Smucalica 5,972 Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 'ebem ti ove slobodne dane. Joooj šefe... ne psuj na slobodne dane Još deset radnih dana, pa ću i ja dočekati te dane i neću ih psovati... jok... jedva čekam Trenutno pauziram od rada na računaru, nikako da završim sa dokumentacijom, fotografijama, pa da lepo sve pošaljem, odštampam, a onda obrišem i gotovooo... Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Istuširao sam se pa se, prirodno, opet znojim da nadoknadim propušteno. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Gledam tenis Vimbldon je u toku Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 Mirujem Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 Navalila na neko grozdje,nema ko da mi kaze'dosta preteraces'.. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 Navalila na neko grozdje.Joooj.... grožđe Sad je najlepše, a ja ga ne smem jesti luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 6, 2019 Report Share Posted September 6, 2019 Pijuckam kafu,gledam koja je kosarka danas na tv.. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 9, 2019 Report Share Posted September 9, 2019 Napolju pada kiša, slušam neku finu, laganu muzikicu,i razmišljam da bi se trebalo družiti sa peglom, al' mi se nešto ne da Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Pijem. Sutra ne moram dustanem u šest. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 16, 2019 Report Share Posted September 16, 2019 Smisljam ime za mace,imam tri.Jedno je tigric,ime se samo nametnulo zbog njegove boje,jedno je halapljivo ,krupnije i prozdrljivije od oba ova zajedno i nekako mu se prilepio lokalizam-dumonja-..trece nikako da oznacimo nekim imenom.Stalno -ono crno belo-,na kraju cu ga nazvati Partizan..dajte neki predlog,ako vas ne mrzi.. Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 16, 2019 Report Share Posted September 16, 2019 Nesto na foru njene posebnosti - bezimenosti, poslednjosti. Trojka, trojcica... pingvin, odelce Moja poslednja ekipa od troje su bili beka (od belka, bela maca), cicko (tigric je iz nekog razloga dobio to ime) i curica (trobojna, najlepsa) luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 16, 2019 Report Share Posted September 16, 2019 Iznecu veceras pred porodicni savet,trojcica mi se svidja Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Ukljucila tv i gledam neki nas fudbal..i tek sad postadoh svesna da nam se fudbalska liga zove-linlong-...a sve cujem ja da oni nesto nerazumljivo kazu i nikako da registrujem da je to naziv.. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Ja sam bila u velikom čudu, kad sam čula naziv naše lige... No, kakva liga takav i naziv Nego, šta radim? Merkam ovaj stiropor i pitam se da li da ga jedem ili batalimi čekam odbojku... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 4, 2020 Report Share Posted January 4, 2020 Radim Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Spremam lazanje ( u mojoj kući poznate pod nazivom ''mazanje''). Uživam u ovom jednom slobodnom danu. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Uobičajena nedelja popodne...muzikica i knjiga nedostaju dečaci, ali ok, brzo će se vratiti Primećujem da sam s godinama sve više njanjava i raspekmezim se na svaku sitnicu (ili možda krupnicu ) Adrijan, vojo and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Sada ću da popijem čaj, pa na inhalaciju. Nije ovo virus, ovo je uobičajeno pucanje organizma, za ovo doba godine. vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 29, 2020 Report Share Posted February 29, 2020 Pijem limunadu i čituckam forum.Danas sam bila baš baš u elementu... svašta nešto sam petljala po kući,a sutra će biti moj dan za off režim Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Čitam ''Kneževa večera'' ... svratila samo da malo izađem iz mood-a Morpheus and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 Uživam u noći. I slušam dr. Nestorovića na b92.. tako mi prija. Čovek je sjajan. Morpheus and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Čitam ''Kneževa večera'' ... svratila samo da malo izađem iz mood-a Jooooj... i ja sam to radila i još uvek radim... lektirišem sa Naučnikom - kaže moj drugi sinak koji nije raspoložen za lektire Kad smo kod toga, nakon mesec dana analize i čitanja Na Drini ćuprija - danas na online odgovaranju dobio je 5 Svako veče smo pred zalazak sunca sedeli na terasi nas dvoje, ja čitam nešto moje, a on lektiru, pa me zaustavi i pričamo o nekim događajima iz knjige, o likovima, običajima, tom dobu...Jutros, pred polazak na posao, imali smo još kratke konsultacije iiii... kad je javio za peticu, samo sreća, sreća, radost!!! A šta radim?Pokušavam da nađem neke stare fotografije za rad za moju školu, ali sam potpuno nesnađena u ovim folderimai kanda ću u krevet, umesto da završim ovo pisanije... a rok za slanje je do nedelje, nemam još puno Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 i kanda ću u krevet, umesto da završim ovo pisanije... a rok za slanje je do nedelje, nemam još puno Bravo za vas, nisam ni sumnjala Što se odmora tiče, znamo se. Stižeš ti sve ali prvo odmor Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 Upravo mi je stigao odgovor od profesorice da sam napisala lepo i osećajno pismo podrške i da smatra da sam obavila stručnu praksu Imam još jedan predispitni zadatak da napišem do sutra i onda sam free do ispitnog roka A sad sam sebi dala slobodno dok ne padne mrak onda ću se baviti naukom,trenutno mi svira fresh morning jazz i pijem treću (?!?) i pitam se da li će se moj želudac odreći mene skroz ili me makar malo voli... mnogo sam pokvarila neke stvari na sebi tokom prethodnog perioda, treba mi dooobar reset od svega Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Popila kafu sa malo kurkurme, odigrala Ludo World sa šefom , još par sati, pa šetnja. Neverovatno je, koliko me muzika pokreće. Mob u rukama, broji korake, sluške na uškama i osmeh na licu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts