Adrijan 3,662 Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Još jednom da reknem, meni se ova promena dopada. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Poslednjih meseci sam toliko malo boravila na fb,da sam jedva shvatila šta komentarišu drugi...o kojim promenama se radi...stari se, nema se vremena kao pre Tako da meni promene ni ne smetaju previše Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Preglednije je. Meni je to ok. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Za moj način "rada" sa facebookom, tu su sad dva dodatna koraka koja moram da uradim da bih video sve onako kako želim. Moram da premestim vremensku liniju sa Top stories (kako god da je prevedeno, najčitanije?) na Najnovije, a onda još i da posebno pregledam obaveštenja sa stranica. Otkad je uvedena promena, obaveštenja sa stranica ne čitam uopšte, jer zaboravim da postoje. Nisam se navikao na dodatni klik još uvek.Zaludno mi je da kritikujem promene na FB... uradiće kako žele sa mnom ili bez mene. Ako mi se dopada pohvalim, ako ne - kolutnem očima i prilagodim se. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Meni se nista ne svidja!Onako mi bilo'filovano',imala sta da gledam,svasta novo.Sad je izgleda potrebno da lajkujes stranicu da bi se ona pojavljivala jer vidim da mi se objave nekih grupa koje sam pratila ne pojavljuju.Pre su mi 'mali oglasi' moje opstine svakodnevno bili na stranici,sad ih nemam,odnosno,tu su negde valjda,skriveni,sta znam..I kad smo vec deo nekog eksperimenta lepo bi bilo da otvore stranicu za utiske,glasove da li nam se dopada,zbog cega i sl.. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Meni se dopada...kad sam radoznala krenem da se "vozim raketom".....odgovara mi skroz. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Jos jednom da reknem,meni se ne dopada Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Culi me,ukinuse! Fala Cukeberg Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 14, 2018 Author Report Share Posted March 14, 2018 Sad još samo da prebace da timeline prikazuje najnovije objave po definiciji umesto onih "najboljih" (ili kako ih već zovu u srpskom prevodu) i ja ću biti zadovoljan. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts