vojo 1,783 Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 (edited) Веца је била у болници...чуо сам се јутрос са њом...уградили су јој стент...добро је...за који дан ће још један да јој уграде...најгоре је прошло...зезају је да није смјела а се заљубљује... ...ведра је инасмијана као и до сада... Edited April 22, 2018 by vojo luminica, Mia, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 Pisao sam joj i ja danas, ne damo mi našu Vecu! vesticara, Mia and luminica 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 Prenesite joj moje tople pozdrave i podrsku Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Hvala svima na pozdravima Lepa je spoznaja da se mnoooooooogo ljudi raspituje za tebe!Od nekih to nisam očekivala, zaista ali eto....izgleda da nisam loš čovek Šta radim? Vratila se iz redovne, ali sada lagane šetnje....sela da prelistam novine i malo da virnem ovde. Divni ste i sve vas volim jako Mia, Adrijan, luminica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Hvala svima na pozdravima Divni ste i sve vas volim jako Znaš li koliko sam mislila na tebe? Šta je bio povod?Imam turbulentan period, i kada je posao u pitanju, kao i ''prajvat'' život. U par navrata sam sticajem okolnosti slušala i pomno pratila nekog motivacionog govornika - glumca po vokaciji. Misli su išle u pravcu da nema bolje motivacije od rada za sebe, za druge.. da se sve može naučiti, uraditi, ako se želi.. i došla do zaključka da tu motivacioni govori ''ne piju vodu''. Išla sam linijom, kako ti... Smuca.. lumi.. Aiko.. Beba... šibate, svaka na svoj način, ali šibate bez ikakvih motivacionih pokretača. Šta radim posle svega pročitanog? Koristim slobodno veče i vršljam po Lilly drogeriji (napokon je on line) i naručujem neke preparatiće, mada, kada malo bolje razmislim.. ma rodila me majka ovakvu, kakva jesam,ono što mi je u ovom trenutku potrebno je san.Molim te, znam da imaš pundravce u (soriška i za smajli - bilo je jače od mene ) sada odmori za sve ono što je prošlo.. i ono što te čeka luminica, Smucalica, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 ............. Šta je bio povod?................. Nema povoda. Sve zajedno je bio povod....propeler u .....nerviranje.....previše obaveza....i kažu dr takav mi oganizam (mnogo slatkog, cigara i kafe sa mlekom ) . Ono što moj muški kaže-"Da li ta Milka kada se otvori mora cela da se pojede?" -Mora! Piše sitnim slovima kao na ugovoru za kredit!! Nema pravila za to! Kad te spuca -spucalo te! Bilo mršava ili bila punija....fizički aktivna ili pasivna....nema pravila...pušač ili ne....! Samo BAAAAAAAAAAAM! Sada po temi: Sedim na terasi i baš me briga za sve! Smucalica, Mia and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Nema povoda. Znam da nema, tačnije ima povoda. Postavila sam pitanje sebi... tebi.. nama ''zašto sam toliko mislila na tebe''. Šta radim? Odmaram - od sutra sam u zilionitoj brzini, Nisam ni bila svesna da je počeo maj, pogledala sam samo stanje na računu i ukapirala da će uskoro treći dan ovog meseca vesticara, luminica, Smucalica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 5, 2018 Report Share Posted May 5, 2018 Auuuu... pa ja kao da živim u drugoj vremenskoj zoni a da ne pričam da radimo u istoj firmi, a ja pojma nemam Draga moja Veco čuvaj mi se i uživaj i odmaraj tamo na vikendajii dopusti tvojima da te pošteno maze i čuvaju i štede... Mislim na tebe ...sad i ono što sam radila, ne radim, nego mislim na našu Vecu vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 (edited) Auuuu......sad i ono što sam radila, ne radim, nego mislim na našu Vecu Jesmo ista firma ali različiti "delovi" ne brigesaj.....uostalom bolje da se šire lepe vesti nego ružne... Ja prvi put posle 3 nedelje pijem kafu..jeste bojleruša..al' hajd da probam..... i bljak je nedostaje najvažniji "dodatak" Edited May 6, 2018 by vesticara Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 12, 2018 Report Share Posted May 12, 2018 Prevrćem po glavi današnji dan i pokušavam da ostanem kul... teeeeško to ide Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Pitam se da li da kažem gazdi da mu je "novo dupe" otišlo u 19h sa radnog mesta i ostavilo novog kolegu da se sam snalazi sa završnim obračunom koji je on, logično, zajebao jer ga je samo jednom uradio do sad? I da je mene u 23:30 pitalo da ga zamenim do podneva narednog dana? I da je ostavilo 320 dinara manjka u kasi? I kako su ove nove generacije ovako šmrljave? Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Se mislim kako svako "novo dupe" treba da dobije po dupetu. Onako vaspitno. Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Lepo sam se naspavala, glavobolja je prošla - gde god Sada u ću u litraču vode da iscedim jedan limun i da ga gustiram dok malo pišem, malo slušam muziku, malo kuvam ručak.. od svega poMalo.. i dan je već uveliko počeo. Smucalica, Morpheus and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Pijem kafu i zevam... opet su me probudili na slobodan dan, poubijaću ih. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nije me blam da kažem da pijem prvu jutarnju kafu u podne Bacam okce na TV.. ''Kleopatra'' sa Liz Tejlor.. vraća me u neke dane, lepe dane.. poput ovog. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Sinak i ja se namestili da gledamo Hellboy-a Danas mi se baš odužio dan... a nedelja je...svašta nešto sam radila, pravila, hodala, na kraju sredila kosu i noktiće i sad laganinni... Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Pijuckam jutarnju kafu ipak, pa na tuširanje i radni dan može da počne. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Popila prvu jutarnju.. peglam.. đuskam u ritmu.. Adrijan, Morpheus, vojo and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Raduckam standardne jutarnje aktivnosti...i razmisljam kome jos yahtjev za sponzorisanje knjige poslati... Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Čitam vas, moje drugare... Dugo me nije bilo...I pijuckam čaj. Domaći. Zlatiborski Adrijan, vojo and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Čamim na poslu, nigde nikoga danas, ni dnevnicu nisam zaradio... Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 Pijuckam surutku... sta pijuckam eksirao oko 3 deci hladne...sjede ko budali samar...mrtvamo svi na poslu...a jos mi se uvrtilo cijeli dan da je danas petak... Adrijan, Mia and Morpheus 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Mirom mirišem na komovicu desni trapezijus se oglasio. Sada je već ok. Pravim spiskove, analiziram. Ne dozvoljavam sebi da me hvata frka, oko nečega, što će da dođe.. i prođe. Posao je u pitanju. Ono što je bilo daleko, sada je tako blizu Adrijan and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Pokušavam da pišem sa micekvog tableta. Nekako.. imam otpor prema promenama, jer je drugačiji osećak kada sednem, laptop ispred mene.. sa desne strane kafa ili čaj. Možda se i naviknem. Micek uskoro dobija "nabudžen" da prosti @veca komp., tako da je meni velikodušno ustupupio ovo čudo, koje mi "radi posao". O hoću li ubosti smajli Adrijan and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 Ja ne biK mogao... čudno mi to tipkanje i na telefonu. Šta radim? Ločem pivo, taman da me omami i da zahrčem do nove celodnevne smene sutra. Radim gotovo bez prekida od početka avgusta, svaki dan ceo dan. vojo and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts