Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Imate li kakav nadimak? Kako vas zovu prijatelji, rodbina, poznanici? Ima li neku pozadinu, priču?

Mene deo ekipe koji me upoznao preko foruma zove Morf, iz očiglednih razloga. :lol: Društvo iz srednje škole me zna po nadimku "Stari", koji ima veze s mojim prezimenom. Taj isti nadimak je nosio moj deda, pa i stric iz mlađih dana. Jedino je moj otac uspeo izbeći da ga tako oslovljavaju, ne znam na koju foru. Danas mi je čudno kad me neko oslovi sa "Stari", koliko mi je god nekad bilo čudno kad me tako ne nazovu. I nadimci valjda imaju svoju evoluciju.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

jao qq 'de me nadje..

aj 'vako da krenemo...

na AF me zovu buffy i mrvica, pa onda imamo belph(skraceno od belphegor, cs), pa onda guzi, cvix, bebeli, buraz me zove mile...sto? pojma nemam...neko veoma drag me je zvao some i odatle sam ja to pokupio i krenuo tako da zovem sebi drage osobe...ima jos neki, ako se setim, javljam...

ps. e da, dosta ljudi me zove nikolica sto ja organski ne mogu da podnesem, al jbga...vecina koji me tako zovu su somovi, tako da... :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kad bih ja pocela da pisem svoje nadimke, ne bi bilo dovoljno mesta na forumu :smeh: Za rodjendan sam trebala dobiti solju na kojoj bi bilo ispisano TOP 10 od nekih 200 koliko ih imam (da, svi su zapisani). Svaki ima znacenje :beyond: Ali, ima par koji onih koji se najvise koriste.

Od detinjstva me zovu Tejka i to je jedini nadimak koji ja za sebe koristim. Tako me je prozvala vaspitacica u detinjstvu zato sto sam pizdela kad bi me zvali Tea ili Dora (i dan danas pizdim). Jbg, i kao dete sam imala karakter :cica:

Drugi je Teodor. Jedno vreme, dok sam radila u pikado klubu kao konobarica, bila sam jedino zensko tamo, pa su me asimilovali u svoj tabor. Taj nadimak se koristi i danas, ali vise zato sto su navikli. I zato sto, realno, imam prilicno muske manire i muski recnik.

Najbolji drug me zove Cepacha :kez: I tako me samo on zove, jer samo iz njegovih usta ima pravu konotaciju. Tako je poceo da me zove onog momenta kad sam ja.. Pa, pocela da uopste ne jebem zivu silu oko moralisanja sa kime biti i da li je pogresno imati 15 godina starijeg od sebe ili 5 godina mladjeg. Ne, meni nije :beyond: Postala Cepacha samo zbog njegove pretpostavke da sam kalastura, a ja u stvari smerna devojana. On mi, inace, i daje nadimke, i dobrih 90% potice od njega. Omiljeni mi je Panj :kez: Jedan deo nadimaka dobila sam na konto tipova sa kojima sa bila ili koji su me muvali. Npr. u jednom mmentu ja nisam mogla da odlucim izmedju tri tipa od kojih je jedan bio dzokej, drugi je radio u vojsci a treci je samo imao prezime vezano kovanje, pa me je zvao ovim redosledom "Tenk, Konj, Nakovanj" i posle modifikovano "Metak, Sedlo, Kalapac". Bio je dobar i kad me je zvao Prcacha :kez:

Pre nekog vremena, jedan decko je, koji uopste ne poznaje moju odvratnu prirodu, rekao: "Kako je ova Tejka sexy." i taj nadimak se ukorenio. Ne medju svima, ali medju par njih, izmedju ostalog, mog bivseg i devojke koja bi se rado omrsila o moj muf. Missim, prija spoznaja da si sexy iako imas ponasanje kocijasa.

Teo je nadimak koji koristi samo jedan drugar i zato je poseban. Kaze, nece da me zove kao svi ostali i obozavam nacin na koji on izgovori moj nadimak. Nekako.. Osecajno :osmeh:

Keva me zove Milica a cale, sine. Malo li je?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mama i tata me zovu Enci ...a svi ostali nesto slicno tome. Ne volim da me niko zove po skracenom imenu, jer mi je to strogo (i k'o da hoce da mi ebu kevu, ili da se svadjaju). Iako nema nikakve veze sa imenom, zMu me vabi Mikicom-Miki. ... Zaboravih, kuma glavnog nadimka je drugarica iz detinjstva..i nije mi ga 'okacila' slucajno, vec ga bas smisljala namenski, a onda trenirala ostatak drustva iz kraja da me tako zovu (i bilo je na pocetku na misice, ali kad se jednom primio, nastavio je da traje 3o godina :lol:) .......... ps. Volim i forumski nadimak Elicak ...zbog persona koje su me tako zvale...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam nadimak dobio odmah po rođenju. Moje ime je u stvari moj nadimak. Kad sam se rodio otac je hteo da mi da ime Boro po njegovoj najmlađoj sestri Borki. Ime relativno često u Lici. No, babica koja je vršila i ulogu matičara, a inače hrvatica (Ovaj podatak nema veze sa mojim šovinizmom, no njenim.), reče nepostoji ime Boro i upisa Boris. Dok su moji to skontali, već je bilo kasno. Tako da me samo roditelji zovu po "pravom" imenu.

Sledeći, pravi nadimak sam dobio prvog dana srednje škole, onaj famozni deveti razred. Posle prvog časa sa razrednom smo imali srpski i stari profesor nam je veoma izražajno čitao Kočićevu pripovetku. I dok je on tako navijao "Podbodi ga Jabo!" Mića se okrenu prema meni i ponovi to. Tako ja ostadoh Jabo ili Jablan, a profesora su generacijama zvali Lujo, mada niko nije znao eftimologiju tog nadimka. Kad neki moj novi poznanik čuje moj nadimak, začudi se kako mi ipak fali još koji centimetar da bi ga zaslužio. Onda mu objasnim da ti opisni centimetri nisu u visini, nego u obimu, a njih mi nikada nije nedostajalo. Danas me retko zovu Jablane ili Jabo, ali nadimak nije zaboravljen.

Ipak, najdraži nadimak mi je tata, mada me zovu i budalo, stoko, direktore, a odazivam se i na ej.

:liza:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kao malu roditelji, rodbina, komsije... zvali su me Cica jedino me je deda zvao Bula dedina :lol:

U srednjoj skoli ili ti 9. i 10. razred imadoh bas bzv nadimak - Meso :blink: :aham Dadose mi ga uspaljeni muski ciji hormoni divljaju u tom periodu :lol: Poprilicno vulgaran nastavak tj. dodatak ide uz taj nazovi nadimak al' cu ga preskociti.

U srednjoj pedagoskoj, sve zeMske naravno i ni ne secam se kako mi dadose nadimak Najlepsa . Al' prodje i taj period, nestade nadimak :(

Inace mi je ime takvo da bas i nije zgodno izvesti neki nadimak od njega. Vec deceniju i vise svi me oslovljavaju samo po imenu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ceca, Goga, Gogara, Čile, Džomba :lol: , Vrtirep, Malecka, Mica su nadimci, kojima sam bila počašćena kao klinka, od strane meni najbližih.

Olja me i danas zovu klinci iz komšiluka.

Sjajno pasujem bebironima za gukanje kao Gaga.

