Smucalica 5,972 Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 Čekam tenis Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 22, 2018 Report Share Posted September 22, 2018 Odgledala naše odbojkaše kako su odigrali još jedan dobar meč i sad polako nastavljam da čituckam Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 Srkućem prvu jutarnju kafu. Bockam slova sa tableta, dobro mi ide, uzevši u obzir da sam još uvek u periodu adaptacije E da.. ovo mi je dan za odmor jedan jedini. Razmišljam o ekipi sa kojom sarađujem. Smeh nam je univerzalni lek. Psihoterapija - faktički. Njih ću danas da ostavim po strani i poavetim se samo sebi i mojim voljenima. Ne znam u kom sam datumu, danu i sinoć sam se zapanjila kada mi je doprlo do svestii da smo od sledeće nedelje u oktobru. Smucalica, Adrijan and Morpheus 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 Došao s posla i pijem pivo. Pokušavam da ne mislim. Uopšte, bar na sat-dva pre odlaska na spavanje i novu celodnevnu smenu. Šokirao sam se saznanjem da ipak nisam platio Informatiku i struju za avgust, što sam bio ubeđen da jesam, oduševio saznanjem da imam para da to platim bez prodavanja bubrega. Definitivno odnosi danak celodnevni rad, postajem ozbiljno dekoncentrisan. Stanar u Bosni me odveo u novi dug od 140 evra... malo je čudo što me nisu tužili do sad... otplatiću čim otplatim ovaj trenutni kredit. Valjda ću jednom isplivati bez skidanja kože. Radim sam pa bar ne nerviram sam sebe jutarnjim neredom ...kakve su ti misli, takav ti i život, haotičan ...i da sam normalan poludeo bih. Odo' da ne mislim, obećao sam. Smucalica, Adrijan and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Spremila doručak dečacima, pristavila ručak, i sad sam se smestila na terasu... grickam zelenu jabuku za dobar dan, kafa je tu, knjiga je tu...Subotnje prepodne ume biti sasvim ok Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Odo' da napravim nešto od ove kose. Kafa popijena, može da se radi noćas. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Od jutros sam zaglavila na pinterestu Tražila sam neke ideje za posao i sva sam se pogubila...Na kraju, umesto da nalazim ideje za posao, skinula sam tridesetak knjiga za čitanje...Mene treba staviti na posmatranje Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 Kafa je upravo popijena. Smirujem pundravce u jer neke stvari nemaju cenu. vojo and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Selim se. Opet. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Koristim sat-dva po povratku sa posla da prevarim san, da se malo osećam kao normalno ljudsko biće. Iznuđeno (opet) radim po ceo dan. Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 19, 2018 Report Share Posted December 19, 2018 Drago mi je čuti da radiš doduše, nije baš zgodno tako "neprekidno" radno vreme,ali... bitno je da radiš, a držim fige da ti daju malo time-out A ja odgledala košarku, pre toga u putu dovršila još jednu knjigu Erland Lua, pa sam opet guglala o njemu i kasno saznalada je 2. i 3. decembra opet bio u Beogradu Opet nisam saznala na vreme... Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 21, 2018 Report Share Posted December 21, 2018 Opet nisam saznala na vreme... Ne znam da li sam ja blesavi optimista, ali verujem svim silama da za sve postoji vreme. Možda mi je to neka vrsta utehe, ali.. otkada posmatram stvari iz tog ugla (ja nestrpljiva i koja uvek ubrzava nešto ) zaista mi se mnogo toga dešava baš u pravo vreme i ima neku svoju simboliku. Izmeračila kafu, nisam je odavno popila.. ovako slatko.. polako. Smucalica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Skuvala zeleni čaj, spremila knjigu i cvike, pa... čitanjac do spavanjac Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Odmaram na poslu... Danas ima ukupno osam utakmica, bukvalno nemam šta da radim. Ubija me ovaj tempo, ništa ne stižem, propustio sam kompletnu sezonu NFL-a. Pre dva dana sam pao na putu do stana, udario glavom u beton, pa sad sa ovako smućkanim mozgom možda budem u stanju da uživam u praznicima za promenu. Dobro sam, verovatno manji potres mozga. Zapustio sam i sajt, prosto ne postižavam. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 25, 2018 Report Share Posted December 25, 2018 Popila kafu, Muzika odvaljena na 100% - leči žestoku prehladu. (a kako divno nazalno pevam ) Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Ko šta radi, ispada da ja samo pijem kafu Čitam forum i uživam. Upravo kuckam, slušam i gledam Usniju Redžepovu.. (ono što nam je slično je isti horoskopski znak i podznak.. ) I da.. ono pevušenje od jutros je imalo efekta.. kao nova sam Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Lupam glavu tražeći rešenje... Osećam se bespomoćno, danima se vrtim u krugpoput belog miša u onom točku, beskonačno... ne vidim kraj vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 Smuco… Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Nedaj se Smucks... Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Došla da mahnem mom društvancetu iz oaze, da pročitam šta ima novo ,a onda ću na spavanjac... ova vremenska zona Australian open-a me zamara... Mia, Adrijan and vojo 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Upravo ispekla brdo kiflica i sad miriši cela kuća, a ja ne mogu da ih probam... gledam tenis, opušteno, Nole vodi 5:0 i čitam priče o zaboravljenim herojima... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Vratio se s posla i otvorio pivo... sutra se ne mora rano ustajati za promenu. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Razmišljam o ovom mom komšiluku... Valjda sam pretplaćena na sve ljudske vrste i podvrste Ima par dana da se ovaj moj prvi komšija primirio i ne pravi žurke od 1.00 do 5.30 amkad, probudio se drugi komšija uporedo sa dolaskom lepog vremena i čovek voli glasnu muziku...Ajd' što voli, ali ovo je brate silovanje mozga Ne znam odakle izvlači ovakve note, ko to snima i još gore ko to sluša... Užas! Ne znam da li je to rep, narodnjak ili ono čudo sa IDJ tv kanala...samo znam da je neizdrživo i nezdravo za okolinu....Jedan dan ne možeš biti miran Mia and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 Pijuckam čaj.. odmaram.. i imam želju da prelistam neke teme - jer smo kroz igru pisali velike životne istine. I razmišljam.. koliko mi ustvari nedostaje pisanje. Morpheus, vojo and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Spavao sam do podneva, otišao po jučerašnju dnevnicu, zaspao pa spavao do devet, pijem kafu... 'ebem ti ove slobodne dane. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts