Boginja 1,529 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dosao Djed Mraz u dom za retardiranu djecu, pa kaže: - "Ko bude otpjevao malu pjesmu dobit ce mali poklon, a ko veliku veliki poklon." Dođe jedna mala i počne vikati: - "AGAGAHGA!", a djed kaže: - "Ko se bude zajebavao neće dobit ništa." Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Igraju Drakula i Frankenstajn poker u leševe.Kaže Drakula: Puk'o sam nemam više ni jednog. Šta kenjaš,pun ti podrum leševa? A tooo! To su šečeraši, čuva ih keva za pekmez. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ja se izvinjavam ali meni je ovo crnjak... Pričaju Amerikanac i Srbin : Amerikanac: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash." Srbin: "We have Boris Tadic, no Wonder, no Hope and no Cash! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Baba i deda odlucili da posle dosta godina legnu u krevet. Poceli oni sa predigrom, kad baba upita dedu: Je li deda, a gde ti je kondom? deda: zeno, sta ce nam kondom, nema cega da se bojis, odavno je tebi istekao bioloski sat a tek ce baba: pa da ne dobijem salmonelu od tvojih matorih jaja!!! ------------- Zasto postoji krompir? -Da bi i sirotinja imala kome da guli kozu!!!!! Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 emmm pa zasto gluvonem drka desnom rukom? pa zato sto sa levom stenje :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 :blink: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Došla Mileva u zatvor Cigi u posetu i pita ga: - "Jesi imao problema sa onom turpijom što sam ti stavila u pogaču prekjuče?" - "Jesam. Danas idem na operaciju!" :uredu: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 “Zamišljam decembar dve hiljade petnaeste, kad krene ruski gas: svakog jutra, svaki Srbin, u modernoj kineskoj garderobi, seda u italijanski auto, krene ulicama asfaltiranim nemačkim parama, kupi za doručak špansku tortilju i stigne na posao u austrijsku firmu. Odmah uključuje japanski mini-kompjuter i na engleskom jeziku počne da obavlja radne obaveze. A kad se vraća sa posla, otvori vrata francuskim ključem, opere ruke turskim sapunom, otvori slovenački frižider, izvadi iz njega konzerviranu američku hranu, nalije čašu portugalskog vina, upali južnokorejski televizor i uživa gledajući latinoameričke sapunice, dok ga greje ruski gas.” lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Tata morski pas uči svoga sina: - Kada vidiš kupača kojeg želiš da pojedeš, prvo nagneš leđa da ti izvire peraja i onda kružiš oko kupača. Nakon toga ga malo gurneš njuškom, pa opet otplivaš jedan krug oko njega. Onda opet gruneš njuškom pod rebra i otplivaš još koji krug, barem 5-6 puta, a onda ga ćapiš i pojedeš! Mali morski pas pita tatu: - A zašto ga ne bih mogao odmah pojesti? Tata mirno odgovori: - Možeš i tako, ali onda bude pun gov Ana. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Stoje ispred slike Adama i Eve, Angela Merkel, Sarkozi i Tadic. Kaze prvo Angela: Pogledajte samo ovu sliku, pogledajte te poglede, tu nepokolebljivost i odlucnost - uprkos tome sto ih izbacuju iz raja... ma Adam i Eva mora da su bili Nemci. Gleda Sarkozi sliku, pa kaze: Ma dajte, pogledajte tu lepotu, ta vretenasta tela i eleganciju... odmah se vidi da su Francuzi u pitanju. Na sve to Boris Tadic kaze: Hm. Idu izbaceni iz svog doma... goli, bosi i bez krova nad glavom. Ma ovo su definitivno Srbi. Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će: - "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?" - "A jest mi danas dan u kurcu, ništa mi ne ide od ruke." - "Šta je bilo reci mi?" - "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na prugu, voz ost´o negdje zatrpan u snijegu. Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ." :ajme: Glisha and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Zapalila se kuća, i u njoj su ostali dete i majka. Izlazi majka iz kuće sva uplakana i počinje da viče vatrogascima: -Ljudi, izgoreće mi dete, izgoreće mi dete! Ulazi jedan vatrogasac kuću, i izlazi posle određenog vremena, bez deteta. Kad opet počinje da viče majka: -Ljudi, izgoreće mi dete, izgoreće mi dete! Ulazi opet vatrogasac, i vraća se posle određenog vremena isto bez deteta. Kad opet počinje da viče majka: -Ljudi, izgoreće mi dete, izgoreće mi dete! I opet, onaj isti vatrogasac ulazi i vraća se. Kad opet majka: -Ljudi, izgoreće mi dete, izgoreće mi dete! A vatrogasac: Ma, neće, triput sam ga okrenuo! :jok: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Zašto su devojke u kolicima najlepše? - Zato što su uvek doterane. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 (edited) Koja žena dobije najviše ruža na 8. mart? - Ona koja umre 7. marta. Šta uraditi kada epileptičar dobije napad u kadi? - Ubaciti prljav veš i malo deterdženta Edited September 22, 2012 by Morpheus Quote Link to post Share on other sites
Dana 123 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 TAMAN KADA JE DEDA OTVORIO FEJSBUK, SVETI PETAR GA DODAO ZA PRIJATELjA ! Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Zasto se Hitler ubio... Dobio velik racun za plin...:lol: ( ovo ja izmislio...:hahaha: ) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Govori otac svom sinu koji boluje od Daunovog sindroma: • Idi u prodavnicu, donesi mi pivo! • Nećuuuu. • Idi, moraš me poslušati, ja sam ti otac! • Neću, nećuuu, nećuuuu.... • Idi, moraš me slušati, ja sam te napravio! • E, al' si me napravio... Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 - Gde si, bre, nisam te video sto godina! Jesi ti beše završio medicinu? - Jesam, jesam. prosek 8.9! - Svaka čast, uvek si bio mozak! A pošto su ti krastavci ? :ajme: Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Pošten advokat, marljiv političar i Deda Mraz pronalaze novčanicu od 100 eura. Ko će je zadržati? - Deda Mraz, jer ostali ne postoje. ..ho ho ho :roll: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Perice ne ljuljaj baku, nije se zato obesila! Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts