Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 932
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Danas, vodila decu u školu na upoznavanje. Primila nas buduća njihova učiteljica i igra igru "Na slovo, na slovo" Stigismo do L Ređaju deca: led lopta luk... Javlja se P: - lelemudaš! Učit

Moj čo'ek je direktor jednog fudbalskog kluba u ligi u kojoj igra i moj lokalni fudbalski klub. Missim, odma' da razjasnimo, to "direktor" je samo titula, ništa on od toga nema, osim nervoze i nekolik

Iskopah ovo odnekud i sit se ismejah....   Nastalo u jednom od mojih naleta inspiracije pre desetak godina!   DUŠAN SILNI I RAJA     Da l’ to grmi il’ se zemlja trese il’ udara more u mramorj

Zakačene slike

Na TeVeju VB sa nekim gostom, javlja se i gradjanstvo sa pitanjima....javi se i neki zaludjenik koji po svemu pljuje, pa krene i po gostu koji se pojavio u poderanoj majici (inace, tip je modni kreator). Slusa moj dragi pa kaze:'P'da, da ti je moje zene, qrac bi izasao sa pocepanom majicom iz kuce :kafa: pocepala bi ti je i nabila u gubicu' ............. Kad u nesvest nisam pala - pa moj dragi vuce traumu od pre par godina, kada mu nisam dala da poderan izadje na ulicu (da komsiji nesto pomogne) .............prvo sam ga zamolila da se presvuce (nekoliko puta), a onda, uz osmeh, uhvatila krajicak majice , i 'frrrr'.....strgala sa njega :roll: (izgledao je kao u Tarzanovom kostimu) :kez:.........ja sam se tada smejala , a on bio ozbiljan (sa pogledom- lude li zene) ...a kada se danas toga setio - htela sam dumrem od smeha, jbt, pa on to jos p a m t i. :lol: ( :stid2:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

hahahahahha citam smucalicin odgovor na istina il izazov i rekne ona da ako bi mogla biti neka poznata licnost,bila bi Madona :hahaha::hahaha::lol::hahaha::lol::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: a jaaaa da se upisham od smeha....Msm smuuco,bolje Lepa Brena :hahaha::hahaha:

:jok:

Nije Smuca tako nešto rekla...

:jok:

Nisam se ni igrala te igrice... već poodavnooo....:hmm:

...nije Smuca :jok:,već neko drugi :lol:

Madonin

Zivi zivot kako zeli, ima para i jos uvek je svetski popularna. A i lepo izgleda za svoje godine :kez:

Istina il izazov

:hahaha:
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vraćam se iz trgovine...ovaj lokalni džukac, tj. kujica Dona je njemački ovčar i trčkara uvijek oko kesa....kad tamo u travi (pase) crna ovčica, valjda crni pudL...dotrča mu Dona, njušili se cirka 20 sek i on nju zaskoči. :hahaha:

Prvo sam pomislila ..." uuu jbte Dona jesi laka"...a onda sam shvatila da je tako najbolje. :lol:

Al' je psima lako. :lazy:

edit: Sad sigurno leže u travi i pričaju koju kost ko voli, koje bandere zapišaKavaju i sl. :stid:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ko i (skoro) svake veceri ja i mladji dio famelije glumimo gljive i odlucimo se da cemo igrat malo ragbi.. od moje sobe, preko hodnika do kupatila.. medjutim moja soba se pretvorila u ratno polje, mali (nisu vise mali, al ostalo mi, jbg :lol: ) mi razbacali sve tamo amo i eto igramo se mi tako, ja trcim na hodnik, vicem, cekam.. ono nista.. opet ja vicem, da igramo dalje i cujem ja Jana kako se smeje, lego mali na pod ne moze vise i dodjem u sobu da vidim sta je sad kad ono.. bojni krik najmladje budal(ic)e u nasoj kuci.. :hahaha:

dsc04996.jpg

..kaze Jan Žanu, sad i kad bi htjeo neb ti mogu uzet ''lopte'' .. vjerovatno ce me mali zamrzit jer sam na sva mjesta gdje ga znaju okacila ovu sliku, al et.. crkosmo od smjeha.. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moj otkačeni komšija, jutros na rakijici...sa ozbiljnim pitanjem i još ozbiljnijom facom:

"Jel', moja M čeka da počne prenos ovog venčanja, a mene brine jedno pitanja, i ne znam 'ćel oni to sad reći...Šta ti misliš, jel "ova" mlada nevina?!?!..mislim kraljevska porodica je to.... :roll:"

Ispade mi i ona čašica i sve iz ruku....

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

mislim da sam umerena.Taman kol'ko treba o svemu..Uostalom-da li stvarno mislite da ovde treba svako o svakome sve da zna? Pa,oko nas ima ljudi koji ni sami sebe nisu spoznali...:blink:

A tema je Iskrenost na forumu.

Mislim, čuj nju, umerena :lol:...dođe i napiše po 5 reči na 318 tema, i to na takav način da sam ja, veliki sklapač mozaika ličnosti, otišao na sasvim pogrešnu stranu i pojma nisam imO da su tu ui klinci, i sve to nešto lepo, mislio sam da je neki nexajni vrtirep što se razbibriguje po forumu. Ono, nije da nije nexajni vrtirep... :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Davno vec ''izmislila'' sam projekAt aka metodu ''Stajanje na balkonu..'', naime dok su mi braca bili mali jos nisu htjeli obuc jakne ili bilo sta drugo jer njima ko fol nije bila zima i tesko sam ih ubjedila da moraju, jos cesce se desilo da smo otisli negdje pa se vracali po jakne, majce itd. :dry: meni to jednom dojadilo pa sam im rekla nek staje na balkonu 2,3 min i vide jel hladno il nije..eh sad.. sad u maju ce slavit 16 godina i JOS UVIJEK ne daju rec, da je vani zima i najradije bi okolo odali u kratkim rukavima..

Malo pre, ja se obucem za utakmicu, uzmem jaknu i sve.. lijepo kazem njima da vani nije toplo nek se dobro obuku i odem ti ja dole, rekoh dok se srede da kuhinju sredim posle rucka.. mama davno otisla jer mora dole spremit sve.. vratim se ja u sobu po mobitel kad ono Zan staji na balkonu, pruza rukave tamo amo.. ja ga gledam.. rekoh ''Sta tacno ti to radis..?'' .. kaze .. ''Pa provjeravam jel zima il nije.. ''

Sreca pa susjedi ne znaju o cemu je rijec... :hahaha::hahaha::hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Cujem malopre sestru i caleta kako bas diskutuju i uhvatim samo kako cale kaze: "Ne znam sta to znaci." a sestra mu odgovara "Z n se pa na francuskom (ja kazem kako cujem :kez: ) znaci ili ne znam ili nemam pojma." i pitaju mene i ja im odgovaram: "Ne znam." i ovo dvoje, kontajuci da je rasprava gotova, odgovaraju: "Hvala." u glas. Reko': "Ne, stvarno, ne znam." :hmm: I samo ga cujem kako kroz grcanje od smeha srice: "Izem ti articoke.." :smeh:

Ne secam se da mi se otac tako slatko skoro nasmejao :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Danas odem u posetu kod druga Spajdermena koji je pao sa krova od kuce i dodje komsija Dule da ga vidi...Zezamo se sa Spajdermenom i moja sestra pita Duleta kako je bilo na krstenju u nedelju i covek preblede!

Kaze niko ga nikad nije izblamirao ko kumina sestra...Riba crna ko noc,vr'vr'ova...Pridje on njoj i zamoli je za ples,ona se kaze necka visoke stikle,"zaradice zuljeve",a Dule smerek(ima jedno 65do 70godina) kaze:Lecim ja zuljeve :astasad: A ona mu kaze:"A Suljeve?":astasad:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Odem danas s drugaricom na pivo i ona mi priča kako se u subotu provela u gradu.

'Vako ide priča :

Odemo, već p'jani u neki klub i vidim da obezbeđenje pretresa ko ulazi, a u obezbeđenju radi neki baja :balavi: i odem tamo kod njega, skinem mantil i kažem Iinsistiram da me pretresete :balavi:

Obezbeđenje: Pretresamo samo muškarce :lazy:

Ona: Kakva je to diskriminacija :pljuc:

Dolazi neka riba, i kaže, Hoćete ja da vas pretresem?

Ona: Jok, Hoću on da me pretrese :(

I tako, ostade nepretresena lol.gif

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

(Goran Lukić)

prasetino?

[You]

šta je, sviNjo?

[Goran Lukić]

sta ima

[You]

Ništa, sad ću da spavam.

groNk

[Goran Lukić]

laku noc druze moj

[You]

Ljubljubljub

[Goran Lukić]

ljubim te

[You]

I ja tebe...lepoTo.

[Goran Lukić]

ne znam kako se pravi srce od smajlica ali kao da sam ti ga poslao

[You]

:*

[Goran Lukić]

ne znam ni to kako se pravi

[You]

Dve tačke i zvezdica. :*

[Goran Lukić]

:+

[You]

zvezdica, idiote.

[Goran Lukić]

ne znam gde mi je zvezdica bem ti komp

hehe

Evo kako dve muškarčine chatuju na Fejsu.

:girldance:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...