Idi na sadržaj

Clan/clanica cije postove volim da procitam...


Preporučene poruke

Mi smo jedna vesela komuna, volimo se i gotivimo ...i svi smo svoji medj' nasima ... Ko drugacije kaZe - laZe :vez: ... Medjutim, i medj' jednakima ima 'jednakiji' (by Lili) ... Cijem se postu obradujete? Cije pisanije pratite? Koga obavezno procitate? Zasto? JaL do postova ili do clana-ice? :treptrep: ......... Ae, ko pokretac da se isprsim za primer - volim da procitam zabicu (kad je u elementu i vremenu), jer ume da opise emociju ( da l' je to koncert ...uzgred, jedan od best postova, da l' erotizira ...ili kuva) ...ma, pise k'o matora :naklon:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ne citam sve, cak ni po duznosti ( :kez: ), ali je ovo deo ekipe koja se skupila odande i koji mi je mnogo drag + jos par clanova koje sam zgotiv'la.

Necu nabrajati osobe koje poznajem, jer one znaju da ih gotivim, pa cu samo navesti cika Nindzu, cika Ako_odem ili kako sebe vec naziva ovih dana, koleZinicu drugaricu Lilith, Aiko i Sunflower. Ba.

Sun je moja soul mate i sebi necem da oprostim sto je nisam upoznala kad sam mogla (siroma' sam majko jbg).

Lilicku volim zato sto ne jebe zivu silu, zato sto mnogo volim njen stil pisanja (pisi ko sto govoris jerda).

Musku pitjku zato sto ga volim i zato sto znam da se nece uvrediti jer sam ga nazvala tako. Emocije kardio :ljubac: A da, ume da napise nesto zanimljivo ponekad :cica:

Aiko volEm zato sto svaki njen post izaziva energijom, fajtom, seksipilom i stavom "jebe se meni sto Srbija nema izlaz na more".

O da, i gospodza Beliverka. Ejmin (ez if amin).

O fak. Zaboravila sam Adrijana :ajme: Kakav danak neiskustvu :ajme: Kad 'oce, 'oce. Adrijane, ja te volim :srce:

Izmenjeno od strane člana Starsica
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Bledoliki vrac je moj favorit u pisanju,najvise zato sto je lucidan preko svake mere

Ninja,srce moje pateticno

Lilith,jer cesto isto mislimo

Sun,jer ima divan ,veseo karakter

Starsicu volim da citam jer u njenim postovima vidim svoje neke prijatelje iz rane mladosti

ostali....ima dobrih postova,ali nabrojane citam u svakom postu,ostale zavisi od teme

ima i onih koji su mi na blokadi ,ko zna kakve divote propustam al jebiga...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kod mene bas nekako obrnuto. Kad mi je neko interesantan, citam sta je napisao i na omiljenom smajliju, a kad nije ne citam ni sta misli o sustini zivota, tashtini praznine i to sve..

stajaznam.. da sam musko svidjale bi mi se bLiverka, ela, zaba, smuca, sanflauer, jeca i jos neke..

a da sam zensko, svidjao bi mi se kompaj, rancer, vojo, morfeo(prebaci BK temu sa filma na medije), neo (fala za kapicu), vrac, gresan i jos neki...

:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja ne volim sve. Mislim, i ne mrzim, daleko od toga, pošto ne čitam samo one na ignoru, ali su jaaako retki oni što me stvarno inspirišu. Možda ih ovde više i nema, pa sam poslednjih meseci počeo da ih tražim po raznim internetualnim budžacima, kao onaj jadničić sa zavežljajem na leđima :lol:.

I sad razmišljam o nekoj ranijoj priči kako upoznavanje uživo ubija forum. Ima tu neke istine, ali sve zavisi od slučaja do slučaja. Evo ja bih o nekim primerima, ovakvim ili onakvim, i o tome koga ja čitam sa malo većom pažnjom (redosled nebitan, pisaću kako mi ko padne na pamet):

believerka - ovo što vidite je isprojektovana ona, ali čitam sve što piše, zato što je kreten i zato što je volim na naki priglupi način, i mora neko da joj otvara oči na ovom svetu inače će umreti kao tupson (ako sam ja ljigavko, šta da kažemo o tvom macho idolu Josi koji kači Dervišhalidovića i Varešanovića po zidiću padajući u sevdah ko šljiva u go*no :kez:)

Sunflower - Nela mi je nekako izgubila onu vrcavost boravkom u dalekoj hladnoj Ausriji, u stvari nije je izgubila, samo mnogo ređe izbije na površinu no ranije. Čitam sve što objavi :srce:.

Orion Lady - bila mi je totalno nezanimljiva tamo na Vojvodini, ali kad čovek ukapira koliko i kakvo srce ima ta malecka, ne može a da ja ne zavoli. I počela je odlično da piše na srpskom :lol:. A da, ume da me opako iznervira. I da me razneži. Mhm. :dry:

plesaĆca - čovek jednostavno ne može a da ne zaviruje u misli onoga pored koga se budio, bar ja to ne mogu, jer je apsolutno drugačiji doživljaj svega napisanog, možeš da zamisliš slike, i mirise, i tako te neke deliće vremena obojenog vama. Ko je prošao kroz sličnu priču, siguran sam da me razume, oni drugi možda jednom hoće. I tako, čitam sve što napiše, a siguran sam da je isti slučaj i sa njom, ali ona naravno to nikada neće priznati jer je derište u takvim situacijama. Razmaženo. :lazygirl:

Angus - iako ga nema, on je moj najomiljeniji muški lik ikada. Vulgarnost je doveo na ivicu umetnosti. :lol:

Valter - kad bi se upoznali uživo, pretpostavljam da bi me smorio jer me jako podseća na mog nekad najboljeg druga. Akcenat na nekad. Možda i grešim, uglavnom ovde razumem i ono što ne napiše, i jako mi prijaju njegove priče. :)

Boginja Marija - :hahaha:

Aiko - osim što laže da joj ja nisam omiljeni forumaš, obožavam njene izlive samohvalisanja, to mi je prešlo u totalno preterivanje, nešto kao Tarantnov Kill Bill, kad Uma iseče mačem par stotina ninji :hahaha:. Volim. :srce:

Lilith - više je ne čitam redovno jer mislim da priča prazne priče. Ali ozbiljno. Na stranu izleti u blistavu duhovitost.

Rancher - jedna od retkih osoba o kojoj sam promenio mišljenje - nabolje. Ne mogu da zaboravim neke stvari, ali se i ne opterećujem njima. Dobar je. :)

Lenjivica - klinka koja filozofira. Užas. :hahaha:

Jebote, izređaću sve. Ono, čitam ja i Gogu, Elu, Vecu, Jecu, Kompaja, Morfinja, Grešnog, Smucalicu, ma sve redom, da se neko ne uvredi ako ga zaboravim, ali su mi to onako pristojne priče koje mi ne drže pažnju preterano. Možda sam nekoga i zaboravio. Ako jesm, neka se samododa. Ili ću ja to uraditi naknadno. :lol:

A da, Starsica. Čitam, i ponekad pretera sa nekim gadostima, tipa "jaooo što mi smrde noge". Ipak mislim da to nisu reči za jednu ženu na forumu. Ipak, :srce:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Bane, idiJote :kez:

Naravno da čitam sve što napišeš, i nije mi problem da to priznam :bek:. Kao što ti moje postove doživljavaš drukčije, tako i ja tvoje.

Ja znam kako izgleda nebo iznad tvoje kuće...

Prepoznajem ironiju i sarkazam u tvojim postovima...

Znam i tvog glupavog psa - Cvetu :lol:

U potpisu: Razmaženo Derište :cica:

p.s. Je li ti sad bar malo porastao ego? :roll:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

eto,zaboravih Ranchera a od prve mi se svidjalo kako [pishe,cak i kad smo se zakrvili oko onog nebitnog Majkla Dzeksona ( :kez: )

o Angusu necu ni da pishem...ja njega obozavam i Bane je u pravu kad kaze da je vulgarnost popeo na nivo umetnosti...:lol: privatno je duhica jedna i jagnje umiljato

ima naravno jos ljudi,ali ja nisam bas neko ko se lako zblizava

a opet,kontradiktorno je to sto mogu da me kupe sitnice

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Priznacu intimnu tajnu, (makar me ispljuvali k'o najgoru drolju) ...ali najvise volim da procitam - muSko :strikeraj: Kad vidim da je pisao neki kolega, nokat odvalim skrolujuci da vidim sta je rekO. Msm, volim ja i 'Gogu, Elu, Vecu, Jecu, itd' ali malCice manje od Ake, gresnog, kompaja, Morfa itd :stid2: ... Valjda je to i normalno :oblak: ...pusto zensko...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nazalost moram sve da vas citam, iako smarate, spamujete, nervirate...moram :hahaha:

