Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Danas se podsetih koliko je dobar sladiša u Meku. Zapravo mislim da im je to najbolja stvar od svog onog džank fuda što prodaju, danas uzeh jedan sa duplim prelivom od karamele (20 din razlike za dupli preliv, neprocenjivo) i umazah se kao prase jedući ga na klupici na trgu :fijuk: U zadnje vreme nisam toliki uživalac njihovog džank fuda zbog meni nerazumno visokih cena klope, ali sladoled im je stvarno vr' :ok:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

U Meku sam jela dva puta. Prvi put kao dete na ekskurziji, drugi put prosle godine kad sam dobila vaucer za cizburger. Ne racunajuci milksejk koji mi je kupila drugarica pre par godina, ja tamo ne jedem iz razloga sto necu da bacim pare na mizerne porcije. Jbt, za 200 dinara mogu da se najedem u normalnoj hamburgeriji, dok ovde mogu samo da blenem u tanjir kao tele u sarena vrata. I inace nisam pobornik brze hrane jer ne zelim da dajem pare na to (da se razumemo, volim junk food), ali sam Mek me generalno uopste ne privlaci. Previse americki za moj ukus.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

U suštini ni ja ne jedem kod njih osim kada sam u inostranstvu, jer tamo su definitivno najjeftiniji jer su tretirani kao džank fud što u stvari i jesu. Šipak ćeš tamo da dobiješ 200g pljeskavicu za iste pare kao i ovde. Ovde su im cene za mene nerazumno visoke, obzirom da su porcije stvarno smešno male. E ali zato njihov sladoled :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Obicni cizburger i hamburger su po euro..pa nabacis pomfrit, i to ti je nekih 5-6 eura za obrok poslije kojeg ces se napuhati i biti gladan u isto vrijeme. :kez:

1.20 eura cizburger ts, i ovaj fini sa slaninom in it...al se svede na isto. Meni je bacanje para za jedan meni u Meku dati oko 6 eura i svaki put se iznova razocarati. Tu najvise zderu ovi koji dodju sa cijelom porodicom, a kako im se isplati, nemam pojma...necu im boju koze spominjati. :roll:

Jedan fini, socni kebap od janjetine kosta oko 4 eura...milinica. :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@Sergio, hoćeš da kažeš da se hrana u Meku pravi na manje kvalitetan način nego u običnim kioscima, čak i restoranima?

Ne jedem po Mekićima, kioscima ni restoranima.

U glavi mi je samo jedna rečenica koju je napisala Maski... žao mi je što ne ne znam tačno da je citiram, ali je glasila otprilike ovako..

- Kada biste znali kako se kuva u restoranima, više nikada ne biste jeli u njima... - ...

Zna se kojim se poslom Maski bavila...

Nevezano za njenu izjavu, ne klopam u Meku... a i šire.... da ne odem u off....

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mek je golo go..... lo

mslm duplo golo :lol:

Ako su oni mali slonovi đonovi - hamburgri??!!? :huh: ondaK sam ja šnicLa... i to beČka :hahaha:

KaraMel preliv.. a i sladoLiz je oKej.... al' on uopšte nije mek.

Mož' da prođe i pilecha salatica... koja također (uOpšte) nije meka.

Pa čak i ona mrvica od pite s'višnjicOm je lepa, al' je mnogo tinimini .. a i s'reš tvrdom koricom.

Od mekOche priznajem i ochem, samo mEKburEK :zakletva:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ne možemo baš svi tako, pogotovo ne studenti.

Studenti i gladni arbeiteri - joCk ... Mek je 'mamilica' - za klince. Mame & tate Hepi-Milisu svoju decicu, jer je to IN ...kao i za novu igracku, lepo je pohvaliti se drugarima, da su te roditelji vodili u Mek. :vez: ........... ps. Pridodajem i Eskurzijase iz provincije

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Koji studenti se hrane u restoranima ili Meku?

Šta je studentska menza? Diskoteka? S druge strane dosta studenata se hrani u kineskim restoranima, onom restoranu u Merkatoru, a pored toga i u još nekoliko linijskih restorančića čije cijene su koliko-toliko pristupačne studentima.

Mame & tate Hepi-Milisu svoju decicu, jer je to IN ...kao i za novu igracku, lepo je pohvaliti se drugarima, da su te roditelji vodili u Mek. :vez:

Jeziv prizor.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sta je studentsk.. Ono sto mu ime kaze. Nije Mek i nije restoran, jedan obrok nije preko 200 dinara i mozes pristojno da se najedes. Druga stvar je kvalitet hrane. Koliko se secam, pasuljcina je bila odlicna. Ja, kao student koji nemam svoja primanja i zivela sam sa 1500 dinara dve nedelje (a 900 platim autobusku kartu - znaci, 600 dinara) nisam jela nigde osim u svom stanu. Mek mi je kao takav oduvek odbojan, menza je extra kad mi se jede kuvano a nemam love. Za restorane nemam para, a koliko znam, nijedan prosecan student nema love generalno. Doduse, mozda se u godinu dana nesto promenilo.

Ne govorim ja o linijskim restorancicima, nego generalno o Meku i studentskoj menzi, o samoj razlici cena, kvaliteta i velicine obroka.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...