pleSachica 1,123 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Idiiiiiiii Zamisli, i kad se pojača do panja jedva se čuje. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Neka geška u samom rezanju? Pretražio sam net i svi problemi sa pretihim zvukom koje sam našao potiču iz Apple kuhinje... ništa sa Windowsom. Pokušaj narezati ponovo ako ti je disk pri ruci... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) :aaa: Upravo imam 11 otovrenih prozora. (forumskih) Ne znam šta se dešava, ali čim počnem da skrolujem, slova na forumu mi postaju sitinija. I obratno. Kada otvorim neki drugi link, ostajem na ovoj strani, a link se regularno otvori u drugom prozoru. kliknula sam na opciju za editovanje posta i sada sve fercera kako treba... Hvala na pažnji :lol: Edited March 31, 2012 by Goga Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Oće to kada držiš ctrl i skrolaš :kez: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 hmm...da pokusam? kako kome pomognem toga vise nema... http://nsportal.info/showthread.php/1915-Jos-jedna-mukica?p=59457#post59457 :lol: Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Facebook Za prilican broj nepoznatih profila mi FB prijavljuje da imamo zajednickog prijatelja i kada pogledam, ne dobijam ispis, koji je taj famozni zajednicki prijatelj. Da li to me neko spijunira ili je tajna samo u podesavanju privatnosti profila? Imate neku ideju? Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Tajna je u podešavanju profila. Taj neko je zaključao svoje prijatelje, vrlo jednostavno :roll: shumica 1 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Imate neku ideju? A i ti bi da zaviriš u svačije fejsbukovsko dvorište? :lol: Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) A i ti bi da zaviriš u svačije fejsbukovsko dvorište? gledam samo lepe devojke, mozda se tamo krije moja buduca! Imas fejs profil? :roll: Edited October 3, 2012 by shumica Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Naravno, pratim tokove civilizacije, samo mi nije jasno što još uvek spremam ajvar. Izvinjavam se na offT, neću nikad više. Pošto je ogroman procenat ljudi na FB vrlo je verovatno da je tvoja buduća tamo samo što je mogućnost da je sretneš minimalna, tako da ti se ta Nada ne važi. Bolje je potraži na glavnoj džadi. :roll: Edited October 3, 2012 by GlorijaTreca Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 E i ti što zaključavaju prijatelje, poruke, statuse... upšte mi nije jasna potreba da se na društvenoj mreži sve živo zaključa da neko ne bi video. Kod mene je ama baš sve public. Šumice, mislim da je plesačica u pravu, to je jedino logično, ne bih se brinuo zbog toga. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 gledam samo lepe devojke, mozda se tamo krije moja buduca! Imas fejs profil? Dvoje su se tako smuvali :lazygirl: .... Ajte deco ... samo se vi FBukirajte... Hjuston, jesi L jos na vezi? Zanima me odakle njima (fb) pravo, da mi zatrpavaju inbox sa imejl obavestenjima o tome "da li poznajem tog-i-tog"? Preterali su svaku meru u želji "da povezuju". Ispada da smo tupavi, pa ne umemo da sami nadjemo koga tražimo. Jes klinaC. ... Ps. prečešljali su mi i brojeve iz moba :ufrci: Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Elice, ima i goreg, prvo mi trazili broj moba da obezbedim profil a sada me zatrpavaju FB SMS reklamama. Kako da se zastitim? Ne budite skepticni za fejs, izmedju vas i Obame postoje svega sest poznanika u formiranju lanca poznanstava! Znaci velika je verovatnoca, da vi ili poznanica vaze poznanice, poznaje moju buducu! :roll: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ela, u podešavanjima imaš opciju ko može da ti šalje ImeJl, podesiš kako ti odgovara i riješen problem :) Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Plesačice, mislis na fb podesavanja ili na imejl naloGe? Oni su mi "nepoznat teren" (glavno da sam forum istražila do sitnih creva :strikeraj: ). Lm, zakomplikovala sam, i za to sam sama kriva. Moj fb nalog je na yahoo adresi, i on je podesen cakum-pakum ...a mozda i nije ...ne znam jer ne otvaram yahoo Zaye Bo sam se sa otvaranjem fb-a mužu - a na moj, mnogo koristeni, hotmail ae dalje ...na gmailu imam "pokusaj" rezervnog profila (suluda ideja, ali jbg). E, u oba profila ne ulazim, jer je to posO za komp ...zaboravljeni paswordi, bla, bla a oni navalili ko da im opstanak zavisi od ta dva profila :plaz3: @"Elicino", jesu l' tebe lupali po ušima da im daš broj telefona? Ps. Ovo je sve off za Hjuston probleme .....da se prebacimo na Optereceni FB-om? :treptrep: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Mislim na FB podešavanja :) Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Posle zezanja sa netom, koji sam osposobila konstatovano je sledeće stanje: nestao mi je google chrome i ton, zvuk, kako god. Pozdrav sOpere :roll: Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ja ne vidim problem dok si na Operi. :smoke: Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 format C:/ :lol: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 (edited) format C:/ Ne razumem. Ne staj mi na muku Turkmene. Adrijane, cigareta? :wtf: Edited October 26, 2012 by Goga Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Pa reinstaliraš sistem i sve fercera kao doxa :trt: Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Stara dobra komanda, koja je rešavala ili donosila mnoge probleme. Eh, koliko duuuuugo je nisam koristio!? Otprilike od kada su prestali da se ugrađuju flopi diskovi u računare. J'b'te, ala sam mator! :( Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Hoću zvuk - ton :aaa: Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Reinstaliraj drajvere za početak :ufrci: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Prvo proveri najbanalnije (ovo ja iz ličnog iskustva): - da li je zvuk pojačan na ikonici za zvuk na taskbar-u - da li je ta ikonica aktivna (nije siva, tj. nedostupna) - ako jeste, restartuj računar, pritišći taster Del prilikom podizanja, i u BIOS-u proveri da li je Sound controler Enabled - ako nije - prebaci na Enabled, pritisni F10 pa Enter Ako nije ništa od ovoga, drajveri. :) Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts