Morpheus 5,112 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) Postavite slike vašeg osnovnog ekrana na mobilnom telefonu. Ako je u pitanju Apple, Symbian ili Android telefon, objasnite i čime ste upotpunili izgled ekrana. Android 4.0.4 JJ's Hybrid ROM Battstatt widget Digital clock widget GoWeather widget Edited June 30, 2012 by Morpheus Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Kako to da uslikam? Ako ti nešto znači, imam HTC (zaboravih ime) Android (to znam da jeste...) i dalje nemam pojma :beyond: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Postoje dva načina. Prvi je za HTC One S, možda i za tvoj telefon. A drugi je ugrađen u Android, pa bi trebao raditi na svim Androidima iznad verzije 4.0. 1. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i HOME taster (drži jedno dve sekunde) 2. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i taster za smanjivanje zvuka (drži jedno dve sekunde) Slika će biti snimljena negde na karticu, kod mene je to Pictures - Screenshots. :) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Ajd' probam pa ti javim rezultat :) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Jedva klikala sam sve i svašta i kako sam napravila ovo nemam pojma, ali mi je uspelo Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Smucalica and Starsica 2 Quote Link to post Share on other sites
Duga 12 1,083 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Postoje dva načina. Prvi je za HTC One S, možda i za tvoj telefon. A drugi je ugrađen u Android, pa bi trebao raditi na svim Androidima iznad verzije 4.0. 1. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i HOME taster (drži jedno dve sekunde) 2. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i taster za smanjivanje zvuka (drži jedno dve sekunde) Slika će biti snimljena negde na karticu, kod mene je to Pictures - Screenshots. Imam skromni telenor smart,i probala sam ovaj način za android al ne mere il ne umem ...a baš bi želela... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 To je Alcatel OT-985, ali pretragom nisam našao način na koji on pravi screenshot. Pretraži Google Play market, ima dosta aplikacija koji to mogu odraditi softverski, na primer OVA :) Quote Link to post Share on other sites
Duga 12 1,083 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 To je Alcatel OT-985, ali pretragom nisam našao način na koji on pravi screenshot. Pretraži Google Play market, ima dosta aplikacija koji to mogu odraditi softverski, na primer OVA Sad probala..nismo kompatibilni...,hvala u svakom slučaju. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Ima ih još mnogo, isprobaj, ja nisam nijednu skidao jer telefon može sam da napravi screenshot, pa ti nažalost ne mogu preporučiti iz iskustva... Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Kumo, pa je l' to lepo.. ? Jos me nisi naucila kako se to radi! Umrecu ti u neznanju... zar ti nije zao? Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Kumo, pa je l' to lepo.. ? Jos me nisi naucila kako se to radi! Umrecu ti u neznanju... zar ti nije zao? Zar svemu moram da te učim?! Ae malo jutuburaj...možda tamo ima... ...ustvari nema! Tvoj telefon je toliko komplikovan i jedinstven da je sa njim to nemoguće uraditi Evo poslaću ti "majstora" ... možda će on znati :hhh: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Znaci tako. P'da.. mozda si ti i u pravu. Evo i posle dve godine posedovanja istog iz dana u dan mu otkrijem po koju opciju sta sve moze... samo me engleski 'ebe pa ne smem da strikliram pojedine opcije. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Dunav, u mom gradu, slikan prošlog leta, a sutra kad odem, verovatno će biti tamo Panonsko more Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 ipak mi se ovaj vise svidja Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 ja se malo igram sad, jos mi zanimljivo, ali definitivno nadjoh onaj wp koji ce ostati duze vreme Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Kumo, pa je l' to lepo.. ? Jos me nisi naucila kako se to radi! Umrecu ti u neznanju... zar ti nije zao? Ajme ja sam rešila da ne zalazim u to jerbo nisam više za ništa,mislim učenje. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 moja dva :srce: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Trenutno ovaj....mada je ovo više pokušaj da direktno iz telefona ubacim fotku u post... Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 trenutni vesticara and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Kako uslikate mobilni? Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 4, 2013 Author Report Share Posted August 4, 2013 Ja znam za ova dva načina, u zavisnosti od telefona: 1. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i HOME taster (drži jedno dve sekunde) 2. Pritisni istovremeno taster za isključivanje telefona i taster za smanjivanje zvuka (drži jedno dve sekunde) Verovatno ima i drugih, ne bih znao. Kod mene (Sony) radi drugi način. Onda fotku prebaciš sa telefona na komp, ili direktno okačiš na net ako telefon ima mogućnost. Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 A kako da prebacim sa telefona na komp. kada nemam blutut? Ma nema veze, ionako mi je skoro klot, ne mogu izbeći neki preliv u dnu. Ne volim nikakve sličice i sasvim jednostavne ikonice. Inače je nokia ali ne znam koji model. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts