Jump to content

Trgovačke robne marke


Recommended Posts

Primetili ste sigurno da trgovački lanci uveliko imaju svoje robne marke hrane i pića. Merkator ima svoju, video sam da ima i DIS, zatim Univer, itd. Ja sam još uvek prilično nepoverljiv prema tim robnim markama, znam da sam uzimao DIS-ove čokolandne bananice marke ''dobro'' i da se nisu nešto mnogo razlikovale od ovih ostalih a jedino što mi se dopalo jesu mlečne čokolade ''baš baš'' koje prodaje Univer kao svoju robnu marku. Ovo ostalo sam uglavnom zaobilazio i nekako i dalje zaobilazim prilikom kupovine. Razmišljao da probam Merkatorovo pivo danas i predomislim se u sekundi. Kakva su iskustva ostalih? Jeste probali nešto od nekog lanca i valja li čemu?

Link to post
Share on other sites

Ne privlače me te trgovačke marke, nekako mi to nije "pravo". Znam da je to samo lični utisak i da su ti proizvodi možda i kvalitetni, ali čim to nije tradicionalna robna marka - zaobilazim. Bar sam mislio da je tako dok ti ne napisa da je "Baš Baš" Univerov. Eto koliko obraćam pažnje na robne marke. :lol:

Baš baš kiseli kupus je odličan, protekle zime sam par puta kupio. Ni pasulj nije loš. Nisam probao te neke "prerađenije" proizvode, poput piva i čokoladica.

Link to post
Share on other sites

Kupujem Dobro secer i ulje ...moram da priznam da mu iC ne fali :hmm: ......... Ostale potrepstine su vec stvar navike, i ne eksperimentisem. Ne bih 'mesto Ferija kupila njihov deterdzent, umesto Persila Dobro prasak, itd ...ali brasno, pirinac, itakoto, meni mindedj :kafa:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...