Inkvizitor 82 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Pogledao sam film kome sam se mnogo smejao pre "Taj ludi, ludi, svet".... To je komedija iz 60-ih godina koja na komican nacin pokazuju ljudsku pohlepu i narav..... Z aljubitelje starih komedija mislim da vredi pogledati...... http://www.movie2k.to/It-s-a-Mad-Mad-Mad-Mad-World-watch-movie-673955.html Quote Link to post Share on other sites
Inkvizitor 82 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Jos jedan film koji sam pogledao je "Reketasi" (2007) Ruski film koji prati zivotni put ruskog kriminalca Sajana..... Jako realan film i mene je podsetio na film Karlitov put sa All pacinom.... Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Lincoln Bolje i da nisam. Sumoran i depresivan i dosadan film u kojem nema nikakve radnje , to jest , cela radnja filma i dramatika u isto vreme je da li ce biti usvojen 13. amandman kojim se ukida ropstvo u Anerici ? Zaobici ga u sirokom luku jer kada pocnes da ga gledas jedva cekas kraj ........a kraj je poznat. Usvojen je amandman. Srecan kraj. Samo ga treba docekati. Edited March 14, 2013 by bigrancer Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 Django - odličan Argo - usprkos brojnim zamerkama i kritikama diljem interneta meni super film. Dobro, možda nije za oskara ali iznadobijali su ga i veći promašaji. The Intouchables (2011) Francuski. Istinita priča o kvadriplegičaru i dečku koji neplanirano dobija posao kao pomoć u obavljanju osnovnih životnih funkcija. Optimističan, preporučujem. Your Sisters Sister Priča o ljubavnom trouglu, ništa spec. ali može da prođe. Baš mi je lepotinja ova Emili Blant. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Liberal Arts (2013) Priča o 35-ogodišnjaku koji se vraća na fakultet na kom je nekad studirao kako bi ispratio svog omiljenog profesora u penziju i upoznaje 19-ogodišnjakinju s kojom uspostavlja prisan odnos, sa svim problemima koje to sa sobom može doneti. Zanimljiv je film, zasnovan na klišeu ali sasvim gledljiv. Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Ovaj zadnji od Bruce Willisa - Dobar dan za smrt (il tako nesto). Dobar, nema sta. :) Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Za decu :kez: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 The Double (2011) Špijunski, o specijalnom agentu CIA (Ričard Gir) koji traga za poslednjim od sedam infiltriranih ruskih agenata iz osamdesetih za kojeg se dugo verovalo da je mrtav. Silom prilika u potragu mora u društvu ambicioznog mladog agenta koji deluje kao da je nedorastao zadatku... Zanimljiv film, ali je nešto falilo da utisak bude potpun, numem da opišem šta tačno. Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Ko nije neka pogleda, dobar je Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Film je sjajan! I tačno sam znao da će zeznuti celu prokletinju od remek-dela u poslednjih 5 minuta. Hteo sam opisati kraj, ali bih drugima pokvario ugođaj. Krajem su mi sjebali kompletan film. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Kill For Me (2013) Heb'o film, gledao sam samo u glavnu glumicu. Dobar je film, ima priču, zaplet, sve što treba, valja pogledati. A najviše valja pogledati Katie Cassidy... :balavi: Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted April 14, 2013 Author Report Share Posted April 14, 2013 Festen aka The Celebration Flight Potpuno drugačiji pristup filmu, mislim jednog u odnosu na drugi. Prvi ostavlja malo gorčiji ukus u ustima, Denzel pokidao u ulozi alkosa. Preporuka, obojici osmice. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Jack Reacher (Džek Ričer) (2013) Prilično dobra akcija sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi. Ima šablona na koje smo navikli u Tomovim akcionim filmovima, ali nije preteran kao Nemoguća misija. Sasvim lepo ostvarenje, vredi pogledati. Quote Link to post Share on other sites
DzeS 41 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Gledala preksinoć na TV-1000 neki horor,bože ti sačuvaj,baš pred spavanje. Neki ženski internat pokraj šume a šuma ih ubija,proždire...neke nastavnice veštice... bože ti sačuvaj,celu noć sam košmare imala. Na kraju ih jedna od učenica izvitlala sa sekirom,glave im ocfikarila...krvi do kolena,šišti na sve strane.:hahaha: Edited April 18, 2013 by DzeS Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 One day (2011) Odlican film, onako malo potresan na kraju. Ljubavnog tipa, ali nije onako bas potpuni ljubavni shlager. Za razonodu i predpsavanje film :smeh: Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Ništa posebno, kao da sam pročitao jeftin roman. Možda samo poruka mladima, ali generalno film ništa posebno :jok: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 The Numbers Station (Stanica za odašiljanje, recimo) (2013) Dobar film. O dvoje radnika u tajnoj i zvanično nepostojećoj bazi CIA u Evropi koja služi za kontaktiranje agenata na terenu putem šifara. Ceo razrađen sistem se raspada kada neovlašćena lica pošalju agentima sumnjive poruke neutvrđenog sadržaja, a njih dvoje se nađu u situaciji da vade kestenje iz vatre i otkrivaju duboko zakopane tajne jedno o drugom... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 A Good Day To Die Hard (2013) Odličan! Akcija u stilu Džona Meklejna, ovaj put u saradnji s juniorom. Dugo sam čekao film, ali je vredelo. Smeštena u Moskvu i Černobil nakon što otac ode tražiti sina za kog veruje da je u grdnim problemima, a ispostavi se da je ovaj agent CIA na tajnom zadatku. Otac i sin kreću "da pobiju zlikovce", ali i da ponovo uspostave prekinute odnose. Ali, hej, to je Umri muški, tu priča nije ni važna. Totalna akcija! :lol: Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Uuuu, i meni je bio odlican, iako prosle nisam gledala! :) Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Džon Meklejn, junak moje mladosti! Sa zadovoljstvom ću pogledati peticu!!! :kez: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Uuuu, i meni je bio odlican, iako prosle nisam gledala! Ako ti se ovaj dopao, i ostali će. Meni je omiljeni treći deo, gde sa crncem iz Bronksa traži bombe po Njujorku. :) Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Ako ti se ovaj dopao, i ostali će. Meni je omiljeni treći deo, gde sa crncem iz Bronksa traži bombe po Njujorku. To je onaj čuveni....kada se voze u jugiću! :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 01:12:46 This engine's shit. Step on it! 01:12:47 It's a Yugo. 01:12:49 It's built for economy, not speed. 01:12:53 Whoa! What are you doing? Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 12 Rounds 2 (2013) Ako ste gledali prvi deo, znate šta možete da očekujete. Film nije nastavak prvog dela već nova verzija filma sa drugim glumcima i drugačijim zapletom. U glavnoj ulozi ovaj put medicinski tehničar koji pomaže nastradalima u udesu ne sluteći da će ga godinu dana kasnije to uvesti u igru za život i smrt. U 12 rundi naravno. Dobar je film, zanimljiva akcija. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Assault on Wall Street (Napad na Vol Strit) (2013) Slika današnjice, slika čoveka koji gubi sve pod nemilosrdnim naletom "slobodnog tržišta" i društva u kom "najjači žive, a slabi izumiru". Jako tužna priča. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts