Idi na sadržaj

Setite li se nekog sa foruma?


Preporučene poruke

Ova tema mi je jutros bila u mislima... i razmišljala sam da li da je otvorim i evo :)

Juče kuckam sa Morfom o emisiji na radiu ''Nacionalno razgibavanje'' i reče on kako će slušati danas emisiju... Jutros, čim sam otvorila oči, stavila kafu i upalila radio i čekam da počnu, naravno, malko kasne kao i uvek... I kad su počeli smejem se njihovim idejama i pričom i setim se mog drugara Morfa :srce: eee... lilavi... jesi li ih slušao danas?

Druge dve osobe koje se setim ovih dana često su Sun i Starsica, dve teniske navijačice... :) da su ovde, sada bi ispratile ovaj AO zajedno...:zagrljaj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 297
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Sjetim. Sretna (i zdrava) vam Nova godina.

Ma šta setim! Stalno mislim na vas. Naročito kada se patim, kao sada. Msm, ne znam zašto se uvatim ladnog piva, umesto da naredim da mi naprave špricer!? Valjda zato što se pivo brže prinese, no št

Setih se Veštičare!   

Zakačene slike

Druge dve osobe koje se setim ovih dana često su Sun i Starsica, dve teniske navijačice... :) da su ovde, sada bi ispratile ovaj AO zajedno...:zagrljaj:

Jaoooj, i ja sjetim Stars i Smucalice. :uzbud: Danas kad sam urlala uz Noletovu odličnu igru, samo su mi padali na pamet ljudi koji se raduju poput mene. :ok:

:zagrljaj:

I da, sjetim se Morfa :dry: ...kad god skršim chipove na pokeru, pa se osvrćem da vidim gdje ću da se ogrebem..vidim njegove i vidim da ne igra već duže vrijeme a neće da da. :roll: Sjetim ga se...kako ga se ne sjetim. :bajk:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Svaki dan me neki detalj asocira na ponekog člana. Čim krenem da se logujem preko telefona-setim se ELE.

Juče došla tetka zubarka, mlada i smotana, ovi moji biseri samo što je ne pojedu, i ja se setim Aiko-eeeee, da je sada ona tu, ne bi tako bilo....:beyond:

Danas slikamo, obukla ja deci one "slikarske" košulje, oni krenuli da brljaju i mackaju, ne znaš šta je musavije na njima, i ja se naravno setim Glishe...

fotografija0460.jpgfotografija0463a.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Dobih juce buket lala od komsinice ...(i sve necu, i vadim se da nemam prikladnu vazu, al ona navalila pa mi i vazu utrapila :lol:) Lm, danas prodjem pored lala, kad me zapuhnu miris ...bas jak, opojan - i 'tupS'...setih se koleginice kojoj je lala 'mio i drag cvetic'......... Kako nam se priblizava izbor za pesmu Evrovizije, nasa predstavnica se 'sve vise vrti' - kad god je vidim, onakvu 'plavu i u plavom', pomislim na nasu plavusicu (i u 'plavom'), i nem'm pojma, znam kako izgleda (na slici), ali joj dodah takav 'caroban temperament' (bar mi nisu suncokreti jedina asocijacija :kez:)........ IjaO, da ne zaboravim. Prolazim danas centrom, i vidim plakat 'Rundek i Cargo trio'...setih 'ga' se :lazy: ....i htela sam da 'usi pojedem' jer je ta svirka bila u martu! A kako bih se i ja duvala na onoj 'koncertnoj temi' :dry: ..... Ni ovo necu da zaboravim :stid2: Sinoc sam 'vristala' i skakala po dvoristu...ali me je sin 'spasio' od z a b i c e na stazi :kez: ........ A najcesce se setim 'plavih Winkovih patika'

Izmenjeno od strane člana ELA
kako sam mogla da zaboravim na patike? :(
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Nisam se danas setila (ali mi se sad piskara :kez:), vec ondaK, na 'velicanstveni, kraljevsko svadbarski dan'. Lm, komentatori tog dogadJaja stoleca - Gorica i Dragan ...i naraFno, njihov vrcav humor. ...sta su pricali, da su pricali, a u 'prigodnom trenutku' (namestio joj se :roll:), Gorica potkaci Dragana za bRke ...i ja pomislim:'P'da, smesan je k'o cirkus - samo se Lilika lozi na maCho turske sofere' :vez: ....a kakav je to frajer BIO - dok brCe nije pustiO :uzdise: Lili, Lili... uzmi ga - sad je tvoj!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Trazi djetic da mu iskokam kokice ...ae, nema problema - osim sto imam pola kesice. Bacim se na kokanje, a u medjuvremenu mu padne secer i trazi nesto slatko. Dam mu kintu da ode i kupi sladoled. Ode on, a ja se vratim svom slatkisu Kianu, i slanim kokicama ...udubim se skroz ...u oba ..........dok prstici nisu zagrebali po praznom dnu cinije. Q - Q :ufrci: ne ostavih nista detetu ...'E, gora si od Beliverke' :lol: ............... Ps. Dacu mu da pojede i moj sladoled. :andjeo:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ova tri dana, dok sam boj bojevala sa višnjama...setila sam se Glishe, Adrijana i gresnog. I imala sam u glavi jedan ludi post..ali paparazzo im i niskom startu pa sam odustala :lol: Dobro je da nisam ponela lap top..:lol:

Naleti mi tako misao..a odmah za njoj Glishina slika kako traži po netu fotografiju za tu rečenicu :lol: Sledeća misao...eto ga gresni se "javlja"...novi slika...Adrijan vreba....:hahaha: i tako sam vas mislila na vas uz višnja :kez:

Čudo jedno kako ti svašta padne na pamet dok praviš zimnicu :lol:

Kad je LOTO na TV obavezno se setim neobaroccoa :lol:

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Evo sad sam se setila Arthura Denta.

Naime kad sam onomad posle dvije godinje egzistiranja na forumu dobila prvi crveni reput od josarijana, mislim prvi i inace, na politici, valda zato sto sam ustasa, Odma' sutridan mi Artur zalepio nekoliko plavih da neutralise dusevan bol zbog crvenog.. Ne znam ni kako je znao za njega, ja se nikad nisam zalila.. Opste je poznato da cutim i gutam..

Dirnula me Arturova briga, a jos nismo ni imali bliskos'..

Dobra stara vremena.. :confused:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...