Orion Lady 1,054 Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Nista. Bile s mamom na cevape. :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Nista. Bile s mamom na cevape. Pozdravi mamu...jer zna kako vaspitati cerku...nego reci mi kakvi su tamo cevapi...jesu li ko "nasi"... I ne kaze se "bila" nego "isla" na cevape...nego logicno objasnjenje za ovo nema...gramaticki je totalno neispravno...ali je toliko uobicajeno da niko ne pravi pitanje oko toga...:kez: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Kuvala povrći ručak. Vojo, ako ćemo pošteno ni ti nisi u pravu. Nisu išle na ćevape već su išle u restoran da jedu ćevape. Ne bih ja da nisi ti. ;) vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Pilecu supu sa domacim rezancima, rolat od mlev mesa sa barenim jajcima, mladi krompir i salata od kupusa, krastavaca i rendane gepice..juhuuu:uzbud: Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Musaka, na moj nacin... I mama prav'la baklavu, najbolju. Sa bas onoliko secera, da nije preslatko! :balavi: gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Danas? Samo kafu...al' mušku...najbolju! :roll: Smucalica and Orion Lady 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Danas? Samo puno poljubaca, začinjenih mojim ukusom, ukrašenih mojim usnama....slatkih i nežnih :bek: vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Krenula da pečem pileće batake pa mi je eksplodirala rerna. Da, eksplodirala. Usrah se živa. Tako da, ništa od kuvanja. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Corbu sa kobasicama, a malo prije mama plesala po kuhinji, a ja joj pomogla i voila.. Zanemarite tekst, ukrala sam joj slike s fejsa.. :lol: vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Danas sam bila vrjedna, imala popodne frei, a zazelila se kuhanja i svega, kako sam stalno u putu. Punjene paprike i kuglice (za one sto ne vole paprike), uz to pire, koji se tu ne vidi.. Ispekla kruh... I ''malci'' (moracu prestat tako ih zvat ) narucili.. Kad se sve ispece do kraja, planiram jos jedan kolac sa rumom.. :uzbud: vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Malci pozelili, danas im rodjendan pa.. ''laka'' vecera.. Smucalica and neobarocco 2 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Corbica od povrca, calapinke sa marmeljad. :) Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Juče i danas sam kuvao: - pilav sa piletinom, - šargarepa ćušpajz, - pohovane tikvice, - potaž od kUrfiola, - blitvu... Duga je nedelja, a mi gladni... :dry: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Gibanicu...najbrže i mož' da se jede ceo dan. I goste moš' namiriti-ako pretekne...a preteklo. Ma...bilo i za poneti :hhh: neobarocco 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Burek...i domace kiselo mlecko...ja kiselio...jao sto sam se razvalio...:roll: Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 pohovao tikvice i pekao filete oslica :) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Krem supa sa brokolijem i karfiolom Pita lučara Pita sa tikvicama Pečene paprike Meni grilovano povrće sa šampinjonima I eto... Dečaci tražili puding umesto kolača pa su mi skratili vreme boravka u kujni :fijuk: Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Pasuljče sas butkicu Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Ovog vikenda smo opet svi kod kuće na broju. Došla nam je Dunja iz velegrada. I kakve to ima veze sa temom? Pa ima. Ispunjavale su se želje, tako da sam juče, sinoć ja po njenoj želji bio picajolo, a danas je žena po Biljaninoj želji pravila lazanje. Vikend italijana. Smucalica, vesticara, GlorijaTreca and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Meso na experiment način. Meso dole, pa red sira, red slanince, red sira, meso, to sve lepo "zgužvala" i izbola čačkalicama pa ispekla. Uz to krompirići i pečena paprika salata i dosta. Baj d vej, ja sam samo doručkovala, ručak nisam jela...još uvek sam sita od doručka. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Slatki kupus u klot varijanti i uz to zelena salata (brdo salate) - pretvoriću dečake u zecove a meni sam umesila jedan beskvasni hlebčić, da se nađe :) vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Griz supu sa karfiolom dinstala praziluk pekla ucelo babure u rerni povrćni rižoto meksičku mešavinu za mene zelena salata dečacima kolač sa čokoladnim kremom a meni heljdine štapiće i projice sa maslinama i susamom Od mene za ovo nedeljno popodne - dosta vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Deca naručila a ja ispunila želje.... Juneća supa sa domaćim rezancima, Karađorđeva + jedna od pilećeg belog mesa (šta ću kad sam ih razmazila ), pire krompir, pečeni krompirići, zelena salata i Vasina šuškava torta.... PS: za poneti preteklo samo torte ... Smucalica, Adrijan, vojo and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ja sam moj ručak upravo zgotivila potaž od pečuraka sa kus kusom zapečene makarone sa domaćim sirom za salatu crvene paprike i krastavac Meni ću smisliti kad se vratim sa posla... :cica: vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts