Sign in to follow this  
Followers 0

GMC Sierra All Terrain HD Concept

1 post in this topic

Posted · Report post

http://www.youtube.com/watch?v=U3mbQ50VgEM36_3.34.jpg

GMC je obelodanio prve fotografije i informacije potpuno novog 2014 Sierra 1500 full size pickup kamioneta. Nova Sierra je opisana kao najmoćniji, najnapredniji i najrafiniraniji kamionet u 110 godina dugoj istoriji ovog brenda.

GMC Sierra posebnu prednost ima u vidu korišćenja novog EcoTec 3 motora, revidiranom upralvjanju, oslanjenja, kočnicama i potpuno unapređenu kabinu sa dostupnom IntelliLink konektivnosti naredne generacije.

36_2.34.jpg

GMC navodi da 2014 Sierra poseduje najdužu listu standardnih karakteristika u okviru kompletne linije GMC pickup kamioneta, od rešenja vezanih za povezivanje i standardnog sistema za vuču pozadi, do specijalnih svetala.

36_5.34.jpg

Opseg motora se sastoji od tri EcoTec 3 jedinice: 4.3L V6, 5.3L V8 i 6.2L V8 motora. Sva tri nude više snage, obrtnog momenta i unapređenu efikasnost potrošnje goriva, iako GMC još uvek nije obelodanila specifične detalje koji se odnose na snagu, obrtni momenat i potrošnju goriva.

36_1.34.jpg

Svaki od motora karakteriše direktno ubrizgavanje kao standard, kontinualno varijabilno otvaranje ventila i Active Fuel Management karakteristika, automatski prelazak na rad na četiri cilindra tokom vožnje bez velikog opterećenja sa ciljem uštede goriva.

36_6.34.jpg

Model 2014 GMC Sierra karakterišu disk kočnice na sva četiri točka sa Duralife diskovima, koje karakteriše ojačana i otvrdnuta površina za smanjenje korozije. GM navodi da ovi diskovi traju dvostruko duže od konvencionalnih i obezbeđuju tiše kočenje sa manje vibracija.

36_4.34.jpg

Model 2014 Sierra koristi električni servo uređaj umesto od motora porketane hidrauličke pumpe čime se štedi gorivo i omogućava konzistentnije upravljanje i mnoštvo pomoći pri manevrima parkiranja.

Preuzeto sa - moto.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0