Idi na sadržaj

A ... šta ti sada radiš?


Preporučene poruke

Skinula šminku, spremila se za spavanje - petak je uveliko počeo (čitavih tri sata :lol: ) vršljam po netu.. čitam šta smo sve pisali.. šta sam ja pisala. A bilo je svega i svačega, i biće :lol:  - odraslo se poprilično u mom slučaju.. a i red je bio.. 44-a je na pragu, iako su temelji ostali gotovo isti. AnaLiziram :liza: jednom rečju i uživam u jednom slobodnom danu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • Odgovori 6,2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Zakačene slike

  • 2 sedmica kasnije...

Koristim par sati po povratku sa posla da samo sedim u fotelji i ne radim ništa, neodređeno lutam internetom. Radim po ceo dan već sedmicama i došlo je do tačke da sam do kraja premoren... ni za šta nemam neku posebnu volju. Radujem se prelasku na novi režim rada u toku ove sedmice i prvom slobodnom danu od ko zna kad. Dolazak nove, mlađe i obdarenije u predelu donjeg dela leđa koleginice (i plaćenije, kako deluje) "stara" je doživela kao ličnu uvredu pa ni psihički ne stojim najbolje od stalnog prigovaranja. :lol:  

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Danas predaja smene. "Stara" koleginica predaje smenu mlađoj. Gazda me zamoli da dođem u sedam iako sam slobodan da "služim kao tampon zona da se dve Sandre ne bi ponovo posvađale". OK, dođem ja. Starija Sandra predaje smenu MENI. Govori mi kakvo je stanje na ruletu i aparatima i kako da obavim nešto na kraju smene. Mlađa ulazi i pozdravlja - kod starije nema tona. Opisuje mi do kraja šta treba da se odradi i odlazi. Potom ja iste informacije prenosim mlađoj Sandri. Misija uspela.:hhh: 

Na temu... zevam, spavao sam veći deo dana. Sad ne znam da li sam se odmorio ili me slobodan dan samo dotukao. :lol: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...