Idi na sadržaj

Umete li da "napravite" novac ... Uzmete kintu ... Pokupite lovu...?


Preporučene poruke

Na stranu situacija u drzavi, jer svi znamo u kakvom je stanju privreda, ekonomija, te stopa nezaposlenosti, siromastva, itd. ali, i u ovakvim (ne)prilikama ljudi se razlicito snalaze. Izvori primanja su, mahom, bedni licni dohoci (mislim na prosecnog radnika), tako da je potraga, za novcem ne hir, vec egzistencijalna potreba. ... E, sad, 'nismo svi isti pod kapom nebeskom', pa, neko ima 'kliker za lovu'- ima dar da vidi, odradi, obrne, namakne, uzme ...a neko sedi i ceka da mu samo padne u krilo. ....... Da li se oslanjate samo na uobicajeno mesecno primanje, ili pokusavate-uspevate da 'namaknete i nesto sa strane'? Da li vas pare 'oce, ili beze od vas? Da li honorarisete, trgujete i ostale trange-frange kombinacije? Elem, umete li da uzmete kintu? :knjiga2: :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Prodajem svoj mozak i umem da napravim 100 do 1000 eura za jednodnevni rad. Ne dovoljno cesto da bi se osecao materijalno obezbedjenim... Zato nekad danima radim i za dz, u nadi da se sreca nasmesiti na mene. Sa nekom statistickom verovatnocom to i radi. Ipak mislim da ne umem da zaradim novac i sve sto sticem, desava se od srece...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Jedan primerCic ... Koleginica 'A' prodaje neki prozor, i kaze cenu. Koleginica 'B' kaze OK - nacicu ti kupca, ali moram i ja da se ugradim! ... Tako i bi ... 'B-ovka' se 'ugradi' za nekih dva'esetak evra. ....... Elem, to ispratim ko pravi mali neuki mufljuz. Kad bih ja tako nesto uradila? N i k a d! Jos bih se polomila da joj ucinim (verovatno bi onih dva'esetak evra zavrsilo u njen dzep). :hmm: ....... Ovo je primer za (ne)snalazljivost :roll: Mogu kucni budzet da dopunim samo ako zapnem pa radim dodatno i prekovremeno ... za ostalo sam duduk :smor:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Umem.

Ne samo što umem da napravim/uzmem/pokupim, nego me novac i 'oće.

Sam mi dolazi na vrata, kuca, lupa, zVoni, drma mi kvaQ... oTvara mi torbe (s'rasFeshlusom) cepa novcHanike... i dŽepove

sKot :nadrndanko:

oće pa oće da mi uđe

da mi se zaVuche

.. uMili

E.

al' ja Neću!

NećuiNeću.

preĆu

da umRem nego da umem.

Neću niŠta da umem i da namičem sa strane.

Ne dozVoljavam sukob interesa.

NiŠta mimo znanja, odobrenja (i PeDerVea) države.

SMRT Trange Frangeu!

Ja sam poŠtena držAvljanka

časna građanka, vredna sluŽbenica, poŽrtvovana majka i skromna doMaćica (naPomena:skromna u prohtevima inače kUjna mi e boGovska)

i oSlanjam se samo na uobičajeno poŠteni prijem poštenog mesečnog primanja

od poŠtene drŽave

od MOJE države!!!

... pa makar to bila i nuLa! :zakletva:

jbš kintu.. poŠtenje je Nula... sorry, poŠtenje je Zakon!

j e d i n i

patridiotizam je uStav!

najJachi od svih!

(by JurO sTubliĆ)

I tako,

tamo.. jednog dana... dok kolone budu išle prema paklu.... ja ću se smejati iz raJa :aham

i uMreti od sMeha :ggg::ggg:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

:ajme:

ne umem...

ne da ne umem, nego sam totalni antitalenat za pravljenje novca...

zaradim moju platu i to je to... kada sam pre dobijala malo džeparca od bake dok je primala inostranu penziju, ja sam to munjevitom brzinom uspela da potrošim...

eeee, za to sam već pravi i neprevaziđeni talenat :cica:

sad, još da trošim na sebe, pa i nekako... al' volim da trošim 'nako... na to da mamim osmeh na nečije lice.... tada mi je puno :srce:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Naucio sam da napravim novac, posle duzeg vremena koje sam proveo trazeci sta i gde da ulozim ustedjevinu nasao sam sistem koji odlicno funkcinonise, plasiranje odredjenih finansijskih sredstava bez rizika za gubitkom. Sada zelim da taj sistem i prodam i da zaradim nesto i od toga. Ulozeni novac u vasu obuku sa moje strane jako brzo se vraca a to moze da bude i dodatni posao, dodatna neka zarada vasem postojecem poslu koja na kraju moze da bude isplativija nego vas posao. :)

Koliko god delovalo da je tako nesto moguce ipak jeste verujte mi. :kez:

U Srbiji je tesko naci dobar posao, koji je dobro placen, u tim situacijama si opet neciji rob. Ovo mi je otvorilo mogucnost da sam sebi odredjujem kad cu raditi i koliko cu zaraditi. Dobra je prica, treba uloziti odredjeni trud da se savlada malo materija ali nista komplikovano.

Oni koji poseduju neku odredjenu kolicinu novca i kojima isti sakuplje prasinu kod kuce a ne znaju kako da ga iskoriste neka se jave na mail: mybetterfuture2014@gmail.com

Ukoliko budete zaista zainteresovani onda cemo se cuti a zatim i napraviti sastanak da pojasnim sve detaljno. :mahanje:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...
  • 1 godinu kasnije...

Oni izrazi iz prvog posta-namakne,uzmete kintu- i slicno mene odmah asociraju na to da nekog oderete.To ne radim.Nista sto podrazumeva pprodaju magle,sicarenje ili prljave poteze.Desavalo mi se da neke  sanse protrce pored mene,neke sam ispustila jer mi se cinilo previse lako,a to mi odmah budi sumnju.Mozda nikad necu zaraditi veliki novac,ali me je iskustvo naucilo da nema lake zarade.Bar ne na nacin koji bi meni bio prihvatljiv.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...