Sunflower 705 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Slusaaaaaaaaaaaaaaaam.... http://www.youtube.com/watch?v=43Hpbwrirdo ...i taj sto je umReo sam ja. JerBo moram ici raditi jopeeet...ne se zalim, samo pjevam. Niiiiiiiiiiiiisam preziveeeeeeeoooooooooo esteraaajh esteraaajh :pijepivouzsveto: ako_odem 1 Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Oporavljam se od mini nervnog sloma..:wacko: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Menjam ikone na računaru :kez: neobarocco 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 Tamanim MaoaM i Haribo ... malo karamele, malo gumiBon ....a zaluta i koja Neslica kockica ....'zivot je lep' :lazy: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 znatchi ... kad sam se uloBirala 8) oseChala sam se ko charDak ninanebuninazemlji a onda je usledio EPP i sada radim :ggg::ggg: umiravanje od smeHa Mia, Boginja and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 konstatujem vec konstatovano "Fejsbuk priznao otkriće srpskog blogera: Pratimo vas i kad ste izlogovani!" Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Pokusavam da obuzdam zeku..zlostavlja meeeee..:kez: Boginja 1 Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Cudim se kako sam danas ostala na nogama. Od 8h sam pocela da radim...na pauzi sam prodala ves masinu (eee gdje je bLiverka bila, njoj bi povoljno oSla) ...i jos mi uvalila cimerka da cuvam neko bogatunce. Ja i djeca. On ne zna engleski, ja ne znam njemacki. Doduse, zaspreham ja malo kad prigusti. I prodje dan. A naredna tri dana ne smijem ni da pomislim kako cu prezivjeti. Sto sebi covjek moze natovariti...vise no sto moze podnijeti. :pijani: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 (edited) Kad vec pricamo o padanju na nos....Juce sam poginula kod majke od posla....Dvoriste je svega pedesetak ari....te skupljaj neki sut,te tovari u kolica,te teraj na kraj,pa tako stoput,cupaj korov,skupljaj djubre koje je onaj konj od kuceta rasuo po dvoristu,a na kraju sam mu (konju od kuceta) sredila i okucnicu,poplocala ciglama,jebavala se s pijukom i budakom...i tako... sta da kazem nego da sam u devet uvece spavala ko jagnje nego ispratih dete u skolu pa sam jos u cudu od matematike rade Pitagorinu teoremu dobro medju zadacima iz zbirke i sledeci: " Sofija je izasla iz planinarskog doma i odlucila da se proseta kroz sumu.Najpre je krenula na zapad i presla 800 m a zatim je skrenula nadsno pod uglom od 90 stepeni i krenula na sever,.Kad je presla 600 metara,plaseci se da ne zakasni na uzinu,odlucila je da se vrati.Koliko je dugacak najkraci put kojim Sofija moze da se vrati ma pocetnu tacku? " dobro,jasno je meni ta imamo dve katete i da trazimo hipotenuzu i da cemo je dobiti primenom Pitagorine teoreme al,aman-zaman! je l bitno to : - da je krenula iz planinarskog doma? - da seta a ne trci? -da se plasila strasno da ne zakasni na uzinu? e sviraju qrcu samo tako.... i na kraju,uopste nisu rekli sta je bilo za uzinu....:dry: Edited September 30, 2011 by believer Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Put putujeeeeem...put daleeeeeeki...:mikrofon: Quote Link to post Share on other sites
Zoe 181 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Prigrcem cvrsce ovaj prsluk na meni. Sva sam se nesto smrzzzzzzzzzznula. Desna ruka mi potpuno "slogirana" koliko je hladna, a prstici bi da rade svoje, kuc-tip-kuc-tip :lol: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Radujem se što mi je sutra izenenada ispao slogodan dan! Sama spoznaja da sutra ne moram da radim, rasanila me i sad samo "orna" za tatrljanje al' džaba, svi se razišli...Ostavili me samu sa "zlatom" koje me gleda i čeka da ga izvedem u šetnju :lol: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Preispitujem se.. Ne prija mi bas, ali neke stvari moram konacno da resim sa sobom.. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 pokušavam da se urazimim, ali mi ne ide, danas nisam pod vinklu... lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sedim. Nakon 12 sati efektivnog rada, zaslužio sam. :uredu: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Sedim. Nakon 12 sati efektivnog rada, zaslužio sam. Da li i sutra radis? Da znam da li mogu da mi banu na nedeljni rucak ....... OT. Razmisljam, da li da sutra zakljucam kapiju ...ili da 'pristavim za tanjir vise'? :kez: Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Malo gledam odbojku a malo gledam i Bitku na Neretvi ( dugo je nije bilo ) I neizvesnija bitka ( herojska epopeja ) od utakmice. Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Razmisljam da se za ozbiljno manem velikih kolicina alkohola. Proslo je dana i dana otkad sam se "malo" vise druzila sa casom....i sinoc... ...a sve je licilo kako cu provesti fino vece u stanu, al´mi djavAo ne dade mira...i eto, valjda sam do 6h bauljala ...bilo je dobro...umalo da se potucem sa nekom dziberkom, ali nisam. ...i izvjesni Nemanja mi je pozelio laku noc porukom, pa vjerujem da smo se bas fino ispricali i da on ocekuje da cemo se vidjeti. Pivo, tekila, pivo, tekila...nema vise opijanja za mene...danas sam umirala vise puta. Nece ni smrt kad joj se nadas. Prezivjela sam. Prestara sam za taj sport. Eto to radim. Razilazim se sa alkoholom. :kez: ELA, believer, lenjivica and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Razmisljam da se za ozbiljno manem velikih kolicina alkohola. Proslo je dana i dana otkad sam se "malo" vise druzila sa casom....i sinoc... ...a sve je licilo kako cu provesti fino vece u stanu, al´mi djavAo ne dade mira...i eto, valjda sam do 6h bauljala ...bilo je dobro...umalo da se potucem sa nekom dziberkom, ali nisam. ...i izvjesni Nemanja mi je pozelio laku noc porukom, pa vjerujem da smo se bas fino ispricali i da on ocekuje da cemo se vidjeti. Pivo, tekila, pivo, tekila...nema vise opijanja za mene...danas sam umirala vise puta. Nece ni smrt kad joj se nadas. Prezivjela sam. Prestara sam za taj sport. Eto to radim. Razilazim se sa alkoholom. Bravo sine. Ponosim se tobom. Nego, upravo sam ugasio tv jer se mučimo s Turkinjama. Šta joooooooš? Ništa, i dalje sam bolestan i curi mi nosić. Prokletstvo. :pljuc: Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Radujem se. Pobedili i partizani i odbojkasice ...i sve u jednom danu..... Imal'' sta lepse ? :) Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Cekam sina da zavrsi ucenje fizike, pa da mu zaposednem sobu i odradim svoj trening.. Jer..u zdravom telu je zdrav i duh..:cica: Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ...upravo sam stigao sa 12osatne antistres terapije...i umesto da prilegnem da spavam ja postavljam na fejs slike sa terapije... Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 2, 2011 Author Report Share Posted October 2, 2011 Slusam muziku ... zapalila cigaru, i uzivam u vecernjem polumraku... 'slatki nista spesL'... Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jedem rizoto...sa ljubicastim lukCem. Bez hljeba. Bez piva. A grlo ubija li ubija. Pokusavam da ga prepadnem sa D vitaminom. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Opet sedim nakon 12 sati efektivnog rada... I merkam ono pivo što ga Sunčica neće, ja bogami 'oću. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts