stiklica 339 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ... ova nova opcija u reputacijama :strikeraj: I meni se sviDZa:ok: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Naša Ela sve primeti.... I ja sam tek sada videla kada sam i koliko dala... i kome... Nije loše podsetiti se s vremena na vreme... Tako je tako...:lol: Samo, šefe pomagaj, sada mi stižu obaveštenja o primljenim reputima.... mogu li ja to sada ponovo ukinuti i kako? Vodi računa da sam skoro stalno na tel i onda klikam i gde treba i gde ne treba ..... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Ajoj, ne znam Smuco, moraću proveriti. Nisam petljao s tim podešavanjima... :) Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 ... a je l' vam se sviDZa sto sad vidite ko kome sta pise na zidicu? ...... Meni 'nako ... nije da sam odusevljena, ali za tu rabotu vise ne moram u spijunaZu ...... :andjeo: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 To može da se isključi ako vam se ne dopada, ali kontam da nije tako strašno, te poruke su ionako javno vidljive. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 InJaooo, jos samo da vidimO ko koga kako reputira, pa di bi nam bio kraj? ...... To ja a pro po 'javne vidljivosti' ...... OT. SvidZaju mi se opcije - ko da smo dobili nove sigracke :cica: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Sviđa mi se i pohvaljujem! Zahvaljujući današnjem intzidentu sa nepotpisanim reputom, a u kome se tražilo pokazivanje i izNošenje apsolutno (romantičnog i) privatnog du5a na sunce... vidim da je gazda Morpheus odmaK reagov'o... i učinio sve da se prikriveni perverTi programski razOtkriju. Grešnik mi se svakako javio ... i sve mi priznao ali i da nije ja sada znam sve i ko mi se i kad po reputima šeta i ko mi se i zašto vrti oko du5a Hvala! :hahaha: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Sinoć sam uključio opciju, Turkmen me iznenada prosvetlio pa sam se setio da je ta opcija besmislena, i eto... ne morate više da se potpisujete na repute... :) Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 ...a ako se, ipak potpišemo?....... biće: ELA....ELA? ...izvinjavam se svima danas...sa dupliranjem....jbg, znate me OT. sviDŽa mi se, jelte....više mesta za roman-rpte :lazygirl: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Oznaka osobe koja je uputila reput se nalazi skroz na kraju sa desne strane, tekst je levo, neće biti dovoljno blizu da bi bilo ELA...ELA :) Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Alal vera majstorU :zagrljaj: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Sviđam se sam sebi, mislim da sam jedino kul svorenje na ovom forumu. Mala Sanflauer je bila donekle kul, ali se progastarbajterizovala, tako da sam ostao samo ja. :lazygirl: Sunflower 1 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Oznaka osobe koja je uputila reput se nalazi skroz na kraju sa desne strane... a nisi imao na umu korisnike wide screen?...ja reko neko zaredjao anonimus :lol: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Jasmina 3 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Sve mi se sviDZa. Nisam mogla da se setim pod kojim sam se nadimkom registrovala u novembru prosle godine, pa se sad prijavih pod mojim ( krstenim ) imenom. Nadam se da nije problem. Citajuci ovu temu, prepoznah se Sve sto tada rekoh, vazi i sada. Divni ste ! Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Nije problem, Jasminče. Mada si mi mogla javiti i preko kontakt forme, provalio bih koji ti je bio nick. Nadam se da ćemo se lepo družiti. :ok: Quote Link to post Share on other sites
Jasmina 3 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Nije problem, Jasminče. Mada si mi mogla javiti i preko kontakt forme, provalio bih koji ti je bio nick. Nadam se da ćemo se lepo družiti. Hvala, Morpheus...nadam se i ja lepom druzenju. Ostajem Jasmina...onaj drugi nick neka ode u zaborav... :) Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Sviđa mi se logo, fotografija u pozadini i ovaj smajli (za početak) Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Sada mi se svidža i ono što mi se nije svidžalo. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Duga 12 1,083 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Morfe kralju bravo ti ga za tv program na naslovnoj. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 :hahaha: Nema na čemu. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Morfe kralju bravo ti ga za tv program na naslovnoj. Sad i ja to vidim Pa, sad imam gde da proverim kada mi tačno počinje Seks i grad na life-u, a ne da čekam svaki put A jel ima i nekih skrivenih promena koje ćemo tek otkriti?!? Za sada tv program i ovo kod forumske stranice novi postovi.... :) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 A to ti vidiš.... :smeh: A... to nije ništa. :astasad: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 :fijuk: ajd' ti samo menjaj... sutra ću sve lepo da vidim, jel'??? :kiss: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Novo ruho je odlično, sada isprobavam navigaciju, ma sve 5 Bravo!!! Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 ...što si popravio logo u hederu :kez: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts