Morpheus 5,112 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Za ovu oblast sam verovatno najmerodavniji. Mislim da sam obišao sve radnje za mobilne telefone u Novom Sadu i samo u jednoj sam uvek nalazio ono što mi treba, bilo da su u pitanju slušalice, maske, baterije... Radnja je u podzemnom prolazu kod Bazara. Kad uđete sa strane Pošte, skrenete levo u onaj prolaz u obliku slova U, na samom zavijutku s unutrašnje strane, nikad nisam provalio koji naziv ima radnja. Imaju sjanu ponudu ako želite prodati polovan mobilni telefon, uvek su dosta povoljne cene. Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Da li se pod dodatnom opremom podrazumeva i dekodiranje ? Treba mi za jedan lep androdi lg p350 :) Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Kinezi preko puta Merkatora... ko nije alergičan na smrad i kvalitet njihove robe nema šta nema. I za divno čudo radi kako treba i ne raspada se posle dva korišćenja. edit: cene skroz ok vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Baš sam preključe ušla u tu radnju...tražeći futrolu za moj mobilni telefon, međutim nisu imali.. Ustvari nisu imali to što ja hoću. Edited January 8, 2015 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Za ovaj prokleti Majkrosoft windows fon ne da ne mozes nabaviti futrolu, gumeni omotac protiv udaraca, nego ne mozes kupiti ni originalnu fabricku zadnjicu u boji.Nije mi do boje, vec se zadnji deo iskrivilo i sada imam eho na zvuku plus los kontakt na mikrofonu. Najmanje tri puta sam razbijao staklo, svaki put platio 70 eura a gumenog omotaca nema pa nema, nema ni kod Telenora. Toliko o windows telefonima.Eh, ne, imam i pohvalu za njega, kada iz dzepa upadne u toalet prilikom male nuzde, ako se brzo izvadi, rastavi i iscupa baterija, nece se pokvariti. Jest da ce posle malo mirisati na moshus, ali za telefon po toj ceni, tako nesto se moze oprostiti! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts