Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 267
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

E sad, ne znam da li da smestim ovo u nema nista gore ili nema nista bolje..sve zavisi iz cijeg ugla se gleda.. Elem, nema nista gore nego kad su ti obe ruke zuzete sa milion kesa i onda dune vetri

Forumska najgorost je kad neko napise neku najobicniju recenicu tipa: al' je 'ladno, 'al' je dobra pesma, film... I onda stavi smajli koji pokazuje kako se taj neko ispresavijao od smeha. Bas mi bude

...nego kad se dete razboli, pa ne posustaje... a ja ih pakujem za školu u prirodi a on danas dobio terapiju i još se ne zna do četvrtka da li će uopšte ići i kako da ih razdvajam, nisu nikada bi

...kad ujutro pretrcis 40-ak metara sprintom na bus...to isto ponovis dva sata kasnije i treci put, za junacko zdravlje sprintas i na tramvaj. Ne valja na ovoj hladnoci stajati 5 min. :kez:

U Becu se lako ubezobrazis oko dolazaka javnog prevoza...dodje u sekund, i u principu je razlika 4-5-6 min do dolaska novog, zavisno koju vrstu prevoza koristis...i cekanje od 3 min ti dodje kao vjecnost.

A sramota me vise da kasnim. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...

Svi znate koliko velEm vino. Posebno mi se za nece lepi ovaj moj burgindac. I tako... Malopre dođoh u kancelariju, nasuh čašu burgundca, mljackam je, čitam šta ste danas pisali i delim reputiće, kad... Neoprezno zakačih čašu i zalih tastaturu sa vinom. Sad ćete vi reći "I šta je tu toliko strašno? Mo'š mislit', par sto dinara i nova kuckalica je tu."! Jeb'ga, ne bi se ja toliko štrecno da to nije tastatura od laptopa!!! :kez:

Sreća pa nisam paničar i adrenalin mi u trenutku rasčišćava misli ka najprečim reakcijama, tako da, kao što možete da vidite, laptop je preživeo i ja nastavljam sa kuckanjem. :roll:

E da, sad će se neki od vas pitati šta je tu najgore, odnosno šta će ovo pisanije baš u ovoj temi? Pa radi se o jednoj od poslednjih čaša burgundca. Bure je na izdisaju. A nemate poima koliko mi je žao što sam morao sunđerom da ga kupim po stolu i cedim u kupatilu. Na žalost nije bilo šanse da se posao efikasno odradi jezikom. :(

Izmenjeno od strane člana Adrijan
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

..... od TaXiste piliĆara.

Odlazak: Tačka A tačka B = 200 dinarjev. - Duga Taxi.

Nije malo al' nije ni mnogo.. žurilo nam se kod čika zube, pa nam bilo taman.

Povratak: Tačka B tačka A = 420 CSDa jbt. - Vožd Taxi.

Pitam pilićara: Jel' čiko (a on mlađi od mene :ggg:) da te priupitam nešto... jel' može?

Kaže on: Može.

Kažem ja: A što to.. mslm razlika, cena Vožd VS Duga, aviJoni, kamiJoni, autobusi, trajVani, pruga,.. Jel' vi to mejbe (po)služite i karaĐorđevu šniclu.. mslm karaĐorđevo ovo ono.. ???

Kaže: P'poskuPelo (akcenat na treće P) gorivo.

Kažem ja: P'bato.. posKupelo (akcenat na jedino K) i kod ovija drugija.. pa dvestO.

Kaže on: epaaaaa... oni su jeVtiniji.

Kažem ja: P'to te pitam.. a što?

Kaže on: P'mi smo solo.

Kažem ja: a..........?.. šta ste vi?

Kaže on: P'solo.

Kažem ja: :wacko: ... a tooo :celepenka:!!!... aHa. Pa što ne reče odma'.

i tako :hahaha::hahaha: razgovoru nikad kraja :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Fale joj siske?!? Duze :hmm: ........ Ae priznaj da si zamislio Elizabeth Tejlor u ulozi Kleopatre (jer cisto sumnjam da si je gledao u Egiptu, na papirusu, piramidi, etc?) :roll: ........ OT. Nista gore - kad treba da cekas mesec dana za jedan santim :uzdise:

Čitaš mi misli :uredu:

A i pre sam se jako ložio na neku koja je imala takvu frizuru kao Kleopatra.Doduše,ona je bila crvenokosa.A i ona mi sad nešto padne na pamet.

Izmenjeno od strane člana Karudijan
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

...nego kada cackas oko sa rukom koja ti je od mentol masti ... Gore je samo - kada to nije tvoje oko, nego smotanog podmlatka ....jos gore je - sto se ti nerviras, i razmisljas kako da pomognes, a 'sufler' tesi sa:'Proci ce ...dobro je da nisi krenuo u nesvest da ga bacas ... sumnjam da bi joj onda palo na pamet vodjenje u Hitnu'. ...........- Koja buDala :dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 meseci kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...