Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 932
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Danas, vodila decu u školu na upoznavanje. Primila nas buduća njihova učiteljica i igra igru "Na slovo, na slovo" Stigismo do L Ređaju deca: led lopta luk... Javlja se P: - lelemudaš! Učit

Moj čo'ek je direktor jednog fudbalskog kluba u ligi u kojoj igra i moj lokalni fudbalski klub. Missim, odma' da razjasnimo, to "direktor" je samo titula, ništa on od toga nema, osim nervoze i nekolik

Iskopah ovo odnekud i sit se ismejah....   Nastalo u jednom od mojih naleta inspiracije pre desetak godina!   DUŠAN SILNI I RAJA     Da l’ to grmi il’ se zemlja trese il’ udara more u mramorj

Zakačene slike

NIje danas, nego sinoć. 

Kažem ja mom dragom-večeras idemo u pozorište, samo da te podsetim.
"Jeeeeel? I ja idem????? (na licu se pojavljuje onaj izraz lica -puuuuuuu... :ajme:  :zid: )...šta gledaM?.."
-Ajde ne foliraj, rekla sam ti još pre dve nedelje. GledaMO onu sjajnu predstavu Gospođa ministarka beograđana...Boško Buha..

(..sad ovde ide komentar bez teksta..a ne postoji taj smajli)

Istovremeno se dopisujem sa koleginicom i ona mi kaže sad P i ja idemo u pozorište, iskrnulo....Krcko Oraščić.

-Evo i M i P idu u pozorište ali gledaju balet :bek: 

"AuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUU! Sunce ti ******(beeep) pa KO JOŠ IDE DA GLEDA BALET!! JuuuuuuuuuuuU! Ja sam još dobro i prošao!!"

:hhh:  :hhh::hhh:   

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

I onda kažu štos neženiš... jes' pa da idem da gledam neko ...štaznam, neki nastup u umetničkom kukičanju. Ili balet. :ggg: 

​Bilo je tu jooooš mnogo komentara tokom šetnje do pozorišta, jer stanujem na pljucomet od pozorišta...ali bolje da ih ne napišem ovde :hhh: 

Čim smo stigli odmah je drugaricinom mužu rekao-I ti si "dobrovoljno došao" ? Uuu jbt ćuti, dobro smo mi i prošli, onaj jadnik ode na balet!!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja se ceo dan valjam od smeha na dosetke vezane za izvinjenje hrvatske predsednice zbog srpskih čokoladica, lakše bi bilo ostaviti link ka mom fb profilu nego ih sve citirati... :hhh: 

Evo poslednja:

BEOGRAD/ZAGREB, 8. decembar 2016, (Njuz) – Srbija je rano jutros na granici sa Hrvatskom postavila pojas razornih nagaznih čokoladica GALEB C-500 u znak protesta zbog bojkota srpskih čokolada sa rižom u Dubrovniku.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Tomislava Nikolića, čokoladno polje predstavlja recipročnu meru nakon “nerazumnih” poteza Hrvatske.

– Ukoliko se bojkot naših čokolada nastavi, spremni smo da prema Hrvatskoj podignemo i zid od napolitanki, a od Rusije smo već naručili karamelizovane protiv-hrvatske projektile najsavremenije proizvodnje – saopštio je predsednik Srbije u obraćanju javnosti.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je saopštila da Srbija nepotrebno zaoštrava čokoladnu aferu i podiže tenzije u regionu.

– Apelujemo na Srbiju da “spusti loptu” i hitno zatvori sve fabrike u kojima proizvodi opasno naoružanje, kao što su “Pionir”, Svislajon Takovo” i “Soko Štark” – navela je Grabar Kitarović i dodala da Hrvatska ima pouzdane informacije “da se u tim fabrikama proizvode količine čokolada koje bi bile dovoljne za uništenje čitavog zapadnog Balkana”.

I onda još komentar:

 "...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

 

Kraš je naš!

Bila je nedilja ujutro. Mama i tata su u pižamama sidili za stolom u kužini i pili su kavicu. Onda sam malo poslje ja u pižami isto dogibao u kužinu. Mama je meni stavila na stol ćikaru sa kakaom. Tata je mene pitao: „Šta je, malac? Šta si tako tunjav?“ Ja sam rekao: „Ma ništa! Grubo san sanja!“ Mama je pitala: „Šta si sanja, mišu?“ Ja sam rekao: „Ma ništa! Sanja san da me neka teta cilu noć mučila!“ Tata je rekao: „Na bava kua? A kako te mučila? Nemoj mi samo reć da te dirala po…“ Ja sam rekao: „Na silu me šopala sa čokoladom!“

nastavak /

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Obaviše vest na b92.net kako Švđani uvode predajnike u kola hitne pomoći, koji će ometati radio i blutut signale, te slati upozorenja vozačima da se sklone. Zaista odlična tehnološka inovacija. Ali od svega je najbolji komentar čitaoca koji se predstavio kao virus:

mozda to bude super u svedskoj...ali kod nas nece to piti vode...kad burazer iz bosne naidje u golfu 2 i pusti sa kasete vratila se danijela ...nema te tehnologije koja ce to prekinuti :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Delim danas karte za pozorište. 
Dajem koleginici njene 4 karte, ona gleda koji red joj zapao..i kaže sva ozbiljna:
"Daj mi neki od prvih redova i neću da budem iza tebe!! Juče sam sedela iza neke što ima kosu kao ti!! Celu predstavu sam izvirvala! "
:hhh: Jel to znači da treba da se šišam na kratko?
"Ne, ali nemoj da bi sela ispred mene slučajnO!!" 
 :hhh:    