U srednjoj školi, ne mogu da se setim kojekavih nadimaka, od portabl, do džepnog izdanja devojke. :lol:

Kada me neko oslovi sa Gordana, smrznem se od straha :lol:

momentalno pomislim da se nešto loše desilo, ili da sam napravila neko sranje.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

najstariji mi je nadimak Cile, nekima se nije svideo pa me zvali Ciki, dve drage drugarice su me u osnovnoj zvale Sir, neki Tomo me je zvao Rale, u gimnaziji me zvali Siki, rodbina poreklom iz Bosne me zovu Slaviša, moj drug Rale i Baki me zovu Slave, Zlajo me zove Svaviša....a ja se redovno odazivam, ma kako me zvali...a nekad se pravim kao da ne čujem ;)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ceca, Goga, Gogara, Čile, Džomba :lol: , Vrtirep, Malecka, Mica su nadimci, kojima sam bila počašćena kao klinka, od strane meni najbližih.

Olja me i danas zovu klinci iz komšiluka.

Sjajno pasujem bebironima za gukanje kao Gaga.

U srednjoj školi, ne mogu da se setim kojekavih nadimaka, od portabl, do džepnog izdanja devojke. :lol:

Kada me neko oslovi sa Gordana, smrznem se od straha :lol:

momentalno pomislim da se nešto loše desilo, ili da sam napravila neko sranje.

... sta si zaboravila???:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Kako ja preskocih ovu temu...?

Podseti me sad Ela...

Kao klinku su me zvali Buca. Dugo me vec niko tako ne oslovljava. Kada mi se neko obrati, oslovljavajuci me tako, znam da to osoba iz proslosti. Onda jakoo napregnem vijuge, da aktiviram slike iz proslosti.

Oduvek sam bila i ostala jedna "stabilna i udobna" zena.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Najvise nadimaka sam imala u srednjoj skoli.

Bile smo 4 cure sa istim imenom, pa su nas prvo zvali skracenicom prezimena, a onda je svaka dobila svoj. Moj je bio Eni, a od kud i kako pojma nemam :lol:

Kuci me zovu skracenicom imena Ane ili Ance

A samo sestra rodjena ima ekskluzvino pravo da me zove Buci :kez:

Inace ja i ona u medjusobnoj komunikaciji znamo da se pocastimo i sa - gde si bitch, pederche, kucko - ali kad nas niko ne slusa :hahaha:

mada jednom nas majka cula i ostala shokirana - kako to vas dve sestre da se tako zovete.

Zet mi se obraca sa - Sister

Od kad sam po forumima prijatelji zavisno sa kojeg su foruma, zovu me po nikovima - Nikota, Bombi, Bombicica i sad Malena

Neki mi napisu poruku i sa - gde si Makedonko

A najvise volem kad me cimne na msn-u "sto cinis malence" :roll:

Izmenjeno od strane člana Malena
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Današnja utakmica me podsetila ove teme...

Samo jedna osoba na ovom svetu, moj divni komšija u vikendici, partizanovac po rođenja, me zova Dada.

Dođe na rakiju, i kaže:

"DAadOooo aj' ti meni pogledaj tu na tom tvom internetu, sastav igrača za sutrašnju utakmicu. Možeš li ti to meni da vidiš? Ne mogu da se smirim od muke koga je ovaj "naš" izabrao da igra sutra! I da mi obavezno navijaš za Partizan!! Jesi čula?? Nemoj da me izneveriš!!! Ne mogu od muke ni baštu da polijem...jesi mi našla??!!..."

Kada bi me neko drugi pozvato tim imenom to ne bi bilo TO. :stid2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Ovako, imam nekoliko nadimka, od familijarnih do onih koji su mi nadenuli prijatelji:kez:.Moje ime je Maja, a nadimci su...

mama- Milica,

tata- Marko,Mata Zamlata:smeh:,

sestra- Sele-Dele,Koviljka,Slavenka:lol:,

deca-R2D2:lol:,

baka(koja nije više među nama) Mačka,

familija-Mance,Maki

prijatelji-Joda,Her--,Baš Čelik,Malena,Bombonica,Muta,Zvrk

ima toga sigurno još,nego mi je koncentracija jako loša ovih dana zbog Jupitera skakutavog:kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...