Idi na sadržaj

Fotografi - linkovi


Preporučene poruke

Dragoljub Zamurović

http://www.serbia-photo.com/fotografije.php

Sjajne Zamurove fotografije ste sigurno do sada viđali a da možda niste ni znali da su njegove, na linku iznad je deo njegovog portfolia postavljen na njegovom ličnom sajtu. Zamur je jedan od naših najuspešnijih autora, objavljivan u mnogim knjigama, časopisima, autor nekoliko monografija i knjiga, član ULUPUDS, itd. Uživajte u razgledanju.

Izmenjeno od strane člana Turkmenbashi
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Irene Becker

http://www.flickr.com/photos/35240543@N02/

Travel, pejzažna fotografija, portreti, ljudi, običaji, itd. Mnogo sjajnih fotki iz Srbije a tako i ostalih delova sveta, naročito Afrike. Objavljivana u National Geographic i drugim magazinima.

Izmenjeno od strane člana Turkmenbashi
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Uroš Petrović

http://www.flickr.com/photos/urospetrovic/

Sjajan fotograf. Osim fotografije, Uroš je i pisac, predsednik naše Mense, višestruko nagrađivan za svoje radove. Neki njegovi radovi su birani za windows pozadine, fotke su objavljivane u National Geographicu i drugim magazinima, desetine samostalnih izložbi, itd. Većina fotografija prikazuje lepote naše zemlje.

Izmenjeno od strane člana Turkmenbashi
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vlado Marinković

http://www.pbase.com/vmarinkovic

Još jedan domaći autor, višestruko objavljivan i nagrađivan. Kod Vladinih fotografija naročito treba obratiti pažnju na fotografije naših krajeva, Vojvodine i ostalih delova Srbije, mnogo dobrih pejzaža, zatim jako zanimljive refleksije, fotografije ptica, itd.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Geza Farkaš

http://www.photogeza.com/

Fotografije za ljubitelje prirode, flora i fauna uglavnom sa naših prostora a i šire. Mnoštvo sisara, ptica, reptila i drugih životinja a za ljubitelje pejzaža se isto može naći ponešto. Radovi ovog autora su objavljivani na izložbama, knjigama i časopisima, itd.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Yen Baet

http://www.yenbaet.com/

Još jedan NatGeo fotograf, galerije su prepune fotki urbanih i ruralnih pejzaža, ljudi, raznih kultura iz svih delova sveta. Odlično svetlo na svim fotografijama i izuzetan kvalitet, objavljivana u magazinama, knjigama, katalozima, kalendarima i drugim medijima širom sveta. Ko zna engleski pročitaće dosta toga korisnog.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Markov Igor

http://www.markovigor.com/

Nikako ne propustite galeriju ovog sjajnog fotografa, videćete pejzaže, ljude i znamenitosti svih delova Srbije, naročito Vojvodine. Osim Srbije na njegovim fotografijama su i druge države sa svojom kulturom, ljudima prezentovanim vrlo kvalitetno i originalno. Autor je nagrađivan i objavljivan više puta i dobitnik je brojnih nagrada i priznanja.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Predrag Vučković

http://www.extreme-photographer.com/

Predrag je naš fotograf koji fotografiše ekstremne sportove i sportiste, nekima je postao poznat nakon fotografisanja Feliksa Baumgartnera, nekima još od ranije. Osim akcije i sporta na njegovom sajtu ima i zanimljivih fotki podvodnog sveta, pa koga zanima nešto od navedenog obavezno neka pogleda.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Steve McCurry

http://stevemccurry.com/

Ako vam naziv fotografije ''Afghan girl'' znači nešto onda znate i ko je Steve McCurry. Američki fotoreporter koji je izveštavao i napravio sjajne fotografije iz svih delova sveta, dobitnik brojnih nagrada i priznanja od osamdesetih pa do danas. Obavezno ispratite i njegov foto blog pored njegove sjajne galerije fotografija.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...