Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Tema za pomoć sa starim filmovima kojima smo zaboravili naslov, glumce, priču... bilo šta.

E, ja zaboravio nešto, čega se s vremena na vreme prisećam. Film sam gledao početkom devedesetih (definitivno '92-'93, što će reći da je verovatno snimljen krajem osamdesetih. Radnja se odvija u Egiptu, vezana za faraonovu grobnicu i prokletstvo koje prati onoga ko je otvori. Mislim da je Ramzes u pitanju, ali ne mogu da tvrdim. Pamtim samo scenu u kojoj se grobnica ubrzano puni peskom, neko ostaje zarobljen u njoj. Znam da sam kao dete bio oduševljen filmom, ali da me ubijete ne mogu da se setim naslova... poznato?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Zvuci poznato...mada bi moglo da mi se ispreplecu razni filmovi...jer mi je rođak radio u kinu...pa sam gledao sve i svasta i sve dzabana...( samo me nije pustao na "ratne"):lol::lol:

Hmmm...ima vise verzija na tu temu...ali je sigurno da se radi o grobnici Tutankamona...evo jedne verzije filma koja mi je prva pala na pamet...u stvari to nije bilo prokletstvo nego je onaj ko bi prvi usao u grobnicu pokupio bi vazduh koji je bio toliko star i otrovan da bi poslije toga umirao...to bi trebalo da se ispostavi na kraju filma...:) sto se tice naslova treba ga traziti od ovih naslova...Tutankamonova kletva...Tutankamonovo prokletstvo i sl. nadam se da sam malo pomogao...:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

:cesces: Nije The Face of Tutankhamun (Lice Tutankamona). Snimljeno 1992., ali u 5 epizoda, ovo je definitivno bio igrani film dužeg formata. Nije ni Tutankamonovo prokletstvo, snimljeno 15 godina prekasno. :lol: Prokletstvo grobnice kralja Tuta bi moglo biti (1980), ali ne mogu naći nikakvu sličicu koja bi mi dala trag.

Tražio sam ovaj film u više navrata proteklih godina, uvek bez posebnog uspeha. Čak ni IMDB ne pomaže. Ako ti još nešto padne na pamet napiši, ionako ću ga sad teško naći i u najzabačenijim torrentima. :smeh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...