Jump to content

A ... šta ti sada radiš?

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Posted Images

Cudim se kako sam danas ostala na nogama. :lol:

Od 8h sam pocela da radim...na pauzi sam prodala ves masinu :lol: (eee gdje je bLiverka bila, njoj bi povoljno oSla) ...i jos mi uvalila cimerka da cuvam neko bogatunce. Ja i djeca. :roll: On ne zna engleski, ja ne znam njemacki. Doduse, zaspreham ja malo kad prigusti. I prodje dan. A naredna tri dana ne smijem ni da pomislim kako cu prezivjeti. :hahaha: Sto sebi covjek moze natovariti...vise no sto moze podnijeti. :ajme:

:pijani:

Kad vec pricamo o padanju na nos....Juce sam poginula kod majke od posla....Dvoriste je svega pedesetak ari....te skupljaj neki sut,te tovari u kolica,te teraj na kraj,pa tako stoput,cupaj korov,skupljaj djubre koje je onaj konj od kuceta rasuo po dvoristu,a na kraju sam mu (konju od kuceta) sredila i okucnicu,poplocala ciglama,jebavala se s pijukom i budakom...i tako...

sta da kazem nego da sam u devet uvece spavala ko jagnje :wacko:

nego

ispratih dete u skolu pa sam jos u cudu od matematike

rade Pitagorinu teoremu

dobro

medju zadacima iz zbirke i sledeci:

" Sofija je izasla iz planinarskog doma i odlucila da se proseta kroz sumu.Najpre je krenula na zapad i presla 800 m a zatim je skrenula nadsno pod uglom od 90 stepeni i krenula na sever,.Kad je presla 600 metara,plaseci se da ne zakasni na uzinu,odlucila je da se vrati.Koliko je dugacak najkraci put kojim Sofija moze da se vrati ma pocetnu tacku? "

:blink:

dobro,jasno je meni ta imamo dve katete i da trazimo hipotenuzu i da cemo je dobiti primenom Pitagorine teoreme al,aman-zaman! je l bitno to :

- da je krenula iz planinarskog doma?

- da seta a ne trci?

-da se plasila strasno da ne zakasni na uzinu?

e sviraju qrcu samo tako....

i na kraju,uopste nisu rekli sta je bilo za uzinu....:dry:

Edited by believer

Razmisljam da se za ozbiljno manem velikih kolicina alkohola. :ajme:

Proslo je dana i dana otkad sam se "malo" vise :andja: druzila sa casom....i sinoc... :ajme: ...a sve je licilo kako cu provesti fino vece u stanu, al´mi djavAo ne dade mira...i eto, valjda sam do 6h bauljala :blink: ...bilo je dobro...umalo da se potucem sa nekom dziberkom, ali nisam. :andja: ...i izvjesni Nemanja mi je pozelio laku noc porukom, pa vjerujem da smo se bas fino ispricali i da on ocekuje da cemo se vidjeti. :lol::neznam:

Pivo, tekila, pivo, tekila...nema vise opijanja za mene...danas sam umirala vise puta. Nece ni smrt kad joj se nadas. :lol: Prezivjela sam.

Prestara sam za taj sport.

Eto to radim. Razilazim se sa alkoholom. :kez:

Razmisljam da se za ozbiljno manem velikih kolicina alkohola. :ajme:

Proslo je dana i dana otkad sam se "malo" vise :andja: druzila sa casom....i sinoc... :ajme: ...a sve je licilo kako cu provesti fino vece u stanu, al´mi djavAo ne dade mira...i eto, valjda sam do 6h bauljala :blink: ...bilo je dobro...umalo da se potucem sa nekom dziberkom, ali nisam. :andja: ...i izvjesni Nemanja mi je pozelio laku noc porukom, pa vjerujem da smo se bas fino ispricali i da on ocekuje da cemo se vidjeti. :lol::neznam:

Pivo, tekila, pivo, tekila...nema vise opijanja za mene...danas sam umirala vise puta. Nece ni smrt kad joj se nadas. :lol: Prezivjela sam.

Prestara sam za taj sport.

Eto to radim. Razilazim se sa alkoholom. :kez:

Bravo sine. Ponosim se tobom. :srpko:

Nego, upravo sam ugasio tv jer se mučimo s Turkinjama. Šta joooooooš? Ništa, i dalje sam bolestan i curi mi nosić. Prokletstvo. :pljuc: