ELA 1,400 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Vec mesec dana ignorisem opciju koju mi nudi Fejs... da instaliram FB na mobilni (prema modelu telefona). Do sada sam tamo ulazila kroz Mini Operu, ali sam zbog brzine iskljucila prikaz slika, tako da je bzv, (msm, fejs bez sliCica? ), ali i kad je ukljucen - nepregledno je. Lm, zna li neko sta se konkretno dobija tim instaliranjem? Da li u vidu 'precice', ikone (da ulazim direkt na sajt, a da ne otvaram prvo Operu? Pa mu to dodje kao brze pretrazivanje koje nude? Ili, instaliranjem dobijam bolju preglednost - kvalitetniji izgled sajta? .... I, koliko ce to da me kosta? Zaebavam se. .................. Zna li neko? Ja sam radoznala, a ne bih da 'kliknem', pa da mi to pobrljavi 'pileci mozak' fona. :stid2: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ne znam koji telefon imaš, ali postoji Facebook aplikacija za mobilne telefone na Symbian-u, verovatno i na Android-u. Aplikacija k'o aplikacija, radi isto što i poseta sajtu sa Opere Mini. Meni se aplikacija dostupna za Symbian uopšte ne dopada, jer je isuviše siromašna opcijama. Recimo, nisam mogao komentarisati svoj status sa nje. Korisna je za objavljivanje statusa, ali za sve ostalo mislim da je bolji browser sa telefona. Ako ti je telefon na Androidu, možda je ta aplikacija bolje odrađena. U svakom slučaju, najbolje da probaš pa sama odlučiš, sto ljudi sto mišljenja.. :) Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 ne znam cemu ta stvar... nocas su me izgrdili, sto sam nekome poslao message na FB, i doticna je bila probudjena preko telefona... :blink: Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Na androidu je dobra aplikacija, skoro pa kao s kompa da ides na fb, jedino sto ne mozes je da vidis profil nekog ko ti nije prijatelj, bar kod mene ne moze. I sto kaze shumica, idu na zivce ta obavestenja, jer ih prati zvucni signal kao i za sms. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Nisam jos 'kliknula', a mislim da necu jos dugo odolevati. Razmisljam se nesto, ako instaliram, valjda postoji opcija i da reinstaliram..... ako mi se ne dopadne? .................. U potpisu: neodlucna :kez: Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Izlogujes se i nece ti stizati obavestenja na fon. Mada mozes i da deintaliras. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Nisam jos 'kliknula', a mislim da necu jos dugo odolevati. Razmisljam se nesto, ako instaliram, valjda postoji opcija i da reinstaliram..... ako mi se ne dopadne? .................. U potpisu: neodlucna Odlučna Ne znam na koju foru mi se ponudio, pa sam ga skinula - fb, je l'... Sada mi fale mb... Odlično je za prepisku, sa dragim ljudima :uredu: Edited October 11, 2011 by neobarocco :kez: neobarocco, Boginja and Glisha 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts