Smucalica 5,972 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Smuco...neće ni jednu knjigu da mi otvori..znam do mog laptopa je.... ja sam skidala sve koje su u pdf formatu a ove u EPUB formatu (ako je to format za čitanje...) sam konvertovala da mi lap top prepozna i da mogu da ih otvorim...Pošalji mi u poruci koji te naslovi interesuju, ako želiš da ih ja skinem i da ti prosledim,možda tako možeš otvoriti Imam ideju... a da pitamo šefa zašto ne možeš otvoriti? Inače, otvarala sam i na telefonima naslove bez problema, jer i sa telefona čitam kad negde putujem Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Hajde da probam..mada ni te u PDF nije hteo da mi otvori...kaže da je došlo do greške prilikom preuzimanja...iščačkaću ja to ....ili ću probati na tabletu..možda će tamo biti bolje... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Već oko dva sata sam na arena kanalu pa ja pratim fudbal luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Ja sam gledala Bajern-Arsenal..kako volim to kako Nemci igraju fudbal.Nema stajanja.Oni vode sa 4-1 i napadaju,napadaju kao da protivnik vodi!Melju!..a kad pomislim na nase,oni bi stali i rekli'dosta je bilo,poooolaaakooo'.. vojo and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Već oko dva sata sam na arena kanalu pa ja pratim fudbal Ja sam gledala Bajern-Arsenal..kako volim to kako Nemci igraju fudbal.Nema stajanja.Oni vode sa 4-1 i napadaju,napadaju kao da protivnik vodi!Melju!..a kad pomislim na nase,oni bi stali i rekli'dosta je bilo,poooolaaakooo'..Da vam se obema divim! luminica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Nema nam Dule... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Da vam se obema divim! Nemoj molim te.. to je bilo, u mom slučaju, samo žestoko multitaskingovanje, tako da nisam stigla da ''iskopam'' neki drugi kanal Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Meni se slobodno divi ..ali,nema zbog cega.Da sam rekla da sam odgledala neku utakmicu naseg prvenstva,eee tad se treba diviti!!a ovo je bila bas super tekma,proletelo vreme zacas.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Adrijan, Mia, luminica and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Pa bravo @Morpheus! Ja sam se toliko zainteresovala za štrikanje,da mi je žao što nisam više gnjavila majkuda me nauči svim cakama i finesama Sa ovim mojim početnim znanjem, ne mogu da pravim umetnička dela,a sve što vidim na netu- svaki model, sve mi se svidja Mia and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Sa ovim mojim početnim znanjem, ne mogu da pravim umetnička dela,a sve što vidim na netu- svaki model, sve mi se svidja Možeš, i znam da hoćeš Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Da vam se pohvalim- sinoć sam uz pomoć telefonske instrukcije od strane moje majke, počela da štrikam jednu mustru Sinoć, po mraku, nisam baš dobro videla kako to izgleda, ali sad...na dnevnoj svetlosti,ja sam srećna Dobar mi je ovaj hobi... sve više me opušta i čini srećnom Polako se pretvaram u baka Soku vesticara, pleSachica, luminica and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Koliko ima ljudi u mojoj ulici ..kao gusteri izmileli .. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Gledam ovu prognozu na forumu i u sledećih pet dana - kiša!!! Odmah mi nije dobro...Znači, vreme će biti za ostati u krevetu, a ne svaki dan na posao... Morpheus and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Veca promenila avatar,koji je usput receno ..a ja jos nisam...ccccc... vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Veca promenila avatar,koji je usput receno ..a ja jos nisam...ccccc...Samo te gledam i ćutim! luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 ...da sam voji čestitao rođendan dan ranije. Video druge preuranjene čestitke na zidu, pomislio kako možda nije objavio dan rođenja, pa se za...zeznuo. luminica, vojo and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Ma da...neko anije raspalio i ondi svi horski prihvatili nisu ni gledali kada je... vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Tri dana, k'o Božić luminica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Ne mogu da nadjem avic da mi se dopada.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Ma da...neko anije raspalio i ondi svi horski prihvatili nisu ni gledali kada je...Ja sam odmah primetila vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Gledam kako se peče ova moja proja i širi miris po kujni, pa primetih jedno...koliko dugo petljam i mutim ove hlebove, proje, mafine i pogačice,postala sam majstor.... ma, velemajstor u izradi posnih integralnih peciva moja mašta nema granica...Doduše, samo ja to jedem i meni je ukusno,dečaci nisu radi da eksperimentišu vojo, Adrijan and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Navratilo nam jedno makedonče devojče, ali ništa ne piše... Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Malena 178 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Da shef ima dobro oko za zapazanje Morpheus, Mia and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Da je luminica promenila avatar luminica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts