Turkmenbashi 937 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Je l' bio neko u našem prvom outlet centru? :) Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Bila sam ja prekljuce. Sto pitas? Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Pa ima l' išta? Kakve su cene, izbor, utisci? :roll: shumica 1 Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) Ne znam ustvari da li je to bilo prekljuce ili dan pre. Bila sam onaj dan kad je otvoren. Putovali smo od Indjije do tamo (3km) nekih sat i po. Kupila sam par stvari za koje sam bila sigurna da su jeftinije nego u Novom Sadu i nisam kupovala nasumice jer je jeftinije vec ono sto sam morala da kupim svakako. Videla sam da se distributeri ne drze bas outlet principa, mislim ima robe koja jeste ali zdudali su oni tamo sve sto imaju i za ovu godinu i za dogodine. U dosta prodavnica nisam ni usla zbog guzve, negde se cekalo na kasi i po sat vremena, u Najku i duze pa pretpostavljam da je to zbog dobrih cena. Kazacu da su patike sa 17000 spustene na 10 da docaram odnos i tako.. Sta znam, malo je bolji izbor nego u gradu i sve je na jednom mestu pa mozda odem jos koji put al nimije pod obavezno.. Edited April 22, 2012 by Lillith Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Tresla se gora, rodio se mis..po meni, totalni promasaj..:dry: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 Ja ovom autletu dajem godinu dana života. Danas vikend, ne da nema gužve nego i ono malo ljudi ako sam njih desetak video da imaju kesu da su nešto kupili, a cene su taman da mi isto dođe da sipam gorivo i dođem iz NS da kupim 1-2 stvari, prođem isto a putujem 100km više do radnje ... Zajebalo vek. Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ne volim (u startu) mesta u koja svi "trce" i ne volim potrosacki mentalitet koji nam sve vise ugradjuju u mozak. Kada su se onomad i Bg otvarali TC "Delta" i TC "Usce" svi su trcali da vide ta cuda...Otisao sam posle dobrih godinu, godinu i po i to samo zbog bioskopa ili kuglane. Secam se i kada je Mek otvaran u Bg...mislim da sam ga posetio medju poslednjima... Ne volim "masovne histerije"... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ne privlače me te ogromne nabudžene megaprodavnice, idem samo kad moram. Tempo mi je na 5 minuta laganog hoda, pa ga vidim dvaput mesečno. U Inđiju bih otišao kad bih znao da je nešto duplo jefitinije nego ovde, a pošto znam da to nije slučaj neće me skoro videti. Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ja sam cicija i ne zelim da mi dva puta naplate autoput za istu relaciju. Zato kupujem kod kineza... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Mislio sam da je to pod krovom, kad ono ispade da je to u stvari na otvorenom, i da su cene baš "snižene", al' tako da su i snižene skuplje nego po prodavnicama u NS. Odma' ne želim didem tamo. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Shit...bila i videla i cene su basnoslovne. U istim prodavnicama u Novom Sadu se moze sve to isto naci po mnogo nizim cenama, a tamo je navodno od 30 do 70 posto snizenje . Nije to videlo snizenja :jok: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts