Mrak 138 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Nešto tu meni nije baš sasvim jasno (ustvari jeste, ali recimo da nije). Da li mislite da bi neko ko je umro razapet na krstu ikada više poželeo da opet vidi krst? :blink: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Misliš da bismo ga opet razapeli? Možda je čovek bio mazohista... Drugi dolazak Hristov je samo slikovit opis dolaska doba Vodolije, nakon što se doba Ribe završi... čista asocijacija na horoskop. No, veliki broj ljudi u to veruje ako u činjenicu i njima ne vredi racionalno objašnjavati bilo šta jer sama vera prkosi racionalnosti. A da dođe, zaista bi se nagledao krstova... ko zna, možda bi pomislio da napokon živimo prema njegovim načelima? Ali, brzo bismo ga vratili u realnost. Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 kad dođe, zatvoriće nam forum zbog gazdinog huljenja :lol: Quote Link to post Share on other sites
elektricna ovca 69 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Neka se vrati. Ako je onako izgledao ko sto ga prikazuju, ima svasta da bidne. Moj tip:naklon: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Voli tamne i dugokose. A ja skoro ćelav i prosed. Zato me ne primećuje. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Doci ce... :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts