Idi na sadržaj

Android aplikacije


Preporučene poruke

  • 3 meseci kasnije...

Oduvek ste želeli "ferari"?

16. april 2012. 02:02 > 09:09

XLR8 aplikacija kompanije 2XL Games omogućava vam da se osećate kao da ste u "ferariju" bez obzira na to koja kola vozite. I bez obzira na to koji smartphone koristite, Android ili iPhone.

v241114p0.jpg

Oduvek ste želeli da vozite "ferari"? Aplikacija XLR8 kompanije 2XL Games će vam omogućiti ostvarenje sna...

XLR8 koristi GPS i merač ubrzanja na korisnikovom smartphone modelu, i beleži brzinu automobila, a zatim zvuk motora "zamenjuje" odgovarajućim zvukom "ferarija", "lamborginija", "forda gt40"...

Poslušajte kako zvuči:

(MONDO)

_________________________________

Kako ovo moćno zvuči! :balavi:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 meseci kasnije...

Nakon par meseci ne mogu ni da preporučim neku posebnu aplikaciju... :lol:

- Ako volite pratiti rezultate sa kladionice, aplikacija Soccer Livescores je po meni daleko bolja od one po defaultu ponuđene u pretrazi.

- Ako ste zaluđeni widgetima, preporučujem Android Pro Widgets, mogu lepo da se doteraju temama, Minimalistic text ako volite da se igrate podešavanjima

- Ako imate Sonyericsson Xperia starije generacije (pre Sony Xperia S telefona) nabacite Xperia S launcher, nećete se pokajati

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Textra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra

Jako dobra zamena za default sms aplikaciju. Lagana, brza, sa jako lepom temom. HTC default aplikacija radi dobro, ali me nervira što je crno-bela. Textra ima dark mode, izgleda prelepo. Potpuno se integriše u sistem, nemate osećaj da koristite "spoljnu" aplikaciju.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Guzo, ona zameni default aplikaciju, ona se više ne javlja dok ne deinstaliraš Textru. Tako je bar kod mene. Izgled... o ukusima se ne raspravlja. :) Meni se sviđa što je lagana, nije pretrpana besmislenim opcijama, radi pos'o i to je to. Instalirao sam je prvenstveno zbog dark teme.

Inače, pišite o drugim aplikacijama koje vam se sviđaju, podelite iskustva. :) Ja ne instaliram mnogo programa, pa i nemam bogznašta za podeliti.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nemam više Sony, prešao sam na HTC pre mesec dana. Ovo je skoro-pa-default izgled na HTC-u, male izmene.

Što se tiče Sony-ja...

Ne znam odakle si skidao teme. Jedan način da promeniš izgled je custom launcher, ima ih na Google Play-u koliko ti srce hoće. Najpopularniji su Nova, Go, ADW, Apex... Oni omogućavaju da uz pomoć icon pack-a, koje isto imaš na Google Play-u, menjaš ikonice na home screenu i u draweru.

Sad, nisam siguran da li je apsolutno neophodno da telefon bude rutovan pre toga, moja Xperia je bila rutovana od prvog dana pa se zaista ne sećam da li je to bio preduslov. Imaš i programe kojima možeš promeniti pojedinačnu ikonicu na home screen-u, ali za to znam da moraš rutovati telefon.

Launcheri onda imaju mogućnost da promene veličinu widgeta, boje i slično. Koriste se i programi poput Zooper widgeta za pravljenje widgeta po tvojoj volji ispočetka uz kombinovanje sto stvari, različiti weather widgeti za vreme i slično. Kombinovanje dok ne dobiješ izgled koji ti odgovara. Ovde: http://mycolorscreen.com/ imaš brdo ideja i objašnjenja šta i kako.

Ako instaliraš custom rom, onda broj opcija raste geometrijskom progresijom. Cyanogenmod ima mnoštvo dobrih tema, ja sam dugo koristio ovu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mac.theme.Alloy.Light.Blue Ima način da se i ne plati. Pitaj šta god te zanima dodatno. :)

Izmenjeno od strane člana Morpheus
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Ja pitanjce imam :kez:

Nemam skoro ništa od aplikacija, samo Skajp, AVG, nešto za hodanje i još dve ili tri koje ne opterećuju toliko sistem, Viber sam obrisala. Elem, zvona za pozive i sms mi se redovno vraćaju na default, iako ja namestim da mi zvoni kako kako hoću.

Ima l' leka da ne moram stalno da nameštam ili je do telefona? Imam ZTE G.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pretraga mi ništa ne daje. :beyond:

Jesi probala ubaciti tu muziku koju želiš postaviti kao melodiju u folder na sd kartici, pa onda odabrati u podešavanjima? Lokacije bi trebale da su:

/sdcard/media/audio/ringtones

/sdcard/media/audio/alarms

/sdcard/media/audio/notifications

Tek nakon restarta ćeš moći odbrati melodiju. Ništa drugo mi ne pada na pamet.

Izmenjeno od strane člana Morpheus
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...
  • 3 meseci kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...