Idi na sadržaj

A ... šta ti sada radiš?


Preporučene poruke

Razmisljam...zasto moramo da se uspavljujemo? Zasto nismo 'savrseniji'...zasto nam nije prirodom dato, da samo spustimo glavu na jastuk i istog trena zaspimo? Cak i kad pospanost radi svoje potrebno je neko vreme da bi utonuli u potpuni san...r e m ...bzv... Bar da imamo neki prekidac za iskljucivanje. Ja bih da 'pavam ...sutra radim i treba da ustanem rano - kako sebi da naredim da zaspim? :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 6,2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Zakačene slike

Citam sta ste piskarali nocas i u toku prepodneva..usput sklapam seminarski rad za koleginicu, pa cu posle da ga kuckam..pijem neki lep cajic, grickam bademe..telefon mi zvoni kao na normu..sin dobacuje iz susedne sobe pitanja iz fizike, sutra ima kontrolni..cerka ruca, pa je mrzi..i tera mene da je hranim i da joj masiram nogu, pala danas sa bicikla, pa je kao boli..

I taaako..:blink:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

S obzirom da ste strašno dosadni večeras i da samog sebe podsećam na lika što solo dŽuska u folkoteci a svi ostali ga gledaju ispod oka ispijajući pivo, dovijam se na razne načine. Posle 100 godina skoknuo na Vojvodinu. Vidim, izgled izmenjen i fore radi kiknem da se ulogujem pod svojim davno zaboravljenim nickom, al' prC :lol:. Uglavnom, sajt je skroz puko ili se to meni samo tako čini? Onda ogladnim. Siđem dole da pokupim plazmu, usput se nažderem soka od kopriva (domaćiii :balavi:). I evo, gledam kako ste dosadni i dalje :lazy: Aiko, idi da postaviš pitanje na temi o prozivkama ili tako nešto!!! :ljutko:

Izmenjeno od strane člana ako_odem
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...