Smucalica 5,972 Posted May 20, 2015 Author Report Share Posted May 20, 2015 Komšijin pas se zove Gaja i laje li, lajeee... ko god da prođe pored ograde....Danas, preumorna, vraćam se sa poslai zaustavlja me komšinica pred njihovom ogradom,a Gaja se namestio i laje i ne čujem više ni svoj glas,a kamoli komšinicin i sva revoltirana obratim se psu: - Džaba gaješ Lajo! Isuviše sam umorna da bi me prepao! Komšinica se zagrcnula od smejanja... Adrijan, vojo and pleSachica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 14, 2020 Author Report Share Posted May 14, 2020 Odavno se nisam oglasila ovde sedimo nas tri koleginice i jedna objašnjava:- Toliko su mi česne ove tarape, da ću da izludim!- Ma, kako mogu biti česne? - pitam - Šta kako? Usekle mi se u kožu, pogledaj!a treća sedi pored, sluša nas i ne veruje... ***smejale smo se do suza, posle... zezale smo se, kako imamo naš jezik, u šiframa PS radilo se o tesnim čarapama Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts