Smucalica 5,972 Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Baš sam bzvz... ovih dana...Smorena i umorna od svega..."Srebra decembra kuju prsten za tvoj prstniz tvoje sapi zvezda palazalud te privijam uz sebe k'o uz krstti kao talas izmičeš..." Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 ... zato skini sa sebe okove ... ... a kada stigneš do kraja puta...... šta ti još preostaje ...... I DIGNI GLAVU I KRENI DALJE ... ... veruj da čuda postoje ... ... poveruj da čuda postoje ... ... čuda postoje ... ... nije san, nije san za nekog ... ... ko se boji, ko odustaje ... ... šta ti još drugo u životu ... ... šta ti osim sna ostaje ... ... ZATO SKINI SA SEBE OKOVE ... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 24, 2021 Report Share Posted April 24, 2021 "Nisam lopov, al' bih znao Tom čoveku šta bih krao. Nisam lopov, al' bih bio Kada bih te poljubio." Vrti se u komšiluku trenutno na sav glas ...razumem sentiment. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 26, 2021 Report Share Posted June 26, 2021 Ma stalno pevušim...trenutno uz Olivera Dušu sam potrosio zbog toga ne žalim sve sam svoje prošao bezbroj prečica do sna bezbroj slijepih ulica... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts