vesticara 6,022 Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Ide meni ta lomljava staklarije. Upravo krcnu pepeljara o pločice u milion delića a pola sekunde nakon toga začuje se pitanje iz sobe: "Šta smo to imali..?" Da li i Vama ide od ruke razbijanje staklarije i kako reagujete? Kada ćešće razbijate? Moram priznati da se uopšte ne nerviram kada su u pitanju čaše, tanjiri, pepeljare i slične "potrošne stvari". Vi? Sunflower 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Prvo sam pogrešno pročitala naziv teme Na prvi pogled mi je delovala kao priča o razbijanju od alkohola i ostalih nepoželjnih stvarčica OT Dešava mi se, redovno da ''polomim čaše od kristala'' ... Kažem... ''oUps!!!'' Samo dobro poMetem - sredim mesto na kom se desilo razbijanje, da ne bi pala još neka krv. ( pu pu ) Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 1, 2012 Author Report Share Posted January 1, 2012 Moraću da uvežbam korake...da mi lomljava bude užitak Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Ja imam tu "srecu" da sam alergicna na deterdzente za sudove, te iste perem iskljucivo u gumenim rukavicama, onim do lakata..ne moram da vam kazem koliko sam toga do sada razbila i koliko cu jos toga razbiti.. A da li se sekiram? Ni najmanje.. Sve u rok sluzbe.. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 E sad mi je mnogo lakše. Nisam jedini slon u prodavnici staklenih proizvoda Pre par meseci kupila sam jedan servis za ručavanja, kad dođu gosti imam ceo komplet. Njega pažljivo čuvam u kutiji i vadim ga po potrebi. Ovih dana, stalno neko dolazi i servis je u upotrebi. Kaže danas moj muški: -Jesmo i ovaj servis otpisali? ...mislim vidim da stoji "TU"..? -Nismo još, ali kuknula sam jedan predivan servis pa sam mislila da ga kupim, a greota trošiti novce kad je ovaj još ceo.... -Znači vreme mu je...? -aaaaHaaaaaaaa :lol: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Negde ovde sam već nešto slično opServirala u vezi s'razbijanjem tanjirića, šoljica, tacnica, čašica flašica... i rekla (k'o onomad druŽe Tito Staljinu) NE! Razbija(čica sa)m krupnije stakladi. Ukrasnih staklenih delova ulaznih porti i portala Haustorskih, hodničnih, liftovskih i podrumskih preKidača i svetAla Stakalce od vratašaca veSh mashine.. Staklašce od reLne Prozorska okna staNbenih prostora (kad u dvorištu igram raGbi, fubalicu il' bacanje kamena s'ramena) Prozore (mojih) auta (kad vnutri zaboravim ključeve) a bogme i (tuđe) šajBe (kad vnutri spazim nekog mrskog politichkog goozonju.. il' sina mu) ... i tako.. Ne razbijam.. sitnice. krupnija (da ne kažem velika ) žena pa krupniji (da ne kažem veliki) i lom. Boginja and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Jel se racuna sto razbijam Morpha u yambu? Inace nista drugo ne razbijam :kez: Starsica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Sinoc sam razbila moju omiljenu casu za vino... smrc... a imam je sa prvih Dana vina od pre par godina... Inace, nisam od onih sto razbijaju... Za to su zaduzeni moji muski :kez: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Jel se racuna sto razbijam Morpha u yambu? Inace nista drugo ne razbijam Računa se Maro, nego šta! Sve što je krto i lako se razbije se računa :lol: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 20, 2013 Author Report Share Posted May 20, 2013 Nisam upravo, no pre nedelju dana-telefon. Moooooooj lepi, najlepši telefon. Tačnije ekran na tom istom najelpŠijem telefonu... Sad je jadnik na oporavku u servisu i čekam da mi se vrati... :( :( Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Moju omiljenu solju za kafu na kojoj je pisalo da zene sa malim grudima imaju veeeeliko srce.. Sad ni sisa, ni srca..:( Apolodor, gresan, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 ... upravo sam otpala sa stoLice pravo na Guzu i razbila istu, na tisuću komada - gRomada ... Ugledavši Sredu i Lurča moje Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 uMesto da doPunim uPravo sam razBila vojKanovu mashtu :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 slucajno retko sta razbijem a namerno....ihaaaaajjjjjj! jedno vreme se ugao terase nije mogao ocistiti od staklica dok mi pukne pred ocima,ja zgrabim prvo sa stola pa tras o cose terase a sad jok postala sam mLogo fina :kez: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Jedan duboki tanjir. Ustvari videla sam sa je napukao i vratila ga među ostale tanjire..kada sam ga stavljala samo je pukao. U tom trenutku usledila je rečenica "Šta smo to imali...?" I moj odgovor naravno - :srednji: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Nisam se hvalila, ali sam poslednjih dana baš lumpovala u kujni skoro pa dan za danom sam polupala 3 (slovima: tri) velika plitka tanjira... i od celog servisa, ostade još toliko istih a taj mi servis baš drag... ja ga birala, ja ga polupala :beyond: vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Nastavila sam proslogodisnji trend Polupala sam tj spalila jos jedan veliki plitki tanjir od mog omiljenog servisa... Samo sam prvi razbila, a ova tri sam spalila na ringli (koju sam pogresno ukljucila...) Ne mogu da verujem kakva sam naopaka, Mislim da ovako jos niko nije dokrajcio tanjire kao ja... :ajme: Quote Link to post Share on other sites
paparaCica 97 Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 svoju iluziju o jednoj osobi...samo se pitam da li su moja ocekivanja bila prevelika ili su ljudi "premali" Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Čašu, vel'ku Tumaram u mraku po stanu umesto da k'o normalna persona upalim svetlo, ostavim sveže ispijenu čašu na sudoper i onda je u povratnom potezu rukom nonšalatno uputim u pravcu pločica. Tras! Pa sočna psovka u duhu srpskog jezika... vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Šoljicu za kafu Al' ne moju. Da bude zlo, šoljica iz nekog servisa donešenog iz Češke pre ohohooo... godina... Niko mi ništa nije rekao ćute i samo me glede... 'nako... Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 MOJU omiljenu Doncafe crnu šolju iz koje sam godinama pio crnu kafu sa dugo čekanog crnog stola... šmrc. Pa kako sad da to razbijem belom šoljom? Ne ide. Ima neko crnu Doncafe šolju na pozajmicu? Šmrc. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 O njenu glavu..rekla bi moja baba,sto znaci da je vreme za novu.Ja imam onu crvenu ,sluzi mi kao mera za kolace ,posto mi je jedna druga omiljena.. Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Preksinoć teglu punu kus kusa možete samo zamisliti presrećno zrnevlje kus kusa kako se radosno kotrlja po pločicama,a tegla se uz to razbila u najsitnije najmoguće zamišljene sitne komade....Opštenarodno veselje u kuhinji... a skoro 23h...prvo metla, pa usisivač...i još pronalazim zrnevlje usput Nije mi bila draga toliko ni tegla, a ni taj kus kus ( )koliko me je obradovao dodatni posao... luminica, Morpheus and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Malena 178 Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Ogledalo i odma krenule prognoze koliko godina nesrece donosi a pre toga - toster . pokusala da ga uzmem sa najviseg rafta u kuhinji, bez stolice. sreca odleteo preko glave i direkt dole na plocice. vojo, Adrijan, Mia and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Kriglu Krenulo me, definitivno treba manje da mašem rukama u blizini stolova. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts