Idi na sadržaj

GMC Sierra All Terrain HD Concept


Preporučene poruke

http://www.youtube.com/watch?v=U3mbQ50VgEM



36_3.34.jpg

GMC je obelodanio prve fotografije i informacije potpuno novog 2014 Sierra 1500 full size pickup kamioneta. Nova Sierra je opisana kao najmoćniji, najnapredniji i najrafiniraniji kamionet u 110 godina dugoj istoriji ovog brenda.

GMC Sierra posebnu prednost ima u vidu korišćenja novog EcoTec 3 motora, revidiranom upralvjanju, oslanjenja, kočnicama i potpuno unapređenu kabinu sa dostupnom IntelliLink konektivnosti naredne generacije.

36_2.34.jpg

GMC navodi da 2014 Sierra poseduje najdužu listu standardnih karakteristika u okviru kompletne linije GMC pickup kamioneta, od rešenja vezanih za povezivanje i standardnog sistema za vuču pozadi, do specijalnih svetala.

36_5.34.jpg

Opseg motora se sastoji od tri EcoTec 3 jedinice: 4.3L V6, 5.3L V8 i 6.2L V8 motora. Sva tri nude više snage, obrtnog momenta i unapređenu efikasnost potrošnje goriva, iako GMC još uvek nije obelodanila specifične detalje koji se odnose na snagu, obrtni momenat i potrošnju goriva.

36_1.34.jpg

Svaki od motora karakteriše direktno ubrizgavanje kao standard, kontinualno varijabilno otvaranje ventila i Active Fuel Management karakteristika, automatski prelazak na rad na četiri cilindra tokom vožnje bez velikog opterećenja sa ciljem uštede goriva.

36_6.34.jpg

Model 2014 GMC Sierra karakterišu disk kočnice na sva četiri točka sa Duralife diskovima, koje karakteriše ojačana i otvrdnuta površina za smanjenje korozije. GM navodi da ovi diskovi traju dvostruko duže od konvencionalnih i obezbeđuju tiše kočenje sa manje vibracija.

36_4.34.jpg

Model 2014 Sierra koristi električni servo uređaj umesto od motora porketane hidrauličke pumpe čime se štedi gorivo i omogućava konzistentnije upravljanje i mnoštvo pomoći pri manevrima parkiranja.

Preuzeto sa - moto.rs
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...