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Blic: ŠOK u Crnoj Gori: Crni auto isekao put autobusu punom Beograđana, u njega uleteli tipovi i BESAN PAS


Da li su se šokirali svi u Crnoj Gori ili samo Beograđani iz autobusa? Da li bi bio drugačiji ishod da je auto bio žut? Koje boje je bio autobus? Šta bi bilo da u autobusu nisu bili Beograđani? Da li su uleteli kroz zatvoren prozor i da li je neko povređen krhotinama? Kakvi tipovi, u kojoj kladionici i zašto niko nije podelio tiket da prepišemo? ŠTA JE NALJUTILO PSA? Ko vam je predavao žurnalistiku? Da li je živ/a? Ako jeste, da li je hitna pomoć stigla da interveniše na vreme i odgovarajućim defibrilatorom? Ako nije, da li je prestao/la da se okreće u grobu?


Toliko pitanja a tako malo vremena... :crkoh: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Gledam kako su Kinezi unakazili Nokiu 3310...

stream_img.thumb.jpg.6636a94f0ed5c7e1b68

:lol: :ajme: 

​Još bolji biser je da ta ista Nika baš i neće moći da radi, iako su joj se svi obradoval-pogotovo zbog cene...jer radi isključivo na 2 G mreži, koja se  ukida u Evropi a i kod nas je više skoro i nema. :hhh: 

Što bi kaz'li-džaba ste se radovali. :fijuk: 

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...

Hrvatica objasnila zašto njene zemljakinje vole da "probaju" Srbe

 

Naime, ona je jednom prilikom odlučila da objasni zašto njene zemljakinje više vole Srbi, i to na vrlo zanimljiv način.

Morana je rekla da je "odljev ženskih spolnih organa" vrlo jednostavan.

Njen status prenosimo u celini:

"Danas cu se osvrnut na fenomen #SrpskoBoljeNegoNase. U zadnjih par godina osim kaj nam se događa sve veći "odljev mozgova" u inozemstvo, pogada nas jos jedan fenomen #OdljevZenskihSpolnihOrgana u Srbiju! Otišla tako i ja malo vidjet kaj to fali našim frajerima, a Srbi to imaju. Kao prvo, ljudi su savršeni domaćini. Al' vratimo se mi na frajere. I meni su seksi ti Srbi. Visoki, markantni, još kad progovore! Budući da sam zauzeta nisam isprobala kakve dodatne kvalitete posjeduju, al' iz iskustva znam da muškom spolnom organu deklaracija o porijeklu ništa ne znači, pogotovo ak' mu donja glava upravlja ovom kaj nosi na istreniranim i istetoviranim ramenima. Ja mislim kak je fenomen #OdljevZenskihSpolnihOrgana zapravo vrlo jednostavan.

Ona je dodala i da su Srbi dobri domaćini, kako kaže nigde se nije tako dobro najela i opustila kao u Srbiji.

Naše ženske dođu se provest i opustit, pa onda ponesene, što alkoholom, što dobrom vibrom, site od plata leskovačkog voza, padnu na prvog frajera koji im uleti sa seksi srpskom spikom.To vam je isto k'o kad frajer ima ljubavnicu. Doma ima ženu koja drži sva četiri ugla kuće, brine se o djeci, ne da joj se oprat kosa, ne stigne si depilirat potkoljenice i zaspe kraj njega tak umorna da joj slina curi po jastuku, dok ga s druge strane u nekom stanu čeka namirisana, uvijek sređena i na sve spremna mačka, koja izgleda k'o ove iz pornića visoke AAA produkcije. Al' kad podvučeš crtu i ova iz pornića, ak' mu postane žena, imala bi dlakave noge, zmazanu kosu i slinila bi po jastuku!

Ali ako je on i takvu zavoli i to mu ne smeta, 'ko smo mi da mu sudimo. Zato uopće ne kužim ove muske krkane kojima svaka naša ženska kaj ima Srbina za frajera odmah postane "srpska kurva"?! Pa brate, im'o si šansu i ti !!! Em ti je blizu,em ti govori kaj, em ne moraš vozit 400 km da je poševiš, a ipak joj to napravi neki Beograđanin!!! Pa ti onda mora da si levat žešći!!! Moj frajer nije Srbin, Hercegovac je. Ja ipak vise volim slušat' ono, đes bona, nego bre...Kažu da je griješiti ljudski, al' je zato osjećaj božanski, i zato 'ko smo mi da sudimo tom' božanskom fellingu! Pustimo mi lepo te ženske da same vide kak' s vremenom postaje sve manja razlika izmedu "kaj žene" i "bre ljubavnice"!

 

izvor

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...

Posetioci lokala u kom vršim uslugu dobrovoljnog transfera novčanih sredstava iz džepova posetilaca u ruke preduzetnika iz industrije igara na nesreću, redovni gosti su navijači Crvene zv ...ovaj... pripadnici romske populacije. S kojima obično nema problema, osim kad se pojave pod dejstvom alkohola ili u ...khm... alternativnim psihičkim stanjima. Tada dođe do komičnih situacija. 

Danas sam, u jeku rasprave između koleginice zadužene za transfer legalnih opijata u tečnom stanju i navijača Crvene zv ...ovaj... pripadnika romske populacije u alternativnom psihičkom stanju, potpuno nesvesan da pokazujem agresivne crte ličnosti naglo ustao sa stolice i počeo da zavrćem rukave.

Rezultat je serija izvinjenja i opšta bežanija prema izlaznim vratima. I moj zbunjeni izraz lica. :hhh: Ni slutio nisam da umem da delujem tako opasno. :lol: 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...