Morpheus 5,112 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Koje igre se trenutno "vrte" na vašim računarima? Ja nikad nisam bio neki naročit gejmer, pa i sad imam samo dve instalirane: FIFA 12 i Angry Birds u par verzija. FIFA je moj verni pratilac još od verzije 05. Imao sam i igrao svaku verziju koja je od tad izašla. S vremena na vreme je se setim i igram po pola dana, a onda na neko vreme izgubim interesovanje. Angry Birds mi je jedno vreme bila prava zaraza, ali je već dugo nisam igrao. Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 cs 1.6 :andjeo: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Vidiš, ja se na te pucačine nikako ne mogu navići. Sve komande su mi nelogične, kad god sam pokušao igrati bilo koju igru iz tog žanra, ubijen sam u rekordnom vremenu. Nisam ja za to. :lol: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Ni jednu...prije 8-9 godina sam imao neku...zestoku...tenkovi...strategija...cudesa...ja rayvalio igricu...sve napadao s ledja...:lol:i to po 4-5 sati dnevno sam provodio...i toliko mi usla u krv da je to strasno...i potrajalo je to mjesec-dva...i onda kraj...miran razlaz...od tada...nista...do dana danasnjega...:) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Opet sam se navukla na jednu, bem li joj! Ravenskye City na FB i fenomenalna je - posle farme, najbolja igrica. :) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Eh da, zaboravih Zynga Poker na FB. To nekako nisam ubrajao u standardne igre. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Burger Shop 2. Ti radis u restoranu i.. Ne znam kako da objasnim :smeh: LM, cepam je manijakalno vec par dana. Quote Link to post Share on other sites
stiklica 339 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Igram sah redovno . Skoro nista drugo,jer mi brzo dosadi. Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Burger Shop 2. Ti radis u restoranu i.. Ne znam kako da objasnim :smeh: LM, cepam je manijakalno vec par dana. Vec pola sata ne mogu da predjem jedan nivo :aaa: Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Eh da, zaboravih Zynga Poker na FB. To nekako nisam ubrajao u standardne igre. I ja ovo redovno igram, a nisam ni pomislila ubacit ovdje. :ok: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Igram sad samo remi, jedno vrijeme sam svakodnevno igrala poker na fb pa mi je dosadilo i sad ga uopšte ne igram. Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 cs i ponekad poker na fejsu... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 Zaludeo sam komšiluk i sebe jednom igricom koja se nalazi na Windows 8 - Pinball FX2. Neverovatno zarazna simulacija flipera s odličnom grafikom i zvučnim efektima... ne odvajamo se od nje. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 Zanimam se malo sa World of Warcraft... Instalirao da vidim o čemu se tu radi (nikad ni privirio), kreirao lik neke pande i lagano igram, zanimljivo je. lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 moja ljubimica Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Bubble Safari Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 League of legend, diablo 2 i Slender :smeh: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ja ne igram igrice, ali moja deca su se zarazila sa Sunđer Bobom i ja sam im kupila neki cd sa igricama sa tim likom i sada se zabavljaju.... Tu sam samo da im prevedem neke stvari sa engleskog, koje ne razumeju, ali uglavnom pokopčaju o čemu se radi u zadatku... Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ne igram ih. Osim prošlog leta Angry birds! A onda i Angry birds Rio. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 24, 2013 Author Report Share Posted May 24, 2013 Igram Loru na FB. Jbt, kako neka igra koju nikad nisi video ni čuo za nju može da te zaludi. Dugo nisam zbog neke igre s kartama lupao po stolu i psovao kao kočijaš. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 28, 2014 Author Report Share Posted March 28, 2014 Jbm ti igru i onog ko je izmisli! Evo, da se i vi malo navučete: http://gabrielecirulli.github.io/2048/ paparaCica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Jeb'se. :dry: Quote Link to post Share on other sites
paparaCica 97 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Jbm ti igru i onog ko je izmisli! Evo, da se i vi malo navučete: http://gabrielecirulli.github.io/2048/ nisam se smirila dok nisam zavrsila...:plaz: Quote Link to post Share on other sites
paparaCica 97 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Inace igram King's bounty The legend. Pojedeme mi sve vreme slobodno koje imam... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Na FB igram dve igrice. Candy crash i Pet rescue. Moja sestra od tetke koja živi u AmeriKu počela da igra pre 4 meseca i prešišala i moju drugu sestru i mene. Nas dve smo zaključile da amerinacima nivoi izgledaju drugačije nego nama evropljanima!! Amerikanka je priično "posvađana sa pameću" a prešla nas dve!!!!! I to ne prešla...nego joj ni trag više ne vidimo!!! Hajde dobro što je mene prešla, ali ova druga sestra je profesor matematika. Majstor za logiku i logičko razmišljanje. Znači, logičan zaključak je da glupi amerikanci imaju lakše nivo pod istim brojem :hhh: Pet rescue sam stigla do kraja...tačnije po dve nedelje čekam da naprave nove nivoe. Ona se pojavi novih 10 koje pređem za dva dana...pa opet čeTkanje :hhh: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts