Idi na sadržaj

Novosti na Portalu


Preporučene poruke

U želji da vam obezbedim malo lepši doživljaj Portala, ubacio sam 3 nova skina (NS Portal, NS Portal Red i NS Portal Blue). Znam da nisu idealni, ali ćemo vremenom biti u situaciji da se bolje predstavimo.

Druga novost je video galerija. Slobodno ubacujte video sadržaje koje smatrate kvalitetnim, smešnim, važnim ili interesantnim u bilo kom obliku.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 210
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Srpski jezik je (napokon ) kompletiran i postavljen kao glavni jezik Portala. Ako ga već niste podesili, ili ako vam nije automatski podešen, možete to uraditi na samom dnu foruma gde piše English (US

ovako ce izgledati     izvoli

Ažurirani PHP, MySQL i Apache, i konvertovana baza podataka u oblik podoban za IPS 4.0

Zakačene slike

  • 4 sedmica kasnije...

Od danas je uključen Facebook Connect. Oni koji to žele mogu povezati svoj nalog na forumu s onim na Facebooku i eventualno "lajkovati" teme i postove, te tako širiti vesti o forumu i njegovim opcijama i temama. Naravno, sve je u potpunosti opcionalno, tako da ne osećate nikakvu obavezu.

Opcije za povezivanje dobijete klikom na plavu ikonicu u vrhu sajta, ili u opcijama sajta (Podešavanja - Povezivanje).

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Pošto najavljenog u naslovu foruma podforuma "predlozi" nema, mislim da je logično da ovde okačim neko svoje razmišljanje o uređenju naše kafanice i željenim novostima u njoj.

U jednoj od evolucija ovog portala, bila je funkcionalna opcija koja te je upozoravala da je u međuvremenu neko postovao na temi dok si ti pisao svoj post, pa si imao mogućnost da ispraviš svoje pisanije ili odustaneš od istog. Posebno je to interesantno za, nekada brze, igrice, ala kaladont. Može li ponovo da se uvede ta opcija?

Reputi.

Slažem se sa ukidanjem negativnih reputa.

Delimično se slažem i sa ograničavanjem broja datih reputa po danu.

Ali ne razumno zašto je ograničeno ponavljanje primaoca reputa i to ne na dnevnom nivou?!

Nisam od onih koji često daju repute i zato mi je neprijatno što moram da čekam da me još nekoliko njih dirne u živac, da bi mogao ponovo da nekome od onih čije mi pisanje najviše leži, ponovo udelim kompliment. Ne opterećujem se brojem primljenih reputa i nekim, eventualnim statusom koji taj broj nosi, ali reputa mi je mnogo logičnije i podesnije nego pisanje po zidu, u nekim sličajevima postovanje ili slanje privatnih poruka tim povodom.

Zato tražim da se ukine to ograničenje ili da se barem smanji na dnevni nivo.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...

Dobili smo i Galeriju. :)

Možete uploadovati fotografije, koje će se pojaviti u Galeriji nakon što prođu proveru. Minimalna veličina slike koju možete okačiti je 300x300 piksela, a maksimalna 1024x1024, s tim da u kategoriji Wallpapers možete kačiti pozadine za desktop veličine do 1920x1080 piksela.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Primetili ste već neke promene u načinu funkcionisanja pregleda novih postova. Promenjeno je podešavanje, posle čega će pretraga funkcionisati na način sličan kao na većini ostalih foruma, što znači da će spisak novih poruka biti nešto duži nego obično. Da li će podešavanje ostati ovakvo zavisi od situacije na serveru, za sad se ne vidi nikakav negativan uticaj.

Što se tiče situacije da ne vidite neke poruke koje se nalaze na glavnoj strani foruma, dajte sistemu neko vreme da se prilagodi promeni. :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Meni ne odgovara sto 'nestanu' postovi koje procitam, ili na koje odgovorim :( ..............znam da je vama ovako preglednije, i prilagodicu se, kako da necu :stid2: NaC'u nove cake ...tj. i dalje je moj problem saltanje izmedju Opere i mobilnog prikaza, a zarad davanja reputacija .........e, zivote lutalice :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Došlo je vreme da se preselimo na novi server. Sutra u toku dana, ili prekosutra će biti izvršeno preseljenje. U toku radova moguće je da će doći do kratkotrajnih zastoja u radu sajta, ali potrudićemo se da ih bude što manje i da budu što kraći. Bićete obavešteni porukom na naslovnoj strani kada je forum nedostupan.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Od danas je aktivna NS Portal Igraonica!

Možete igrati neke od blizu 150 igara, izazivati vaše prijatelje na dvoboje i pokretati turnire. Igrajte i uživajte! :naklon:

Podešavanja vezana za Igraonicu možete naći pod "Podešavanja" - "Podešavanja Igraonice", odnosno ovde

Ja sam za to da se igraonica digne u vazduh, uz prethodnu evakuaciju prisutnih u njoj. :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...