Idi na sadržaj

Napad na državni vrh ili...


Preporučene poruke

...ili ko Šojić u 'Beloj lađi' kada plasira priču o atentatu na njega pred izbore da bi mu skočio rejting. Sve počelo u BL kada su pronašli ono oružje i to predstavili kao pokušaj seče knezova jer su se svi srpski poglavari od Vardara do Triglava nalazili tamo. Zatim u novinama vesti o tome da se planiraju ubistva Tadića, patrijarha Irineja i još ne znam kome, pa evo danas neke preteće SMS poruke iz Amerike koje stižu policiji, itd.

Ko uopšte danas hoće da ubije Tadića ili nekoga iz vrha državne vlasti i zašto? Tadić uskoro završava predsednički mandat a zdravstveno stanje mu je pod velikim znakom pitanja tako da nisam siguran koliko ćemo ga još gledati u politici. Zašto bi neko njega hteo da smakne, pa još u Banja Luci? Đinđić je ubijen u sred dvorišta zgrade vlade i za njegovo ubistvo su postojali brojni motivi. Ko bi uopšte hteo da smakne Tadića ili bilo koga iz vrha ove vlasti na taj način i zašto? Zašto se uopšte toliko piše po novinama o ovome, dok recimo u BL mediji uopšte ne posvećuju neku veliku pažnju onom događaju? Koliko je sve ovo ozbiljno uopšte?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nekako mi teško poverovati da su priču o atentatu osmislili zbog izbora, mada je sve moguće. Šta znam, rekao bih da je neozbiljno, ali me iskustvo sa Đinđićem opominje da ne ulećem u prebrze zaključke... i za opomene pred njegovo ubistvo smo mislili da su neozbiljne. Istina je i da Tadić nije toliko bitna figura domaćim patriJotama da bi razmišljali o njegovom smaknuću. Mada među patriJotama ima zaista svakakvih, ozbiljno poremećenih likova. Pominju muslimanske ekstremiste... to mi je za dlaku realnija opcija, mada ne vidim ni kakvu je to štetu njima naneo sam Tadić. Da mrze Dodika i Patrijarha, to je bar jasno.

Domaća politička i okolopolitička scena se već duže vreme svode na opštenje sa poluzdravim mozgom običnog građanina. Trudim se da sa mnom ne opšte, pa ću sačekati sa zaključcima dok ne budu malko jasniji.

Izmenjeno od strane člana Morpheus
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Press je 'ekskluzivno saznao' da su se urotili vehabije, Albanci i kriminalci kako bi 'urušili srpske države sa obr strane Drine' misleći se na Srbiju i RS.

ATENTATI-3.jpg

:roll:

Meni ovo smrdi na neku žešću zajebanciju. Mediji u RS i BiH nešto i ne pišu o nekakvom atentatu. Ono sve u Borik je inače uneo Srbin koji tamo radi. Vešto sakriveno... u ormaru.

reg-atentat.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
×
×
  • Create New...