Salu na stranu...najVolim da citam Glishu, jer ima toliku energiju za pisanje i zezanje da me iz posta u post sve vise iznenadjuje. Nikad ne napise glupost, cak i u samim smajlijima ima smisla i stila :srce:

Goga...eto volim je...volim njene postove i citam ih bez izuzetka :srce:

Morfa citam, jer je gazda jebi ga :hahaha:...salim se

Ako_odem...citam ga jer ga znam, jer znam da se ne proserava, jer znam sta je mislio svakim postom koji napise, jer je iskren i jer je kreten :lol:

Bledoliki vrach...e njega citam zato sto ima sta da kaze, a pravi se prost, pa sve cekam kad ce poceti da pise :)

Citam i ostale, da se ne nadju uvredjeni...ali sam eto izdvojila par komaTa koje bas bas volim.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Član broj 1

Beliver, zato što je 'telegentna i ume da bude jako duhovita

Član broj 2

Lilituša, ume da dobaci daleko s nekim du'ovitim opaskama, i tako to

Član broj 3

Lenjivica, zato što kenja k'o foka, barem je ranije dok sam dolazio kenjala

Član broj 4

Mara-mada više volim da čitam reputacije, jerbo objavi 1 post u dvaJs godina

Član broj 5

Vid'o sam neku belisimu, piše pesme, nem' pojma ali mi deluje emotivno, i nepatetično, ali utJesak ume da prevari

Član broj 6

Ela, ponekad, kada iz nje iziđe tetkin duh, pa malo raspiše koji post

Član broj 7

Aiko, jer sam joj vid'o negde sliku :balavi:

Član broj 8

Goga, počela je da naziva stvari pravim imenom, i ume da ga zavuče pošteno :pljuc: i zato što je moj dobar drug

Član broj 9

Ako_ode ponekad ume da bude duhovit, kada iz njega ne izbija palanačka nedojebanost i jed nakupljan godinama

Izmenjeno od strane člana Bledoliki_Vrach
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ovak, zavisi od teme do teme. Ako je neka ozbiljna volim procitati Adrijana i Turka, ponekad Morpha, zna biti zanimljiva rasprava. Pa mi to obicno privuce paznju. Sto se tice zezancije, najvise mi godi Glisha i njeni kilometrazni postovi, od kojih se ponekad nasmejem od srca. A vecu volim citati medju one kratke teme,tipa shta radish s kim i te stvari, jer nikako da opsuje :smeh: . Maru naravno na erotici, kada je zasvrbi, pa pocne da pise kao luda, ono ni porno reziseri ne bih bolje smislili. Ovaj chlan iznad, vrach nekakav njegov i beliverkine prepucacine sa dodatkom ninje znaju da budu zabavni. Starsicu volem citati na kuvanju, zna zena dobre zavrzlame da ispece,al ne sto zna, nego ima i slika bog te, pa ne moram ni da citam :smeh: .

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nisam probirač kad je čitanje u pitanju, pratim sve što napišete. Ne pročitam baš sve, ali pratim. :lol:

Volim kad Mara šefuje, kad je Smuca u lirskom raspoloženju, vecu kad je energična, kad lenjka napiše nešto za mozganje, kad se Turk i Lilitka uozbilje, kad Glisha to sve razbuca u kilometarskom postu, kad neo brani Operu, kad se Goga raspiše, kad je Aiko raspoložena, kad se odlazeći bar malo uozbilji... ma svi imate svoje dobre faze.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Volim da se kikocem bezgranicnom Glishinom laprdanju, baljezganju, lupetanju, razmazivanju :hahaha:

OndaK mi paznju privlace postovi Vesticare, koja nema ni menjac ni kocnice.

TakodjeR Biliverku, koja takodje ima automehanicarskih problema sa rikvercom (ili mozda ona ne zna da ubaci u rikverAc).

Njoj se pridruziVa Ela i Lilith!

VazdaGazdu volim jer je suptilan, odmeren, smeran i iskren!

Ako_Odem... nemam pojma zasto, ali njegovi postovi mi privlace paznju!

ZabuKreketusu (uz kritiku: pisi cesce!)

Aiko - privlacnost u pisanju, fizicka privlacnost (bar tako fotka kaze), privlacnost bez golicenja!

Maro - ti si privlacna i sa i bez golicenja! (vise SA)!

Eeeee.... cek'te malo da se odmorim, pa cu opet da svrnem na ovu temu!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Ne volim suvišne reči ako ništa ne govore, ni suvišne znake što me ometa da tekst pročitam bez napora.

Ne volim nacifranje tekstove.

Volim jasne postove, ne zbijene, postoje pasusi na koje mnogi zaboravljaju.

Ne volim opširne postove. Takve ne čitam osim ako nije provereno dobar pisac.

Ne volim kada se iz pisanja naslućuju klanovi. Malo nas je da bi opravdali svoje postojanje.

Ne volim sarkazam, ironiju, bezobrazluk i odustvo moralnih normi za dobru komunikaciju.

Ne volim snishodljivo aminovanje skoro do užasa.

Ne volim povodljivost.

Ne žudim da se dopadnem, ali mi je smešan svaki onaj koji lajkuje skoro identičan post mom, a koji je ispod, samo zato što mu je ovaj stari znanac ili možda drugar van foruma.

Ne zamerite, samo sam bila iskrena, a gospođu sujetu sam poslala u vražiju mater.

Izmenjeno od strane člana GlorijaTreca
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Volim Starsicine otvorene i direktne komentare, najčešće same sebe! :kez:

Volim Pinkijeve sportske opaske.

Volim Faramirovu "neveštost" u postovima! :kez:

Adrijanovo ćutanje, pa onda izleti komentarom ili pitanjem od kojeg se zavrti mozak...

Volim Evilkinu vrcavost i humor.

Volim Vecinu "brbljivost" i nonšalanciju...

Volim Guzino prepucavanje sa Vecom...

Volim Glorijina čačkanja Apolodora a sve na "Vi"... :smeh:

Volim Apolodorova ozbiljna pisanja odgovora na Glorijino "čač-čač". :)

Volim Lejdine komentare njene svakodnevice i kada ljutnju ili sreću prosipa po forumu...

Volim Smucino :stid2:

Volim Gogine priče o nekim ljudima koje sreće i poznaje...

Volim Vojine vinjete o životu njega i njegove vumenice...

I volim...moje priče iz života i o životu...radujem se uvek kada imam šta novo da napišem...i iskreno vratio sam se neki dan na sve njih i kopirao da sačuvam...ko zna...!?!?! :)

Izmenjeno od strane člana gresan
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ovde se govori o imenima...ali ja mislim da i ovaj post G3 moze proci...

Pa u to ime da i ja kazem neki rec... :)

eto...ja...npr. volim procitati dosta toga...necije mi pisanje odgovara vise necije manje...ali stvarno lajakujem ono sto mi se svidja...

jedino ne volem kad mi neko udari reput bez reci samo sa smajlickom a znam 100% da nece da stavi lajk iz razloga da neko drugi ne bi vidio da mi ga je dao...e to mi je malo ono...

to mu dodje kao neka teska ilegala brate...ali neka je...zivjela ilegala...:smeh::smeh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ima nekoliko članova na forumu koji (po nekom mom mišljenju) zaista imaju, da kažem, štofa za pisanje. Puno više njih ume da bljesne i da svojim postom napravi pravi mali događaj. Na žalost, nemam toliko vremena ni živaca da čitam svaki post pa sam, priznajem, relativno selektivan u čitanju onog što je napisano na forumu. Pokušavam da obratim malo više pažnje na one koji se ređe pojavljuju, ili na taze članove...

Zaista ne mogu da kažem šta ne volim, jer svako ima pravo da koristi ovaj prostor kako on misli da treba da ga koristi, posebno ako pri tome poštuje Pravilnik i uobičajene standarde i norme ponašanja. Jedino mi pomalo smeta kada vidim nečiji nik dupliran po nekoliko puta u nizu kada dođem na forum pošto je u rafalu postovao. Međutim, to se ponekad ne može izbeći...

Lajkovanje

Ne volim lajkovanje. Kada dajem reput, obično ne lajkujem poruku, ne zato da bih se prikrio zbog nekih razloga pošto ne pripadam niti jednom klanu, niti jednoj partiji, religiji, a ne postoji čak ni sportski klub za koji navijam. Čitav život nastojim da pripadam samo sebi, svojoj porodici i svom narodu, odnosno svojoj državi. Sve ostalo za mene nema značaja. :)

Izmenjeno od strane člana Apolodor
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...