pleSachica 1,123 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Sređujem utiske... Išla sam sa kumom u Sarajevo da gledamo 50 nijasi vesticara and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Krstim se i levom i desnom rukom Šefici crkao računar i...:"Mogu ja da dam tvoj e-mail da mi na njega šalju važne info?Ti mi odštampaš i doneseš? " -Naravno.. Koleginici dece ne daju da priđe računaru... i nikako ne može da zapamti kako joj glasi e-mail adresa "Mogu ja da dam tvoj e-mail vođi tima da mi na njega šalju važna obaveštenja i informacije?" -Naravno I upravo sada- 21.33, stižu 2 e-maila.!! Eto zašto se krstim i levomi i desnom! Stručna služba radi izgleda i teću smenu? Jeste da se prilog našao tek u četvrtom pokušaju...al' trudU se! Smucalica and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali... I bez obzira što sam bila tamo u to vreme smejem se na svaku odvalu I nema veze što su moji - deca su mi diiivna Adrijan, vojo, neobarocco and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Čekam kumu iz SLO da me zvrcne...virim ovde i slušam tenis. To verovatno niko osim mene ne radi Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ja jedino što ne čekam kumu iz SLO da me zvrcne. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 ..ne mogu da spavam... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Pratim stanje na klaOnici i kuvam kafu, planiram nešto za forum... vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ........ planiram nešto za forum... Šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta? Dopisujem se sa dragim... Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Učim Prirodu i društvo sa dvojicom pubertetlija Da li je potrebno da napisem da sam slučajno banula ;-) i zatekla ih kako se kartaju :-) Smucalica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Da li je potrebno da napisem da sam slučajno banula ;-) i zatekla ih kako se kartaju :-) Eto ti sad..ne mož' se ni kartati ko čovek...a da te ne u'vate! Nadam se ..ali džabe...ali nadaću se i dalje... Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 var Prija = Array(1000).join('Šta '); nista Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Bila u gradu, do galerije, uživala u prelepim dečijim radovima, sad pijem čaj i nameštam pretposlednju epizodu serije da odgledam natenane... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Preturam po forumu da vidim da nisam nešto zaboravio... Mia, vesticara and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 slušam ovo dovovanje kiše po prozorima i šizim Treba li da kažem da sam tokom ove nedelje oprala sve prozore...ama, baš baš sve?!? zaključih - di sam bila, šta sam radila... ništa Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Razgledam novi izgled foruma...i pišem prvi post na novom stolnjaku Lepoooo je, baš je lepo! Smucalica, Morpheus, vojo and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Pokusavam da se snadjem.Jednom vec usla i nisam znala napisat post tj. odposlat. vesticara, Mia, Smucalica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Uživam uz prvu jutarnju kafu čitajući forum. Ovo je(ste) sjajno!!! Morpheus, Smucalica, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Skuvala kafu, čekam da se kvasac digne...ondaK ću da mesim i opet čekati da se digne..a za to vreme pokušati da spustim...živaC! vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Virim u rernu, da ne prepečem projice,čekam naučnika da dođe od drugarice i virim ovde... mnooogooo mi je lepa naša oaza Mia, vesticara and vojo 3 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Gledam ovaj izvjestaj sa utakmice CG Rusija...i bas sam popizdio...jos od malih nogu sam navijao za policajce...jos od vremena kada sam gledao... skoro pune dvije sezone... utakmice na Marakani...i to u one najbolje dane...a nisam navijao za Zvezdu... uzivao sam u dobrom fudbalu...Ma okrenu se frajeri od terena ne gledaju tekmu i kao fol navijaju ...vrijedjau i bacaju razne predmete i na teren po tribinama...prave talase...mene je jednom prilikom prijatelj spasio da mi obe noge ne puknu na stepenicama...Ma samo da ja te idiote upitam da li bi one svoje dijete poveli na utakmicu a da strahuju kada ce mu pasti na glavu upaljac...petarda ili baklja...ili pitaj boga sta... Uhhh bas sam.... ali sad je malo lakse... Morpheus, Smucalica, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Eh, Vojo...sve je to bagra u poslednje vreme što divlja po stadionima...Kad bi ovo naše (njihovo) sudstvo imalo smisla,pa lepo osudilo na dobrih 10-tak godina zbog divljanja na stadionui zbog povređivanja golmana,sve bi bilo drugačije...Nego se kod nas, svaki takav slučaj suđenja pretvori u farsui izgubi svaki smisao... Sve te huligane bih ja uposlila - motiku u ruke, pa dobrovoljno kopanje dok služiš kaznuili radiš za komunalno, a stalno mesto prebivališta ti je ćuza Ne bi ovim bahatim dečkima više palo na pamet da se bave ovakvim stvarima.... Morpheus and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Turio sam... Pitu u rernu! Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Zaslužio sam, ločem kafu. Smucalica, vojo, Mia and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Zaslužio sam, ločem kafu. Zaslužio i više od kafe Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Zaslužio sam, ločem kafu. Lokadžijo dakleM, večeras slavimo pomeranje sata Sa jednog zida na drugi. Tradicija batice gresan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts