Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 660
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Fifty Shades of Grey Pred kraj sam počeo histerično da se smejem. Napišeš ženi set jednostavnih pravila, daš joj priliku da u njima promeni šta god želi, odeš van granica sopstvenog komfora da bi udov

Dnevnik košarkaša (The Basketball Diaries) Biografska drama, SAD, 1995 Ostala sam bez daha.. i vezano s'tim, bez texta. I ... tek dva sata posle odgledavanja filma, dođoh do daha, pa.. vez

Nisam kačila, a gledala sam dosta ruskih filmova, poslednji naslov je:    U sažvežđu bika (2003)   Maleno naselje Šiška, negde kod Staljingrada, polovinom novembra 1942. Većina malobrojnog muškog

Zakačene slike

Kill the Messenger (Ubij glasnika) (2014)

 

Istinita priča o reporteru koji je radio za male lokalne novine u Teksasu i igrom slučaja naleteo na priču o tome kako je CIA dozvolila kontrarevolucionarima iz Nikaragve da u SAD prodaju drogu i potom tako dobijenim novcem kupuju oružje za osvajanje vlasti u svojoj zemlji. Pretpostavljam da je film zanimljiv ako vas zanima tema, i da je suprotan slučaj ako vas ne zanima. Sasvim dobro snimljen.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

TELO ( El Cuerpo )  

 

Kada kažem da mi se dopao onda mislim u celini, a ne po segmentima i detaljima. Odgledao sam fim u jednom dahu i nije mi smetalo što je prikazan na RTS 1. 

 

Radnja filma vezana je za nestanak leša žene iz mrtvačnice pod misterioznim okolnostima, a koja je bila zaštitni jznak jedne farmaceutske kompanije. Bogata kao brod. Tokom iste noći, policijski inspektor Havijer Penja počinje ispituje slučaj, sumnjičeći njenog znatno mladjeg muža...

 

Ovaj triler svakako treba pogledati.

 

http://youtu.be/NyE5LnY3dT0

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sinoć sam gledala Slučaj Bendžamina Statona.  

Očekivala sam dobaaaaaar film a onda sam htela  da odustanem posle 15 minuta.
Međutim uspela sam da "prebrodim krizu" i nisam se pokajala.

Čak sam dva puta i drekala... :fijuk:

Film traje 2 sata i 50 minuta i za divno čudo samo 2x su bile reklame!

(dobro minus 2x po 10 minuta)
Nakon prvog sata sam primetila da nešto nedostaje-reklaaaaame!!! 

 

Film je pun emocija i ljubavi. 

Bred Pit je sjajno odglumio ulogu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LxNRzPAucKw

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Kidnapping Mr. Heineken (Otmica gospodina Hajnekena) (2015)

 

O otmici vlasnika Heineken korporacije u Amsterdamu, prati organizovanje i sprovođenje u delo otmice sa najvećom isplaćenom sumom za pojedinca u istoriji. Šta znam, zanimljiv filmić, nije loš za pogledati. Na momente naporan, nekako mi reakcije otmičara na događaje ne deluju realno. Odlučiš se na nešto ovako veliko i onda "pucaš" na prvi znak nevolje - ne pije vodu, bar meni. No, nije zalud protraćeno vreme, zanimljv je film.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Interstellar (2015)

 

Film me iznervirao. Valjda to znači da je dobar - pokrenuo je neke emocije u meni. Konkretno - bes, želju da ubijem glavnog junaka. Javila se negde na polovini filma, kad je njegova želja da vidi de facto mrtvu osobu zbog osećaja krivice jer nije ispunio obećanje prevagnula nad sudbinom kompletnog čovečanstva. Otprilike tad je krenulo preseravanje sa ljubavlju kao veličinom u petodimenzionalnom prostoru. Možda, verovatno bi mi se film i dopao da nisam dozvolio da me ponese otpor prema ljudima koji dozvoljavaju da im emocije potpuno poremete misaoni proces. A to  se u više navrata događa  svim glavnim likovima u filmu.

 

Jedno ću dati filmu, zanimljiv je i tera gledaoce na aktivnost, na razmišljanje, na emocije. Nekome će to biti dovoljno da proguta hrpu govana kao prilog, nekome neće. Izabraćete sami. Film inače traje dva i po sata, čisto da upozorim.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Edge of Tomorrow, produkcija 2014. godine

 

Blokbaster. Jedan od novijih filmova Toma Kruza (Tom Cruise) koji inace glumi glavnu ulogu. Ovo je jedan dobro zamišljen, pametan, zanimljiv, kreativan, odličan akcioni sci-fi, i definitivno jedan od najboljih blokbastera ove godine. Film sam pogledao u kucnoj varijanti u 3D modu tako da je užitak bio potpun. Toplo ga preporučujem.

 

Inače radnja filma smeštena je u buduće vreme gde je jedna posebna vrsta vanzemaljaca, tzv. Mimici, napala planetu i skoro je pokorila. Nakon snažnog otpora većina planete je oslobođena, osim Evrope koja je još okupirana. Zato sve svetske sile spremaju posebnu i jako obimnu operaciju simboličnog imena – Downfall. Najveća bitka treba da se desi na tlu Francuske. Iz Amerike u pomoć dolazi izvesni major Vilam Kejdž (Tom Kruz). On zapravo nema ni dana borbe u sukobima, uopšte ratnog iskustva, već mu je karakteristika da je jako vešt i uverljiv motivacioni govornik. On dolazi kod generala Brigama (Brendan Gleeson) koji ga, uprkos njegovom oštrom protivljenju, šalje na prvu liniju fronta... Ako sam nekoga zainteresovao neka pogleda film.

 

edge-of-tomorrow-51ebfad69114d.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Fifty Shades of Grey

Pred kraj sam počeo histerično da se smejem. Napišeš ženi set jednostavnih pravila, daš joj priliku da u njima promeni šta god želi, odeš van granica sopstvenog komfora da bi udovoljio njenim željama, pružiš zadovoljstvo za koje nije znala ni da postoji - nije zadovoljna, traži objašnjenje i hoće još. Fascinirana je tobom, ali želi da te promeni. Uživa u vezivanju i udarcima bičem, ali joj nije jasno zašto ti uživaš u tome. E jbg. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Može Fifty Shades of Grey  da se pogleda i online, al neĆem!

Doduše na tečnom engleskom je sa jasnim korejskim titlom  :fijuk: međutim...i da ima naš prevod neću da gledam!

Tek za biJoskop neću da dam novce.

A počela sam da ga gledam...i nakon 5 minuta brzo ugasila!!! 

Knjiga je nešto sasvim drugo.

Prepuna je raznih misli.

U filmu  ni "R" od razmišljanja ne možeš da prikažeš.

Sve deluje nekako bezveze..i priča se pretvorila u ljubavni film..a daleko od toga je.

Dobro, "završila reka u tom smeru" zaljubio se Kristijan..a šta će jadnik.....ali je knjiga prvenstveno erotska! 

Čuj erotska-sex prako glave! 

Moja sestra mi vratila ne pročitanu knjigu, sva zgrožena količinom sexa i opisom sexa u njoj!

"Jes' ti normalna??!! Šta si mi to dala da čitam!!!?" 
:hhh::hhh::hhh: 

-Kad već ništa ne radiš, onda bar čitaj šta drugi rade :bek::fijuk:

"Budalo jednaaaaaaa :hhh: Neću ja TO da čitam!" 
 

 

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

...

Čuj erotska-sex prako glave! 

Moja sestra mi vratila ne pročitanu knjigu, sva zgrožena količinom sexa i opisom sexa u njoj!

"Jes' ti normalna??!! Šta si mi to dala da čitam!!!?" 
:hhh::hhh::hhh: 

-Kad već ništa ne radiš, onda bar čitaj šta drugi rade :bek::fijuk:

"Budalo jednaaaaaaa :hhh: Neću ja TO da čitam!" 

Nisam ni čit'o, ni gled'o, a nemam ni nameru, jer sam čuo komentar od nekoga kome verujem. "Pa gde im je tu maštovitost u seksu?!?"  :liza: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...

The Hunted

U konkurenciji za najbeskorisnije smeće koje sam ikad video. Triler koji je većim delom bio više komedija nego triler, i u kom praktično ne postoji radnja - apsolutno nikakva. A elementi horora se svode na krike nalik ženskim u dubini šume i zaletanju jednog od dva lika u drvo (dobro, to je komedija). Protraćenih sat i po.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

chjvamvjdg1vdmllczo3mda6ntexmjcuanbn-259 

Crno ili Belo je priča o dedi kome je iznenada ostavljena na staranje voljena unuka. Kada njena baka po ocu zatraži starateljstvo uz pomoć njenog Brata, mala devojčica biva rastrzana između dve porodice koje je mnogo vole. Sa najboljim namerama u srcu, obe porodice se bore za ono što misle da je ispravno i ubrzo bivaju primorane da  suprotstave svoja prava osećanja o rasama, praštanju i razumevanju. Naglašen velikim zvezdama i snimljen na osnovu prabog događaja, film je pogled na dva naizgled različita sveta, u kojima ništa nije jednostvarno kao crno ili belo. 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Upravo odgledala. 
ŽeMske pogledajte ga obavezno, naravno ako volite ovakvu vrstu filmova :kez: 

womaningold_kitagartwork2.jpg__650x935_q 

Film je zasnovan na istinitoj priči o Mariji Altmann, Židovki koja je preživjela Holokaust, a sada živi u Los Angelesu. Uz pomoć mladog odvjetnika, na sudu se bori protiv austrijske vlade radi povrata poznate slike slavnog Gustava Klimta, koji je naslikao njenu tetku. Sliku su njenoj obitelji uzeli nacisti uoči Drugog svjetskog rata, a od tada je bila izložena u muzeju u Beču.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...