Morpheus 5,112 Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Poremetio mi se interni časovnik. Ustao sam pre sat i po iako sam u pola godišnjeg odmora, vrteo sam se po krevetu i prosto odustao, čekam da mi se prispava ponovo. Kad krenem ponovo da radim žaliću se da sam nenaspavan. Mia and Smucalica 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Ispijam poslepodnevnu kafu. Kurkuma joj daje dodatni šmek. Gorko, kao najbolji lek. Odavno me vreme nije ovako zakucalo. Danas preskačem šetnju i vožnju biciklom. Ima dana Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 Čekam Noleta da izađe na teren, ali sve mi nešto izgleda da ću pre zaspati nego dočekati Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted August 25, 2020 Report Share Posted August 25, 2020 Ja sam zaspao čekajući, ali me je "lubenica" probudila taman na po' tajbreka, tako da sam odgledao ono najvažnije. Žao mi je što Fiću i Tima nisam gledao. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 25, 2020 Report Share Posted August 25, 2020 Eh... Naravno da sam sinoć zaspala kad radim pekarsku smenu Ali sam sad odgledala ovaj Noletov meč u dva relativno laka seta i mogu u krpe, a tv će ostati na tenisu, igraju Marej i Raonić, pa ako se probudim, slučajno, mogu malo da virnem na Krajinovića Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 28, 2020 Report Share Posted August 28, 2020 Završen tenis i sad smirujem adrenalin... Zovem sinka na 5:3 u trećem setu- Dođi, sad će kraj. Mučio se, ali će sad biti kraj.Dođe sinak, namesti se kraj mene, B. Agut krene 5:4, pa 5:5 - Ajde sine, vrati se u svoju sobu u gejm, ne valja kad ti gledaš.... I onda dođe taj brejk i Nole ga počisti sa terena sa 7:0 Kakav je on car! Raspametila sam se Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 Takva igra sinoć se zove mrcvarenje! Stvaro je majstor da nam kida živce. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 Evo radim mažnjavam net od deteta Jedna je majka! Adrijan and Morpheus 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 Ništa! Jedan dan u sedmici da ne radim ama baš ništa! Pijem četvrtu kafu danas, ako se to računa. Smucalica and Mia 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Sedim u restoranu i plačem od smeha k’o poslednji ludak. Naručio sam sebi sočiva i u momentu pomislio da sam dao pogrešnu adresu, Njenu umesto svoje. Poslao mejl da ispravim adresu, prihvatili. Par sati kasnije, malopre, gledam u taj svoj mejl i ne verujem! Ja sam upisao dobru adresu i kasnije je promenio u Njenu! Dobro, adrese su jedna preko puta druge, nije greda... nego... kako sam bre toliko prolupao da pravu adresu za dostavu menjam u pogrešnu??? Smucalica, Mia and Adrijan 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Ispijam prvu jutarnju Nešto sam se raspisala od jutros. Prija mi. Mašina za veš radi. Uskoro ću i ja da skrčkam ručak. Lagano, sa uživanjem. Radim noćas.. imam vremena i iskoristiću ga maksimalno za punjenje baterija. Adrijan, Morpheus and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Pošto sam juče završila unapred zadatak i poslala profesorici, uspešno završila on line čas na google meet-u, danas samo laganinni... red knjige, red božićnih filmova na Divi ne postoji ništa lepše od tih filmova- nema ružnih reči, nasilja, svi su sređeni, čekaju Božić, lepe jelke i sve ukrašeno i šljašti... pojavi se neki problemčić, reše ga i svi su nasmejani kad dođe praznik... potpuno opušteno gledam filmove, pustim koju suzu kad krenu nevolje ( ) i onda uz lepe božićne pesme se smeškam na kraju i opet suze... sad radosnice ( ) Eto! Takav će mi biti dan P.S. I nemoj da mi neko opet kaže da sam plačiiii...... jer znam i sama Mia, Adrijan and Morpheus 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 E, sad već polako pucam po šavovima... Nemam osećaj da je subota, ceo dan neka gužva i rokovi... Prvo jutros na meet-u online čas, sa instrukcijama za novi esej i novi rok... potom pisanje zadatka za večeras da pošaljem, da ne čekam poslednji dan... onda Noletov meč, koji me izbacio iz takta i pomerio me... pa pakovanje sinka na slavu kod devojčice... pa taman da pošaljem zadatak, primetim da nisam uradila sve do kraja i da imam još da pišem, fotografišem i šaljem i sad, pre 15-tak minuta pošaljem profesorici, kad stiže obaveštenje... novi zadatak iz statistike Izneverovala sam! i sad dođe sinak, pun utisaka i priča kao navijen, a ja nemam snage... nijedan božićni film da odgledam... A sutra nedelja, a prekosutra na posao... živote, lutalicoooo.... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 6, 2020 Report Share Posted December 6, 2020 Mene treba toliko me uhvatila nervoza i nemoć da sam sve nokte polomila... moram to za sutra popraviti... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 6, 2020 Report Share Posted December 6, 2020 Pre 2 sati, Smucalica said: Mene treba Ehej nećemo tako da se igramo. Bićemo blage i nežne prema sebi, nama, bez obzira na trenutno stanje Pijuckam kafu, Uskoro sledi kuvanje ručka, pranje veša.. i postavljenje nekih persona na svoje mesto, dok je vreme. Inače mi i ovo malo normalnog sna ode.. Prioriteti Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 6, 2020 Report Share Posted December 6, 2020 Ehej, vaC dve! Nemo' da mi se tako raspoložavate! Nova godina kuca na vratima, čak sam i ja dobrovoljno! stavio Deda Mrazovu kapicu! I zaista sam dobro raspoložen ovih dana iako je svaššta nešto i dalje u domenu fantazije. Pijem pivo (ono pravo da me Smuca ne bije) i spremam se za pet uzastopnih radnih dana. Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 On 12/6/2020 at 11:46 PM, Morpheus said: Čak sam i ja dobrovoljno! stavio Deda Mrazovu kapicu! I zaista sam dobro raspoložen ovih dana iako je svaššta nešto i dalje u domenu fantazije. Pijem pivo (ono pravo da me Smuca ne bije) i spremam se za pet uzastopnih radnih dana. E, za ovo dobrovoljno, jedan I od mene! Dočekasmo i tebe u prazničnom izdanju Izbor piva takođe pohvaljujem A ja ispijam drugu kafu i spremam se za posao, a nešto mi se ne mrda, napolju neko sivilo i sve bljak. Srećom, petak je, pa mi je odmah lakše... Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 Čekam da se ispeče bundeva Dečaci ne žele ni da probaju, pa onda jednu delim na delove i pečem i sladim se... Ne znaju šta propuštaju Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 Slušam muziku i obaram temperaturu. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 26, 2021 Report Share Posted June 26, 2021 (edited) Silom prilika morala danas, u subAtu da dođem u usijani NS iz moje lepe 'ladovine, zvane šuma. Kako sutra idem na koncert Nine (onaj od pre godinu i po...) odlučih da ostanem u NS...i eto sad se setih da bi možga mogla da virnem malo na portal.. Inače kuma mi je dodelila epitet da sam postala prava seljanka i zaista ko bi rekao da ću posle celogodišnjeg života u gradu otići da živim u "šumu"..iako je granica sela pomerena i sad i moj "sokak" pripada selu Edited June 26, 2021 by vesticara Smucalica, Morpheus, Mia and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 27, 2021 Report Share Posted June 27, 2021 Pijem kafu (i rakiju) i radujem se što nam je Veca tu Adrijan and vesticara 1 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 27, 2021 Report Share Posted June 27, 2021 Vratila se sa koncerta Nine Badrić....pa malo listam "novine".... U kolima na povratku pita jedna (nova) iz ženskog tima sa koncerta-jesi ti i "zvanično" baba? -Jesam nego šta...i sad baš razmišljam kakva sam ja to baba kada se vraćam kasno noćoM sa koncerta? Sve u svemu, posle godinu i po dana strpljivog čekanja, vredelo je! Konačno nastavaljamo sa predstavama i koncertima.... Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Radujem se kad vidim da nam je Veca svratila nedostajala si... da znaš Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Prva jutarnja... haotični snovi, haotična dešavanja. Klik na delete u glavi, i idem dalje. Lep osećaj zbog današnjeg susreta sa bračnim parom.. jedno od njih me je čuvalo od mog - navršenog trećeg meseca života. Morpheus and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Priprema za ponedeljak Oprala kosu, sredila noktiće, pijem čaj i slušam MTV '80. If you don't know me by now.... Simply Red - a mlada komšinica turira neki elektro Bože sačuvaj Današnja omladina ne razume šta je muzika i ritam. Definitivno sam konzerva po tom pitanju Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts