Adrijan 3,662 Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Danas sam ja biJo kuRvarica. Mesio i pekao sam pice. Za svakog posebna, po narudžbi. I kuvao sam lončinu suljpa, za sutra il' prekosutra. Jedva čekam da njupam. :njam: Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Od jutros sam reduša po kujni skuvala cveklu za salatu napravila ćušpajz od šargarepe ispekla krompiriće ispekla hleb od heljde iii... nema mesa :jokjok: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Kakao. Sa kuglicama. Cokoladnim. :kez: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Cureci batak...obicno u rerni bez icega...a supa i riza su od juce...:) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Od mraka se krckaju moje nadaleko poznate maune Cela kujna mirisi, a i ja Uz njih sam spremila cufte od soje i cvekla salata od juce :uredu: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Cureci batak...obicno u rerni bez icega...a supa i riza su od juce... Mala ispravka...ovde nije bio obicni cureci batak u rerni...nego u sosu od crnog piva...u zadnji cas nasao na netu...i ispalo je ko bombona...sve smo smazali...:) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Musaku na moj nacin. :) Quote Link to post Share on other sites
baba ljubinka 27 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Pasulj, 9 jezika govri:kez: Matori sastrug'o i borduru sa tanjra :) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Sirnicu, strudlu i ruzice. Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Pohovani fileti soma sa nekim receptom sa neta...kukuruzno brasno...kukuruzni griz...prezle...parmezan...neki dalmatinski zacini...aleva paprika i so...a kad bude gotovo...klasika...mslinovo ulje...bijeli luk...persun...i sok od jednog limuna...jedna tura u rerni jedna u tavi...i ispalo je jako dobro... a od smejse od pohovanja koja je ostala pohovao sam domacu pastetu od prije neki dan...da se ne baci...i ja je sam jeo...:smeh: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Juros bas nisam bila inspirisana za muvanje po kujni Kuvala sam krem supu sa brokoli i krompirom, zapeceno testo sa sirom i jajima, kupus salata (sveza) i za desert sam brzinski umutila puding od cokolade :) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Rucak supa, bile mama i ja same. Malo prije snite i pita, tj. uljevak od krompira, naseckala u to luka i suVog mesa i stavila da se pece.. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Jutros je pala krompir salata uz meksicku mesavinu sa gril tiganja supica naravno - danas graskovito-sargarepna kombinacija... I eto... od mene - dosta.... Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Danas sam "dorađivao" grasak od juce...a uz njega je isla pohovana teleca snicla u sosu sa pavlakom...sa supom takodje prerađenom od juce ( koju je vomen pravio)...i sve je bilo ko grom...salate nije bilo...:) Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Eve sam upravo skuvala serpetinu corbice sa gomilom raznog, seckanog povrca. To je ona varijanta: kad nemas alkohol pri ruci onda i ovakva tekucina lepo greje iznutra. Salim se naravno... volem ja taj sareni corbuljak da ruckam. :uredu: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Minestrone mešavinu sam stavila u supu i začinila, zavila pitu sa prazilukom, oprala zelenu salatu ispekla bakine kolače... dosta za danas :uredu: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Paprikaš da me ženiš odma'. Prvi put, ali uspela :cica: gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Skuvala sareni pasulj i odmrzla pecene paprike Stefan nije znao za rec dosta A meni ugadjala... tikvice i luk na gril tiganj i zelenu salatu Ispekla sam hleb od ovsenog brasna uz malo heljdinog brasna a za desert par palacinaka od integralnog brasna Kakav subotnji jelovnik :njam: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Supa sa griz knedlama punjene paprike sa šampinjonima kuvala cveklu za salatu a za desert - palačinke A meni sam ugađala... opet meksičku mešavinu sam bacila u gril tiganj sa svežim bosiljkom da ceeeela kujna miriši uz to malo cvekla salate i mesila hleb od mešavine ovsenog i heljdinog brašna... nije loše ispalo a meni za desert - ispekla tri palačinke od heljdinog brašna Postajem sve veći majstor za ove kuvarancije :cica: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Ja? Ništa! Kuvao čika kuvar u restoranu "Sidro" pod mostom na Dunavu...dimljenog šarana na žaru... :roll: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Još juče otvorenu sarmu, ubijamo se već drugi dan. :hhh: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Krompir paprikaš sa kašikom valjušaka uz to sam seckala domaću, ljutu kobasicu, dečacima zelena salata za njih meni keleraba a za desert sam ih počastila sa bajaderom :sunce: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ja sam dans samo mandja mandja...:kez: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Nit kuvala nit jela....osim ako 3 suve perece od jutros u 8 sati nazovem nekim jelom... Sada sam pregladnela i neću jesti-nema sile! Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 E, samo da se zna - ovo se zove Smuca na radnoj terapiji vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts