Smucalica 5,972 Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Ja sam mala... i takoC.. Pišem.. jer želim da saznam da li su starije žene bolje u krevetu od mlađih.. A u nekim mojim blesnavim podelama.. starost je veoma relativna stvar. Da li je potrebno da naglasim da sam omašila temu No... ništa nije slučajno. možda samo treba da izgleda kao slučajnost, ali razumemo se :kiss: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Zato sto... :laugh: Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) Zato što je dosadan, zato što je pun ispričanih priča ponovo ispričanih na nezanimljiv način. Bilo bi super da nije tako. Edited January 4, 2015 by ako_odem Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Ti si i dalje nadrkana šalteruša u klimaksu. Neee, sory, ti si master nadrkana šalteruša u klimaksu Bilo bi super da nije tako. vesticara and neobarocco 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Kampanjac, lepršavac. Nije me bilo jedno vreme, jer sam igrala stratešku igricu, osvajanja teritorija znanjem. Upoznala neke ljude, povezala se sa njima. Ok su mi, ali kada sam primetila, da u mojoj igri nema više strasti.. stavila sam tačku. Više puta (doduše) ali, kada sam dozvolila da me upoznaju malo bolje, shvatili su da nisam iz klanske priče, koja na neki način i obavezuje. Zahvalila sam se, pokupila svoje prnje. Kada me je dragi, koji intenzivno igra istu igricu, pitao kako mogu tako.. Mogu.. ovde je moja druga porodica. Ovde su moji ljudi. Ja ne želim bez njih, a oni sa mnom - kako im volja. Adrijan, Morpheus and pleSachica 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Umorila sam se..smorila..a smoricu i vas sa ovim sirenjem negativne energije i kukumavcenjem,pa bolje i da ne pisem Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 (edited) Umorila sam se..smorila..a smoricu i vas sa ovim sirenjem negativne energije i kukumavcenjem,pa bolje i da ne pisem Ajd ne budalesaj ! Samo ti piši..ja sam trenutno u BG...malo gledam lepe i korisne stvari. Kada završim naukovanje, onda se šunjam po tržnim centrima..i tako.... Edited February 10, 2017 by vesticara Mia and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Umorila sam se..smorila..a smoricu i vas sa ovim sirenjem negativne energije i kukumavcenjem,pa bolje i da ne pisem Koja negativna energija? .. hej.. ma samo piši.. izbacuj iz sebe. Evo ja ću do jednog rođendana 08.03-eg da pišem o kolenu vesticara and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 26, 2021 Report Share Posted June 26, 2021 Zato što sam lenja, i sram da me bude baš! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts