Mia 6,075 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Skinula šminku, spremila se za spavanje - petak je uveliko počeo (čitavih tri sata ) vršljam po netu.. čitam šta smo sve pisali.. šta sam ja pisala. A bilo je svega i svačega, i biće - odraslo se poprilično u mom slučaju.. a i red je bio.. 44-a je na pragu, iako su temelji ostali gotovo isti. AnaLiziram jednom rečju i uživam u jednom slobodnom danu. Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Druga kafa se privodi kraju, ručak ću na zbrz napraviti za mene,zelenu salatu sam jutros našla u radnjinov naslov za čitanjac je spreman,gospon Seal mi peva Kiss From A Rose uuhh... jedan fin, opušten, slobodan, praznični dan Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Izbegavam čitanje Smucinog posta na Omlijenim serijama jer vidim da je nešto otkrila iz prve epizode Dosije X, a nekim čudom sam uspeo da ne vidim šta. Pustili nas ranije s posla pa se pripremam za gledanje Wild card runde plej ofa NFL-a. I želim vam svima srećan Badnji dan i sutrašnji Božić. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Spremam špecije za subotu. Krenula sam sa jednim receptom, a završila na nečemu sasvim desetom. Uživam u improvizaciji. (u svakom pogledu ) Morpheus and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Odmaram od Novog Sada...evo deset godina dolazim na Jovandan....a jos ni sa kim od forumasa ne ode na kafu...samo sam jednu personu sreo slucajno na Futoskoj... Morpheus, Adrijan and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Napišeš ovdI Vojkane, pa se viđamo... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Ma. pokusavao sam ranije...pa digao ruke... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Razmišljam....razmišljam....kako ljudi mogu da zbog gluposti naprave sebi sranje od života (da (o)prostite)...Kako ovog puta jednostavno nisam u stanju i poziciji da im pomognem..kako mi je žao što sam tu i ja oštećena...ali ovog puta sam nemoćna... vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Evo prgoledala, kao i svaki noćni ptičurak i spremam se za akciju. Vremenom sam naučila sebe, da to nespavanje može da bude izuzetno lepo.. i kreativno. Nedostajala mi je moja večernja kafa Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Čamim na poslu i “zagrevam” se za Superboul... umoran sam i jako malo sam spavao ali “mislim” da ću imati snage da odgledam utakmicu. Smucalica, Mia and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Odmaram...Već sedmi dan i moram priznati...Sviđa mi se Nenadani i nenajavljeni odmor dobro dođe.A još lepše- radim sredu, pa opet odmor...Prosto ne znam kako da opišem osećaj Mia, Morpheus and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Bacam pogled na tv, slušam muziku da utvrdim gradivo za sutrašnji koncerti polako privodim kraju posao za ponedeljak ujutro Što se mora, nije teško... samo da je rok malo duži prija ovako, opušteno veče... uz neke davno zaboravljene note...A sutra je već novi dan Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Koristim par sati po povratku sa posla da samo sedim u fotelji i ne radim ništa, neodređeno lutam internetom. Radim po ceo dan već sedmicama i došlo je do tačke da sam do kraja premoren... ni za šta nemam neku posebnu volju. Radujem se prelasku na novi režim rada u toku ove sedmice i prvom slobodnom danu od ko zna kad. Dolazak nove, mlađe i obdarenije u predelu donjeg dela leđa koleginice (i plaćenije, kako deluje) "stara" je doživela kao ličnu uvredu pa ni psihički ne stojim najbolje od stalnog prigovaranja. Adrijan, Smucalica and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Kuku tebi kad se uortace.. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Vol'o bih da gledam taj sitkom. Il' da se barem prepriča po koja epizoda. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Danas predaja smene. "Stara" koleginica predaje smenu mlađoj. Gazda me zamoli da dođem u sedam iako sam slobodan da "služim kao tampon zona da se dve Sandre ne bi ponovo posvađale". OK, dođem ja. Starija Sandra predaje smenu MENI. Govori mi kakvo je stanje na ruletu i aparatima i kako da obavim nešto na kraju smene. Mlađa ulazi i pozdravlja - kod starije nema tona. Opisuje mi do kraja šta treba da se odradi i odlazi. Potom ja iste informacije prenosim mlađoj Sandri. Misija uspela. Na temu... zevam, spavao sam veći deo dana. Sad ne znam da li sam se odmorio ili me slobodan dan samo dotukao. Smucalica, luminica, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Da trazis vecu platu,ti bre radis kao mirovna misija Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Jedino nemam šlem... plavi luminica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Nabavićemo ovaj maskirni, em je u trendu, em je lakše doći do njega možda i adekvatniji, kako je krenulo.Članovi foruma su poznati po praćenju trendova - modnih pogotovo Morpheus and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 U mutitaskingu sam. Najmanje na svežem vazduhu, koji mi je verovatno najpotrebniji. Iako sam juče, po ko zna koji put dobila zapaljenje sinusa. I sada ću da proverim da li na forumu ima neka tema i narodna medicina protiv iste ne baš prijatne pojave. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Opušteno nedeljno popodne teče...Čitam knjigu, peva mi Seal, da isprati ovo vreme i moje raspoloženje Čitam šta ste pisali, nisam svraćala neko vreme... Mia and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Ofarbala jaja, tokom dana ću lepo da dekorišem - dala sam sebi voljno, jer ne radim večeras tako da ću laganini.. opušteno.. kao na jajima Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 16, 2018 Report Share Posted April 16, 2018 Pijem prvu jutarnju... Takav mi režim ovih dana. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 (edited) Чуо сам да нам је једна колегиница у болници...људи распитајте се како је и јављајте... Edited April 21, 2018 by vojo Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Koja? Ja ništa i ne znam... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts