerka mu Marina.. http://www.youtube.com/watch?v=NeuYXolwJSE Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 :kez: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 ajde bre jebote je l' normalno bre ovo bre kad ugura ovde bre i primi loptu bez faula prav'te faul nemoj da vam izmišljaju bre GlorijaTreca 1 Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 ne ulazi samo Dule u teren kad ga zaboli nepravda... Duda .... sve po spisku Pniniju Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Meni je ovaj snimak :uzbud: - Nemojte da padate dole, nemojte da padate dole jer hoce"stoka" da nas nabije 30 razlike. šta kasti na ovaj motivacioni govor Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 šta kasti na ovaj motivacioni govor lep govor ali neuspešan stoka nabila i više od 30 :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts