Morpheus 5,112 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Kiseli kupus sa kolenicom pride, drugi dan. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Šta nisam... domaću supu od pečuraka, rolovano pile sa suvim šljivama, karađorđevu šniclu, suve šljive rolovane u slanini, pohovane palačinke punjene sa kojiečime, grilovane pečurke Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Za razliku od Turka, ja jedva da sam nešto pojela danas... jabuku, dve mandarine i grejp - to mi je bio doručak supa od zeleniša i jedna keleraba - ručak četiri integralna keksića uz zeleni čaj - večera a dečaci imali i testenine i kobasice i šopsku salatu i brdo palačinaka... šmrc! Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Sad grickam bademe, a jutros sam pojela crveni grejp Baš i nisam nešto ješna danas... možda kasnije ogladnim :lol: Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 roštiljčinu... i sad grickam neki mnoooogo dobar sirac i cepam vranac procorde Smucalica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Ta danas nedelja sve po redu..supa,pa rimfllajz pa becka,krompirici,zelena salata i kupus kifle sa eurokremom,i sad to sve zalivam mineralnom dok gustiram kaficu.. Smucalica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Danas sam ja bio kuvar, bolje reći pica majstor. Slika nema, samo utisci. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Kakav sam danas ručak napravila... kažu- lep... ma, ne lep, nego predivan Prvo supica,onda piletina sa krompirićima, pod folijom, sa gomilom nekih pikantnih začina,kiflice, tj rolnice sa sirombrdo salatei za kraj lenja pita sa jabukama a lenja pita je ispala ovaj put - najbolja do sad Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Kakav sam danas ručak napravila... kažu- lep... ma, ne lep, nego predivan Prvo supica,onda piletina sa krompirićima, pod folijom, sa gomilom nekih pikantnih začina,kiflice, tj rolnice sa sirombrdo salatei za kraj lenja pita sa jabukama a lenja pita je ispala ovaj put - najbolja do sad Kad sve stizes zeno to sve napraviti...A sta je bilo za salatu,,,, Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 @vojo - nisam ja to jela, samo sam pripremala,probala sam od svega po malo, ali... jelo je bilo spremljeno za drugog A stižem sve, ja sam žena zmaj (obično kažu) dok postoji tvrdnja i da sam divlja žena,pa stignem sve... i uteći tema je šta sam jela, paaa...danas sam jela jabuke, par komada, jedan grejp i malko grilovanog povrća...Dečaci su dobili obilniji ručak, dok ja samo gledim u to Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 ufff, upao sam u mesaru. pokupovao sve zivo, pastete, kobasice, slaninice itd... necete verovati, sta mi je rekla prodavacica... opljackali su ih. nisu poneli kobaje vec novac. pistoljem. mesaru! qq Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Kafa,,,,voda..kafa....2 kruške...2 šljive....kafa... lubenica...kafa.....supica sa knedlama....orahovača..orahovača..orahovača..i orahovača.. Adrijan and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts