Adrijan 3,662 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 :hahaha: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 14, 2013 Author Report Share Posted May 14, 2013 :lol: Vid'o sam to juče, odlična ideja! Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 :uzbud: Promene! A ja još nisam savladala opciju "deli". Ne, nikada mi neće biti jasan FB a ponajpre ja. Evo već dva meseca se dopisujem sa drugaricom koja stanuje dva sprata ispod mene.:lol: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 (edited) Danas smo se smejali na pauzi...šefica drži sastanak i izemeđu ostalih bitnih stvari koje je imala da nam saopšti sa kolegijuma je i ova: "Zabranjeno je stavljanje eksplicitinih fotografija na FB, toples, nudističke i tako to.... Sve koleginice koje ih imaju moraju da ih sklone sa svojih naloga." Naravno tu kreće žešće zezanje..."Ti slatka da skloniš sve tvoje toples fotografije sa naloga!! I nemoooo' više da ih turaš tamo! Znaš!!" .... Rekoh...Ljudiiiiiiiii trčim kući da brišem nalog!! Ček..ček...šefice a one JerotCke? Jel te mogu?? Ne mogu ja bez takiJeh fotki na svom nalogu. Ja samo tak'e i imam!! qq....hoću l' stići da ih sklonim pre nego me otkriju?? Inače šefica je nova...od pre par meseci pa me malo čudno gledala... Dobro....omašila sam temu...al mi bilo zgodno da ovde pišem :hhh: Edited May 15, 2013 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Poklon za rođendan. https://www.facebook.com/lookback Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 'ladno mi je pola vremena u kadru ona blesava žirafa... A "promene" na Facebooku još uvek nisam dobio na svom profilu, na Portalovom od prvih dana radi. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ae šefe ne kukumavči...ja još uvek imam stari profil i baš mi lepo :hhh: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ne znam hoce li ovo raditi al' evo upravo ovo videh kao novinu sto je FB uradEo. Trebao bi da bude kratak filmic vase istorije na FB. https://www.facebook.com/lookback/ Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 'ladno mi je pola vremena u kadru ona blesava žirafa... :ggg: To ti je zato, što ti je žirafa stajala samo tri dana, ako ne i manje I te žirafe nemaju nikakve veze sa mnom - da se razumemo OT Lepa aplikacija :ok: Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 U je opet nešto menjaju ja više ne da nisam u toku, nego i ne pokušavam više da pratim šta se dešava. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Zna li neko da mi kaze kakve su nas ono cudne eklame spopale danas po fb-u?ja to brisem,sumnjam na virus Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Nisam ništa primetio... Doduše, Adguard (adblock) mi je bio uključen, ali i sad kad sam za test isključio ništa ne vidim. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 I kod mene je adblock ukljucen stalno,ovo mi dolazi kao preporuka prijatelja koje sam pitala,a koji pojma nemaju za to..zato sam brisala. Ako se ponovo pojave postavicu da vidis. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Meni Zakengerg tražio promenu lozinke kaže da je nalog hakovan u pokušaju. Mada sam juče imala interesantan frend zahtev. Lik lep kao slika.. Ime Vuk.. prezime nije specifično za naše prostore. Vidim i da je nalog tek otvoren. Pitam ga inboxno da li se poznajemo. Ćuti čovek. Prihvatim zahtev i išaram mu zid - što mi teško. Zašto sam to uradila? Mnogo je botova sa svih strana. O jbte, kada će ti izbori da se završe. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Ma meni je ovo bez veze.Sve reklame vezane za ono sto su moji prijatelji lajkovali,dakle kvadrat,u njemu sest reklama ,a iznad ime prijatelja i recimo svidja im se stranica ALLMe,tu ima finih blogova,kao i meni.I onda kad pokusam da izbrisem te reklame na one alatke -uredi- u stvari dobijem obavestenje da mi se vise ta stranica nece prikazivati..a moj cilj nije ona vec to dole.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 15, 2017 Author Report Share Posted March 15, 2017 Ako je to objava koju vidiš na zidu i reklame su deo te objave, ne možeš ti tu ništa da edituješ, objava je takva poslata. Možeš da menjaš samo ono što si ti objavila, što je i logično. Ako iznad objave piše "sponsored" to je onda standardna Fejsbuk reklama, ništa drugo. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 (edited) Jel bi hteo neko da mi objasni ove promene na fb?konkretno sad na pocetnoj strani imam nekih desetak objava koje stoje od juce,kad skrolujem ide do jedne i zatim ni makac dalje?ujedno imam ono-istrazite-,sta je to uopste?uvek moram na to da kliknem pa onda me prebaci na drugu stranicu?i sad mi sve zbrkano? Edited October 20, 2017 by luminica Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Luminice, odvojili su objave tvojih prijatelja, od objava raznih stranica koje si lajkovala i plaćenih oglasa. Meni se promena veoma dopada. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Hvala ..malo mi staticno,ali ,naviknucu .Samo mi deluje kao da su objave prijatelja mojih prijatelja nekako nestale,ili mi se samo cini.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 20, 2017 Author Report Share Posted October 20, 2017 I meni je malo neobično, ali navići ću se. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Deluje mi kao da smo ograniceni.Imas desetak objava i to je to.I stoje vec dva,tri dana,a pre su svakog trenutka stizale nove.Ili ja ne umem nesto da podesim.. Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 To samo znači da ti je lista prijatelja kratka, odnosno da tvoji prijatelji i nisu nešto aktivni u objavljivanju statusa. Klikni na ikonicu rakete i tamo ćeš sigurno zateći gužvu. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 I jeste kratka,tj. oko 50tak.I to mi je mnogo,neke sam i zaboravila zasto sam ih dodala ..kliknem,ali i tamo na stranici istrazite imama po nekoliko objava i to je to..ma ,navicicu.. Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Više detalja o "problemu".http://mondo.rs/a1051114/Mob-IT/Vesti/Facebook-News-Feed-i-Explore-Feed-razlike-Facebook-Explore-Feed-Srbija.html Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 25, 2017 Author Report Share Posted October 25, 2017 Izgleda da smo deo eksperimenta. U odabranom društvu."Korisnici Fejsbuka u Srbiji mogli su da primete veliku promenu pošto su sa stranice za priliv vesti ("njuz fid") uklonjene objave organizacija, a slovački novinar Filip Struharik naveo je da je to slučaj u svega šest zemalja.Prema Struhariku, uredniku slovačkih novina "Denik n" (Dnevnik N), Fejsbuk je u Slovačkoj, Srbiji, Kambodži, Šri Lanki, Boliviji i Gvatemali na primarnom "njuz fidu" ostavio samo objave prijatelja i plaćene reklame (sponsored posts), navodi portal Midijum (Medium.com)." Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts