ELA 1,400 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 ... ili vam se samo vrzma po glavi... ............ 'Jer ti se ljubis na tako dobar nacin, nemas pojma koliko mi znacis'... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Sad dobih ovu pesmu u sanduče... i eto ''Moja si, moja si makar još tri duge zime čekao moja si, moja si makar te ceo život ne dočekao...'' Koliko mi malo treba da se nekom pesmom ''zarazim''... ELA 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ne spavaj,mala moja,muzika dok svira. Bijelo dugme Quote Link to post Share on other sites
Moon_Shadow 3 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ljubav moze sve,ona zna za bolji svet,ljubav moze sve,ona ima snagu i ljek prati njezin trag i vjeruj u sutra...Divlje jagode Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 ...zašto tražiš karizmu u sebi punjena ptico mogućnost prosvijećenosti razdvaja te u beskraj od žudnje za misijom miris zemlje koncentrični krugovi gluposti i neznanja kao prstenje ono dalje ne razumijem... kompaj 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Moraš prvo puzati da bi znao hodati a kad te stvarno sve uza zid pritisne digni glavu, ne daj se pjevaj pjesme ljubavne zaplači da te nitko ne vidi Bole riječi, boli vrijeme bole sudbine daj još rundu, prijatelju kome je do istine Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Svečane bele košulje zovu me sad na proslave al' ja ih više ne čujem odlazim sama, nestajem Quote Link to post Share on other sites
paparaCica 97 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 ...da dam gol sa pola terena... ...dam gol ma daj ucini mi to... Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 'Ustajteee, vi zemaljsko rOblje .......vi suznji, koje mori glad' :pevamPaSveZapevam: :vez: Aiko 1 Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Zima, zima, e pa sta je ako je zima, nije lav.. Zima, zima, pa neka je ne boji se ko je zdrav..:lol: Quote Link to post Share on other sites
lado 12 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Al nocas ako slusa nek cuje bol u pesmi koju pevam njoj,samo njoj.... Ubice me balade:( Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 I naprosto se tuga desi jer naprosto si tu gdje jesi i naprosto je trista čuda predrasuda sad između nas. Kad ljubav umre jedan žali kad ljubav umre jednom fali i bome nije lako kad naiđe sokakom kojim svadbe prolaze. Lillith and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
kompaj 257 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Djevojka iz moga kraja na usnama njenim kusam okus prvih poljubaca okus prvih oskorusa Ona pamti davne rijeci slatke boje zavicaja ima zelju da me lijeci djevojka iz moga kraja Provela je noc na putu na kojem se nade gase ostala je svu noc budna u vagonu druge klase U ocima njenim more svjetluca joj sol u kosi ona ne da da je slome otima se i prkosi ELA 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 I will survive as long as i know how to love I know I will stay alive I've got all my life to live I've got all my love to give and I'll survive I will survive :uredu: Quote Link to post Share on other sites
Malena 178 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ljubav je tvoja kao vino Ko kaplja krvi sja u travi Ljubav je tvoja kao vece U crnoj noci sto se plavi. Ljubav je tvoja kao vino Koje kad pijem, svud me ima Ljubav je tvoja kao vino Ista je boja i gorcina. Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Sedam te dana cekam ja sedam te noci dozivam A tebe nema a tebe nema da se pojavis A tebe nema a tebe nema ruzo rumena Ruzo rumena Ruzo rumena zbog tebe nemam sna Ja sve bih dao kada bih znao kome si procvala Ja sve bih dao kada bih znao kome si procvala Ruzo rumena Majka mi stara govori ne daj da srce ti izgori Srce te laze kada ti kaze da druge nema Srce te laze kada ti kaze da je jedina Ruza rumena Ruzo rumena zbog tebe nemam sna Ja sve bih dao kada bih znao da druge nema Ja sve bih dao kada bih znao da je jedina Ruza rumena :kez::kez: Kumica 1 Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Oh oh oooouuu :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Više mi ne dolazi da pitam što Više i ne pomišljam na to Više i ne osjećam da teško je Znam da bolje, bolje, bolje je... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 eeehhh... kada me uhvati od ranih jutarnjih sati i drži me pesma... ceo dan... Have I told you lately that I love you? Have I told you there's no one else above you? Fill my heart with gladness, take away all my sadness, Ease my troubles, that's what you do. :stid: Quote Link to post Share on other sites
Sanjallica 34 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Joe Murphy fought with Reilly near the cliffs of old Doneen, he took out his shillelagh and he stabbed him in the spleen, crazy Uncle Mike thought he was a leprechaun - In fact he’s just a leper, and his arms and legs are gone... :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Nanananananananaeh Nananananananow Quiero ver, (I wanna see) La sonrisa de tu boca El sabor De tu piel Con su perfume de miel (with ur honey´s perfume) Neki znaju i spanskog pomalo pa pevuse :treptrep: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 'Od izvora, dva putiCa ...........vode na dve strane' Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ti nemaš cipele... za sve moje svetove.. hladno je... bojim se... Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 "Heeej Dzo jesil shenuo kuda si to s pistoljom krenuoo aaaaamaaaaaaaaaaaaan" Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ...uzme me u svoju tamnu kočiju nebo primi boju tvojih očiju znam taj put, to je prečica za bol... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts