ELA 1,400 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kojeg malog-leteceg-smaraca lakse podnosite? :dry: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Ne podnosim ni jednog Muve su veći smarači za mene i uz to prljavi smarači koje ne volim. Srećom, ovde u gradu ih ne srećem. Ali na vikendici kod mame i tate.... smarač je blaga reč. A komarce ne marim... neće oni mene da smaraju... imam naopaku krv, definitivno... Samo ih ne volem zbog dečaka, tačnije zbog Alekse, njega jadnog izujedaju sasvim, a Stefan i ja ništa....a u istoj smo prostoriji. Jednostavno, nismo interesantni komaricama Tako da je za mene veći smarač - muva :) Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 'Komarac uzvraca udarac'? Nilski ... il' farmaceutski? ........ Nego, zaboravih jos jednu opaku letecu zgadiju - papadaCa Nit' ga cujes, nit' ga vidis ... a grize, u pm ... Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Lakse podnosim komarca, oni dodju ubodu i onda ili ga ubijes ili ode. A muva kad dodje, ti je oteras ona dodje opet i tako milijardu puta, a kad je ubijes ona ozivi ... Sve dok je ne izmasakriras nacisto, onda vise nece da vaskrsava. Ustvari ja mislim da je muva jedini stvor koji bas nicemu ne sluzi, razumem i neke stetocine, oni bar prave stetu (rade nesto), a muva je tu samo da smara..i nije joj neki smisao zivota. Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Oguglala sam na oba, ni jedno ni dr mi ne smeta :kez: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Lakse se izborim sa komarcima. Milion vrsta sprejeva, kremica za pre i posle njihovog pijenja krvi ima a i lakse se ubiju. Muve, "crevne napasti" ... fuj ne volim ih... posebno kad se uzlude pred kisu. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts