Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • 1 mesec kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...

Imam. Jeste da sam ocajan twitteras, ali volim da citam druge. Da na twitteru se zaista ima nesto da procita. Dok je na fbu u zadnje vreme akcenat postavljen na slike i videe sto je postalo strasno naporno :blink:, retko ko se upusta u neku diskusiju, da ne bi uvredio nekoga, pa ostao bez jednog prijatelja, na twitteru je akcenat na textu. Prica se o svemu i svacemu. Pratite cija razmisljanja volite, ne pratite one koji vas zamaraju. Jedino mi se ne svidja to sto nisu malo bolje organizovali timeline, ako slucajno ne odes na twitter neko duze vreme nema sanse da vidis propustene twittove. Trebali su da ih organizuju kao na fbu po mesecima, danima i godinama...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 7 meseci kasnije...
  • 2 sedmica kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Hvala, kolege ..."na pomoći" :bajk:

Lm, juce sam dobila instrukcije - danas sam ti pola zaboravila :lol:

Gore u desnom uglu bi trebao da bude trouglic, klikom dobijas meni slican kao na FB-u. Udjes u opciju edit profil, pa nadjes za sliku...i onda potražis sliku iz kompa ...i klik. Imas i neke egzibicije za pozadinu, ali, batali to :kez:

Jesam li od pomoci? :ufrci::hahaha:

#Znam ko sad umire od smeha :ajme:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Hakovan Twitter: Ugroženo 250.000 naloga

Izvor: Reuters; B92

Anonimni hakeri su napali Twitter ove sedmice i možda došli u posed podataka sa oko 250.000 naloga korisnika, saopštili su iz kompanije u petak kasno uveče.

Iz Twittera je saopšteno je da su iz mera predostrožnosti već blokirali lozinke korisnika za koje se veruje da su u opasnosti i da je u toku proces identifikacije ugroženih, kao i utvrđivanje eventualno nanete štete.

Ovaj napad na Twitter je poslednji u nizu sličnih događaja koji su se desili u prethodnih nekoliko dana, kada su Njujork tajms i Vol Strit Džornal prijavili da su kineski hakeri upali u novinarske naloge ovih informativnih kuća i imali uvid u zaštićene podatke. Twitter za sada nije dao nikakve detalje o tome kakva je šteta načinjena i koje su informacije bile meta hakera.

"Ovaj napad nije delo amatera i ne verujemo da je izolovani incident", rekli su u Twitteru. "Ovo je delo vrlo veštih i vrhunski obučenih napadača i verujemo da su i još neke organizacije bile napadnute na sličan način", dodali su.

Twitter koji ima oko 200 miliona aktivnih korisnika mesečno, zajedno sa policijom i vladom je pokrenuo istragu kako bi otkrio ko se krije iza ovog napada. Iz kompanije za sada nisu rekli na koga sumnjaju, niti su optužili kineske hakere za koje se veruje da su izveli napade na Njujork tajms i Vol Strit Džornal, kako ne bi ugrozil iistragu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Imam nalog, i kuckam povremeno ali nije to za mene.

Ustvari shvatila sam da je twitter idealan za ljude koji umeju da kažu puno sa malo reči! N'umem ja to!! Uvek mi zafali još 1 ili 2 karaktera za završim rečenicu/misao. Onda menjam, skraćuje da uglavim ali nije to više to.

Moj prijatelj twittuje ko na normu. Ima sjajne odvale. Ide mu to...meni jok.

Ponekada, ostavim nešto, uzvratim komentar...ali sam odsutala.

Uživam da čitam, no tu je i priči kraj.

Ustvari shvatila sam da je to prava retorička umetnost. Spakovati punu misao u 140 karaktera! Maloooo je to meni :hhh:

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...